Тинејџер задавио дјечака

Голо тијело тринаестогодишњег дјечака са повезом око врата пронађено је у плићаку ријеке Лим код Берана након што је за њим била организована масовна потрага. Убрзо је за овај свирепи злочин осумњичен Синан Имери (13) и он је након тросатног испитивања признао да је силовао, а потом убио тинејџера!

Регион 19.10.2018 | 07:54
Тинејџер задавио дјечака
Нестанак дјечака пријавила је његова мајка. Она је рекла да се он у недјељу око 13 сати удаљио од куће и отишао у непознатом правцу. Након тога је и породица организовала потрагу за њим.

Како је у питању породица која је избЈегла са Косова, Роми и Египћани, такође, избјеглице са Косова које су настањене у Беранама током недјеље су организовале масовну потрагу поред Лима за дечаком.

Нажалост, дјечак је пронађен задављен у рИЈеци, недалако од Бувље пијаце. Беживотно, наго, тијело дјечака било напола у води, док је његова гардероба била на обали, сува и разбацана.

Дјечаков отац је, како преноси Радио Беране, потврдио да је тијело дјечака било голо са повезом око врата и разбацаним стварима и одмах изразио сумњу да је његов син убијен.

Убрзо након тога ухапшен је Синан Имери (19), младић који је посљеди виђен са тринаестогодишњаком. Он је осумњичен да је кобног дана, око 16 сати на обали Лима, након краће препирке, дјечака каменом изударао по глави, па га задавио кошуљом и бацио у ријеку. 

Имерију је стављено на терет кривично дело “тешко убиство дјетета”, за које је максимална казна до 20 година, обзиром на то да се ради о млађој пунољетној особи.

Он је пред тужитељком, како “Вијести” незванично сазнају, признао дјело које му се ставља на терет.

Из Тужилаштва је саопштено да је обдукција урађена, али да налази још није стигао, те да не могу да се изјасне да ли је прије убиства дете било злостављано.

Такође је саопштено да има индиција да је дијете ударано песницама и каменом, удављено помоћу кошуље завезане око врата, а потом бачено у Лим.

Портпарол у Вишем државном тужилаштву, тужилац Хасан Лукач саопштио је да је након саслушања одређено тужилачко задржавање у трајању 72 сата окривљеном, пише Блиц.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

линда

19.10.2018 08:25

"Смртна казна "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.10.2018 09:19

туга

Name

У страха су велике очи

19.10.2018 10:35

Какав болесник мајко бозија.Ужас,јадни родитељи,јадно дијете,гада треба убити.

Name

Ја

19.10.2018 09:17

ста коментарисат туга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смрт за смрт је поштено

19.10.2018 09:20

Овај је адолесцент, није тинејџер у овим годинама. Страшне се ствари дешавају задњих година, перверзија да боли.. Смртна казна је за неке и мало, али треба коначно приступити ригорозном казњавању злочина. Иначе се постизе контраефекат. Толико је зла и насиља, са смртним исходима, да је дашњица пропаст од друштва. Ваљда ће се неки одговорни коначно замислити и реаговати на све страхоте које се дешавају, ту међу нама...

ОДГОВОРИТЕ