Пјевачица из Бијељине прва на Yоу Тубе листи

Ново вријеме донијело је И популарност новим музичким правцима, те су у послење вријеме платформе попут Yоу Туб-а постале основно мјерило колико је нека пјесма или извођач добар. Имајући у виду да је за само неколико дана откако је снимила два микса пјесама базираних на обрадама тренутних хитова, постала међу првим извођачима на трендинг листи, може се рећи да је Александра Ристић из Бијељине са својим колегама из Матриx бенда остварила свој сан.

Забава 18.10.2018 | 12:25
Пјевачица из Бијељине прва на Yоу Тубе листи
Бити виралан на Yоу Тубе платформи И имати неколико хиљада прегледа је жеља већине оних који тек граде своје музичке или било које друге приче. Имати за само неколико дана преко милион прегледа И постати први на трендинг листи је нешто што је јако тешко постићи. Ипак за Александру Ристић И Матриx бенд из Бијељине сан је постао јава, а милионски прегледи њихових последњих “масхуп”  варијанти познатих хитова постали су препознатљиви у свим клубовима.

Ко слуша реп музику било стару или нове верзије, јасно зна да је тешко постићи брзину пјевања, а И сама Александра признаје да није била сигурнана почетку, али да је ипак успјела да постигне жељени ефекат И да се то показало добро потврђују И реакције публике.

Александра је дуго са својим бендом присутна на сцени, имају квалитетне спотове И полако али сигурно граде свој статус на музичком небу. Иако је популарна нова музика Александра каже да ипак без класичних народњака нема провода.

Алаксандра каже да ће наставити да се труди да обрадује публику новитетима, а у наредном периоду од њих можемо очекивати нека нова изненађења.


БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Амир

18.10.2018 13:41

Дјевојка није никаква пјевачица веч Реперка (рецитоват није никакав проблем) она нејма ни мало гласа да запјева ни ПопРоцк пијесму нити било коју другу

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

18.10.2018 18:46

Браво Александра....свака цаст..... одлицна идеја.... а сви овде знамо да одлицно пјевас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

yоутубераит

18.10.2018 19:49

Само се добро плати и број "прегледа" се може повећати на милион, то многи раде, ја у те бројке већ одавно не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

19.10.2018 13:28

Честитке! Свака част на оригиналности спотова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан Петковиц

19.10.2018 15:28

Зивео рок! Доле овакав неукус!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

19.10.2018 18:02

Па она прича то свако може...Каква је она пјевачица...Ужас.

ОДГОВОРИТЕ