Клоп "проклиње" ФИФА паузу: Мане, Кеита, Ван Дајк...!

Најгоре је прошао Гвинејац кога су саиграчи изнели са терена. . .  Уклета репрезентативна пауза за Ливерпул: Повређен и Наби Кеита, саиграчи га носили на леђима! Јиргену Клопу неће бити лако да састави најбољи могући тим за утакмицу са Хадерсфилдом, а извесно је и да неће бити у идеалној ситуацију уочи меча са Црвеном звездом у Лиги шампиона наредне среде.

Фудбал 18.10.2018 | 09:00
Клоп "проклиње" ФИФА паузу: Мане, Кеита, Ван Дајк...!
Само што се опоравио Џејмс Милнер - који ће бити спреман за дуел са Црвеном звездом у 3. колу Лиге шампиона - неколико лоших вести за Јиргена Клопа.

Његови играчи били су изложени "батинама" током ФИФА репрезентативне паузе, па су неки обновили повреде, неки су задобили нове, а неки нису одморили иако им је то било потребно.

Његов "главни шраф" у одбрани Вирџил ван Дајк инсистирао је на томе да игра за репрезентацију Холандије против Немачке (3:0) упркос томе што има два сломљена ребра (!?), Мохамед Салахје задобио ударац играјући за Египат против Свазиленда (2:0), али је из клуба саопштено да ће њих двојица бити на располагању за меч против Хадерсфилда за викенд.

Ситуација са Садиом Манеом и Набијем Кеитом није тако позитивна.

Мане је играјући за репрезентацију Сенегала поломио палац леве руке и видећемо колико ће га та повреда ометати да игра фудбал, док се сумња да је Кеита прошао најгоре наступајући за Гвинеју против Руанде.

Према информацијама из Енглеске, Кеита је задобио повреду препона, а саиграчи су га изнели са терена пошто на утакмици медицинско особље није имало носила.

Одлични везиста кога је Ливерпул довео из Лајпцига се повредио још у првом полувремену, а заменио га је Сејдуба Сума, доскорашњи фудбалер Партизана.

Видећемо да ли ће поменути фудбалери наступати за Ливерпул у мечу против Црвене звезде у оквиру 3. кола Лиге шампиона које је на програму у наредну среду на "Енфилду" (21.00).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар