Спектакл или циркус: Нурмагомедов изазива Мејведера!

Знамо само да би борбу непораженог Руса и Американца гледало стотине милиона. . . !

Остали спортови 18.10.2018 | 19:30
Спектакл или циркус: Нурмагомедов изазива Мејведера!
Спетакл или циркус - процените сами...

Руски борац Хабиб Нурмагомедов, који је недавно победио Конора Мекгрегора и понео титулу најбољег у лакој категорији "ултимат фајта", одлучио је да изазове познатог америчког боксера Флојда Мејведера на борбу!

"Хајде Флојде, морамо да се боримо сада", казао је Рус на видео снимку који је објављен на Инстаграму код промотерка бокса Леонарда Елербеа.

"Ти имаш 50-0, а ја 27-0! Два човека која никада нису изгубила. Хајдемо да се боримо, зашто не бисмо? У џунгли може да постоји само један крај... Наравно, ја сам тај краљ. Ниси могао да срушиш Мекгрегора, а ја сам га срушио лако. Хајде да се боримо!".

Претходне године је Флојд Мејведер био део "борбе године" управо против Конора Мекгрегора кога је савладао "на бодове" пошто је судија прекинуо борбу.

Ирски "фајтер" је тешко успевао да се усклади с правлима бокса, али свакако је прва улога такве борбе била огромна зарада, па су њих двојица тако поделила суму од око 300 милиона долара, те је за очекивати да ништа мања не би била и у руско-америчкој борби.

Хабиб, који је после "пребијања" Мекгрегора направио хаос и напао његов тим, добио је и одговор Мејведера који је и те како заинтересован...

Искусни боксер (41), кога ускоро очекује и реванш борба с чувеним Манијем Пакјаом, огласио се на Инстаграму и "таговао" америчке телевизије које је позвао да "спреме новац" и договоре се око преноса уз поруку "Учинимо Лас Вегас поново великим!".

Да ли ће заиста и доћи до ове борбе, видећемо у наредним месецима...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар