Жиру опет мијења клуб? Опет у Лондону?!

Француз би могао после годину да напусти Челси!

Фудбал 22.10.2018 | 21:45
Жиру опет мијења клуб? Опет у Лондону?!
Вест Хем је означио прву мету за јануарски прелазни рок – Оливије Жиру!

Непуних годину после преласка из Арснала у Челси, Француз би могао да заигра и за трећи лондонски клуб, јављају острвски медији.

Вест Хем је покушавао да доведе Жируа и у лето 2017. године, али је он остао у Челсију и после неколико месеци се преселио у Челси у склопу трампе која је између тог клуба, Арсенала и Борусије Дортмунд укључивала још Обамејана и Батшуајиа.

Међутим, питање је да ли би ће Жиру прихватити позив Чекићара и да ли је Челси спреман да га се одрекне Француз је истиснуо Морату из стартне поставе Плаваца и тренер Маурицио Сари је јако задовољан њиме. Што не значи да и у управи Челсија деле исто мишљење. Утисак је да би Роман Абрамович желео неко јаче име у шпицу и да би пристао да прода Жируа за праву цену.  

А Вест Хему је такав нападач неопходан. Пелегнринијев тим се мучи са реализацијом, још није сигуран да ли ће задржати Ендија Керола и зато би Жиру могао да буде решење. Такође, за француског нападача се интересује и Марсељ који га је звао и прошле зиме, и летос. Али тада није било услова да се трансфер реализује.

Можда Вест Хем у јануару пронађе добитну формулу за трансфер…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар