И Тотенхем у трци за Миленковића!

И Тотенхем жели Миленковића у тиму! Енглески клуб Тотенхем придружио се Манчестер јунајтеду и Јувентусу у трци за потпис српског репрезентативца из Фјорентине Николе Миленковића, преноси Мирор.  Перспекртивни српски интернационалац све је већа жеља енглеских клубова.

Фудбал 19.10.2018 | 19:00
И Тотенхем у трци за Миленковића!
Премијерлигаш из Лондона заинтересован је да 21-годишњег дефанзивца доведе већ у јануарском прелазном року као наследника Тобија Алдервирелда, чији се одлазак очекује најкасније до лета.

Миленковић, као и Алдервирелд, подједнако успешно може да покрије две позиције у одбрани - бека и штопера, па је зато означен за трансфер у јануару.

Јувентус је већ понудио 30 милиона за Миленковића, кога је менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо гледао у Подгорици у мечу Црне Горе и Србије и био одушевљен виђеним.

Миленковић је тек кренуо другу сезону у Фиренци, а ове се усталио у стартној постави и чак био стрелац два гола у Серији А.

Жозе Мурињо због њега је допутовао у Подгорицу, Пеп Гвардиола прати га од раније, а недељама уназад познато је и да је заинтересован и Јувентус.

Док је и даље непознато где ће Никола Миленковић (21) наставити каријеру, из Енглеске стиже још једна информација:

Енглески фудбалски клуб Тотенхем придружио се Манчестер Јунајтеду и Јувентусу у трци за потпис српског репрезентативца, преноси Мирор.

Јувентус је већ понудио 30 милиона...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар