МЈАУ: Пиџама журка у амбасади

Једна грешка новог члана особља амбасаде САД у Аустралији била је довољна да се читав свијет смије због једне њихове објаве на друштвеним мрежама.

Свијет 16.10.2018 | 21:25
МЈАУ: Пиџама журка у амбасади
Амбасада Сједињених Америчких Држава у Аустралији упутила је извињење због лажног позива на састанак који је у себи садржао слику мачке у пиџами.



Према писању Асошиејтед преса, мејл под називом “састанак” позивао је људе у име амбасаде да дођу на “мачкасту пиџама журку”, која је наведена као домаћин догађаја. 



Наводно, према ријечима Гавина Сундовала, савјетника за односе са јавношћу амбасаде, до грешке је дошло када је нови члан особља тестирао мејл платформу.

– Извињавам се што сам разочарао све оне који су се надали да ће присуствовати мачка пиџама журци, али такав догађај је ван нашег стручног подручја – написао је он у мејлу који је послао на више адреса.



Наравно, ово није промакло људима на друштвеним мрежама који су у коментарима испод објава остављала слике својих мачака уз коментар да им је криво што се догађај ипак неће организовати, као и да су њихови љубимци сада због тога узнемирени, пише Блиц.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар