Додик од селендре направио град?!

– Од селендре Бањалуке, Додик је направио град, гдје се могу побројати сви симптоми европског центра, укључујући и предграђе". рекао је Кустурица.

Република Српска 16.10.2018 | 13:45
Додик од селендре направио град?!
Прослављени српски режисер Емир Кустурица рекао је да, када би Милорад Додик био главни преовлађујући тон у БиХ, та земља би за пет година повећала све параметре успјешности, изашла из економске кризе и појачала инфраструктуру. 

– Он на маневарском простору дјелује као најбољи центрафор на свијету. Чувају га сви, али када лопта полети у шеснаестерац, он је незаустављив. Способан је да отресе двојицу противника с леђа и да постигне гол – рекао је Кустурица за “Вечерње новости”.

Он је додао да ће се видјети врло брзо да Додик није проблем, као што га странци представљају.

– Расплет деведестих био је само још доказ да се тамо ратови не воде да би ријешили неки проблем, него, када заврше дејства, чекају нове ратове да би ријешили нагомилане проблеме из протеклих времена – сматра Кустурица.

Он је оцијенио да је Додик важан, јер успијева да уради све што замисли и да има невјероватну енергију.

– Једном је у зору на Мећавнику за вријеме Фестивала “Кустендорф” пред одлазак на спавање отпјевао неки крајишку пјесму. Све цвијеће у саксијама и на тераси се тресло, а дрво подрхтавало – навео је Кустурица.

Истакао је да истину о стању у БиХ Додик понавља свакодневно, чинећи тако да у тешким околностима она буде доступна свима на дневном нивоу.

– Од селендре Бањалуке, он је направио град, гдје се могу побројати сви симптоми европског центра, укључујући и предграђе. Уз стотињак километара ауто-пута, уз болнице и школе, пресудно је утицао на стварање Андрићграда као средишта културе и науке – каже Кустурица.

Додао је да су плате у Републици Српској веће него у Србији или Румунији, иако не утичу пресудно на домаћинску економију.

Кустурица је навео да је почетак Додиковог успјеха била добра сарадња са Војиславом Коштуницом и продаја мобилног оператера на најбољи начин и завршила одличном политичком кооперацијом са Александром Вучићем, без чије подршке не би било ништа како јесте.

Кустурица је захвалио и Вучићу за помоћ коју даје за фунцкионисање Андрићграда.

Што се тиче Вучићеве политике, Кустурица каже да му личи на неку врсту посттитоистичке врсте, окреће компас и на исток и на запад, али да мисли да ће ускоро бити, ако већ није, притјеран уз зид гдје ће морати да одговори на Кјеркегорино егзистенцијално питање “или-или”.

– Да ли је у овом свијету могуће бити неутралан? Ако успије у томе, превазићи ће свој узор у политици. Он комуницира са Русима на руском, али и са Сорошевим сином на енглеском – рекао је Кустурица.

Он је подсјетио да је њемачки канцелар Ангела Мерклер честитала македонском премијеру Зорану Заеву пропали референдум, јер је наводно највећи број становника гласао за промјену имена и за НАТО.

– Лаж је њихова истина. Живимо у времену постистине – рекао је Кустурица, додавши да је тако могућа вијест да су у Хрватској забранили Бајагу, да је забрањена пјесма “Београдског синдиката” о Косову “Догодине у Призрену”, које нема ништа скарадно у себи, али пуца од истине.

– У Босни су забранили гостовање руског писца Захара Прилепина као “пријетњу поретку”, а он је претња извјесном Драгану Мектићу званом Креденац, чије шарке се баш не држе добро, па на промаји настаје лупетање… – каже Кустурица.

(Српскаинфо)

Коментари / 415

Оставите коментар
Name

Са стране

16.10.2018 11:47

Селендра ти је Сарајево, јеб'о те Додик!

ОДГОВОРИТЕ
Name

стоко пијана

16.10.2018 11:59

За паре и дупе дајес. селендра ти је у глави излапјели умјетнице.

Name

Скептик

16.10.2018 12:02

У ствари је хтио рећи: Додик је од ГРАДА Бањалуке направио СЕЛЕНДРУ!

Name

ТОРРО

16.10.2018 12:03

ЛАЖЕШ НЕВЈЕРНИЧЕ... ДОБРО ЗНАШ ДА ЈЕ ДОДИК МЕСАР И ТРАКТОРИСТА КОЈИ ЈЕ ОД КРАЈШКЕ ЉЕПОТИЦЕ НАПРАВИО ЛИЈЕВЧАНСКУ ШТАЛУ !!!

Name

Сарајево

16.10.2018 12:07

Само га ви финансирајте да вас вриједја . Сарајево нема ништа са његовом изјавом .

Name

Андрицград

16.10.2018 12:08

Бас стета за оваквог филммахера да се упетљао у прљаву политику. Ипак новац је јак аргумент, а бизнис је бизнис па макар био и са Додиком. Сто се тице Бања Луке у којој сам инаце студирао могу реци да је ту и тамо никло пар велелепних градјевина, али је БЛ остао градиц, а по менталитету људи на залост јос увијек село.

Name

Браво Кусто

16.10.2018 12:08

Свака цаст Кусто. Па у Бањалуци ниси имао расвјету на западном транзиту пре Додика а магистрала је била уска а гузве километарске, јос народ претрцавао улицу, ни једне пасареле. Сад је Бањалука град, изградјен, цист, европски...

Name

Куста Легендо

16.10.2018 12:08

Нисмо Сви умјетницки настројени Као ти, Нити обисли свијета Као ти , Али има људи који те разумију, који схватају ста је предградје И да се поносе Тим . Свака цаст на коментару, то ми уљепсава дан.

Name

Мк

16.10.2018 12:17

ДОДИК ЈЕ ГРАД ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА СВОЈИМ ДОЛАСКОМ НАПРАВИО СЕЛЕНДРУ .ТИ СИ ПОБРКАО ЛОНЧИЦЕ .МРЧЕВАЧКИ И МРКОЊИЧКИ КЛАН СУ ПОКУШАЛИ ДА ОД Б.ЛУКЕ НАПРАВЕ СЕЛЕНДРУ АЛИ ИЗБОРИ СУ ПОКАЗАЛИ ДА ЈЕ Б.ЛУКА ОСТАЛА ГРАД ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА А НЕ СЕЉОБЕРА.СВАКО У СВОЈЕ СЕЛО .

Name

ЗВОРНИК

16.10.2018 12:25

ВЈЕРОВАТНО ДА ЈЕ ЛАКШЕ ПРЕДА СВОЈИМА , КАД ЗА ТО ДОЂЕ МОМЕНАТ .

Name

Нина

16.10.2018 12:26

Ако си умјетник, а био си, онда се једном граду, који по својој љепоти мало који град у бившој СФРЈ може парирати, никада и ни за чије "пишане дукате" не обраћај на овакав начин...ако ти је алкохол потопио мозак, ако си заборавио научено, ако је за тебе љепота оно што ти власт сервира, онда нек ти је од Бога просто...хттпс://хр.wикипедиа.орг/wики/Бања_Лука...знам да би преправљање историје по налогу употпунила твоја слика о Бања Луци, као касаби, али неће проћи...

Name

Ја

16.10.2018 12:29

Ово је једна од најгорих особа на свијету и саврсено припада у друзину. Ста он зна о Бања Луци? Знамо ми који смо у њој родјени и цији родитељи су из БЛ, а постујем и све остале који су у њу досли са добром намјером. Надам се да це овај примјер отворити људима у Србији оци јер талас разума се незаустављиво сири и не могу да га зуставе ма колико они то хтјели. Ко је овај цовјек најбоље показује Андрицград и богатство које је он на нелегалан нацин тамо стекао и колико се само окористио о јадни народ Р. Српске. О Србији нецу да прицам, а знам много и ста је тамо радио. Дјаво увијек додје по своје, бицес сматран за највеци сљам, а који си, вец вецина људи зна.

Name

Обрнуто

16.10.2018 12:29

Сараво је махала, и треба да догура до села.

Name

Највећи додиков црв

16.10.2018 12:31

Да неко може овако ниско да падне... Невероватно... Грани"и са здравом памећу. Прави саветник

Name

Министар

16.10.2018 12:36

До ове изјаве сам цијенио Кустурицу. Бања Лука је за насе подневље била велеград док није био родјен ни Додиков отац. Од Петра Коцица и Васе Пелагица Бања Лука је постала велеград. Мозда није становниством и урбаном зоном велика али Бања Лука је велеград, духом. И то висе од 100 година. А и ово сто је урадјено у Бања Луци задњих 20ак година није последица владавине Додика. Додиков клан тјера људе из Бањалуке и претвара је у селендру. Они црпе новац из Бањалуке и системски је униставају. Једино се томе мало отео Додиков Радојиц. Понављам мало. Наса је среца сто је Бања Лука врло отпорна на те сељацине као сто је Додик. Исто то, мозда цак и горе, Бањалуци је радио сдс 90их. Једино сто је изградило Бањалуку је њена тврдоглавост, упорност и тај њен дух. Тј Бањалуцани који се дијеле особине које сам набројао. И под тим Бањалуцанима мислим родјене Бањалуцане, досељенике и избјеглице који су постали истински Бањалуцани а Додик то Никад није био Богу хвала.

Name

Бањалуцанка

16.10.2018 12:37

Бањалука ти селендра...Куста,мање вуци.Кад се умјетник петља у политику,прави дупли промасај.А бас те готивих као Резисера.Стета.

Name

Куста у 3 лијепе

16.10.2018 12:46

Сарајево једва доцекало да га се ријеси и посаље у 3 лијепе. Интесдзија и прицат це ста год хоцес за паре а Бања Лука га финансира.

Name

ОВО ЈЕ НЕКОРЕКТНО

16.10.2018 12:46

..................... " а он је претња извјесном Драгану Мектићу званом Креденац, чије шарке се баш не држе добро, па на промаји настаје лупетање… – каже Кустурица " .

Name

Кажеш од селендре направио град

16.10.2018 13:40

Јел са својим парама, или нашим? Јел он имао плату за то вријеме, ил' је "радио" џабе? Е мој Емире, боље ти је да мало мање лапрдаш!

Name

Гудра мозак појела

16.10.2018 13:42

Него ста,своје село и глибаве цизме донијео а из ње сав спорт однијео.Од КК Борца направи у свом селу Игокеу,а од ФК Крупу...

Name

Посматрач

16.10.2018 13:54

Овај чланак има да понесе титулу нај коментарисанијег чланка на БН свих времена.Шта ће бити кад се ова двојица појаве у Предсједништву? Каква ће то представа бити?

Name

075

16.10.2018 13:59

Успјешни БИВШИ Бањалучанин у Данској! Овакви требају свима нама, не само Бањалучанима! хттп://тип.ба/2018/10/16/босанац-у-данској-производи-дијелове-за-наса-у-и-еса-у/

Name

ре

16.10.2018 14:05

Више Лукавицу посјети туриста него БањаЛуку, толико о снсд-у и њиховој европској Бањалуци

Name

Ноле

16.10.2018 14:08

Хаха Емире ти си и изгледом и ментално дно дна, ниси никако за примјер. Не зелим да вриједјам, али просто не могу да употријебим друге ријеци када си ти у питању. Не треба обрацати пазњу на људе твог ранга уствари, уствари који слој људи ти уопсте представљас? Све сто си рекао у овом тексту или у неким другим је трагикомицно, односно не зна цовјек дал би се смијао или плакао.

Name

Ре са стране

16.10.2018 14:09

Ти из дана у дан, све више изненађујеш својом заосталошћу

Name

Градско дијете

16.10.2018 14:15

Емире, Пошто си потроошио неспоран таленат,преостало ти је да се проституишеш али на најнижем нивоу. Потрошених идеја, продајеш причу о Српству и тако скупљаш јојш коју парицу док дају. Из тебе проговара дух чаршије која нас је увијек сматрала селендром. Не љутимо се , не можеш ти даље од тога, мани се ти Немање и српства. Ниси дозрео. Остани на млијечном путу па направите још који град. Ми ћемо се бавити градским стварима а ти прави метрополу на Мећавнику а ми остајемо у селендри. И да не заборавимо, направи старији и љепши Андрић грда на темељома старог,

Name

Зоран

16.10.2018 14:22

Како те није срамота да лупаш лажи и ти некакав умјетник срам те било исти си као и он истина је нешто друго кад си тако паметан само види колико је људи отишло из те доброте СРАМ ТЕ БИЛО

Name

У3ПМ

16.10.2018 14:26

До сада сам цијенио и несебично подржвао Кустурицу. У себи и пред пријатељима. Ода сада ћу размислити. Сарајевска (ЦрноВрхашка и Горичка лопина) је претјерао са увлачењем, што је само доказ да не стоји добро материјално. До сада су му из шупака главешина вириле и ноге и руке, а од сада само дио сиједе браде. Мало, по мало, постаје умјетнички испљувак и крвни угрушак. Беда. Јадник и мученик не схвата на чему је обични дезертер и загребачки пиљар креирао лично бигатство и "срећу". ММФовску. На малом, а понекад и великом... КРЕДИТУ. Од тога је и тебе на јасле насадио. Бедниче. Шибицарење на Црном Врху и Горици нису ти помогли да направиш ни најобичнији искорак. Понашаш се у стилу Рома са Црног Врха (којима свака част) који су ложили паркет у становима који су им додијељени приликом покушаја пресељења. Никада нису успјели искорачити из властите коже. Примитивне. као и ти, Јадниче, Немања. Мислиш да ..узиш политичаре (увијек актуелне), не знајући да си наг ...узио сам себе. Бедниче. У шат спрца године. Јадниче и Бедниче. Провинциски. Питај сада старе БањаЛучане шта мисле о теби. Назва иг селендрашима. Бедниче...

Name

Немања

16.10.2018 14:28

Зар он није немања плиснави. Србин са дна каце

Name

ПсП

16.10.2018 14:32

Ово каже неко ко се без гаћа спуштао са Горице на Маријин Двор неби ли, клечећи, молио да га приме у екипу и дозволе му да одигра неку текму (фудбалску). Горица је иначе позната по отвореној канализацији (може се замислити у којем амбијенту је дорастао), и директној вези са Црним Врхом. Моће се замислити којим црнимврхом. Никада се није уписао у сарајевску рају (предратну) и то ће га пратити цијели живот.

Name

разумио

16.10.2018 14:40

Е мој госп. Кустурица, ста све то вриједи када је Додика папцина и криминалац. А онај који се сњим друзи није далеко од тога одмакао. Бас стета за Вас! Све најбоље.

Name

Горуша бр. 2 (Амира)

16.10.2018 14:40

Ал' се мученик сроза. Шта му то би. Бијели прашак, или кременска ракија брља. Ђећеш мучениче старе бањалучане називати сељацима (у погрдном смислу). Која будалетина. Тале. На страну што највећег пљачкаша народа и народности РС назва спаситељем (у којој ти вукојебини ћивиш), шта му би да понизи читав један град. Страдао од земљотреса. Куку нама с тобом. Маснобрадатим. Миљеник ти је крвавим и прљавим парама (дрога, проституција, прање пара, и сл.) направио неколико бањалучких зграда по којима ти цијениш његово пљачкашко дјело. Дуго се није појављивао у јавности и сада усра мотку. До краја. Црни Милутине.

Name

Бураз Цампо, Ђес' ба

16.10.2018 14:45

Полако Бураз. Кад дођу Нови Партизани, прво ћете на службени пут, а онда на Баре. Пошто ће вам налог и карта за Службени Пут бити само у једном правцу.

Name

Антонија Алиц

16.10.2018 14:59

Он је од насег дивног града направи селендру.Један град не цине зграде него људи.

Name

Момир

16.10.2018 15:37

Захвалите се богу што му Република и општина нису направили његов властити град у Бања Луци. Нас је у Вишеграду ојадио. Срушио нам је Спортски центар који је био најљепши спортски центар у Југославији и на његовим темељима дигао свој харач град. Педесет милиона у приватни џеп. Лажи направиће од Вишеграда највећи туристички центар, запослиће 1000 радника. Све појела маца, нигдје туриста, Само у пролазу, дођу обиђу, више обилазе мост него његов град, и оду. Више туристичке таксе се набере од Хотела здравственог центра Вилина Влас него од његовог Андрић Града. Од хиљаду радника све се свело на педесетак, а од тих педесетак дај боже да је пријављено и тридесет. Онако лијеп градић су начисто уништили, одвели раднике општине у његову такозвану градску кућу коју је као милостињу дао Општини и Институт држави, а све остало он рентира и убира профит. И опет се завадио сад и са њиховим општинским властима. Све манифестације које су доље одржавали им фактурисао, а СДС су пљували да прави раздор међу грађанима. Грађане који су се бунили против толико корупције и пљачке је звао примитивцима и грађанима који су против мултикултуралности. Пријетио породицама. А Вишеград је био много прије њега заиста прави туристички град до рата. На стотине аутобуса је било паркирано на Тргу и испред Бикавца. Требало је само увече проћи кроз град, ни шибица није имала гдје пасти од силног народа. Још је и народ и цркву превеслао такозвани велики Србин, нека се свештенство стиди. Окренуо им цркву према сјеверу, наравно и олтар, па се вјерници сад умјесто на исток како православље захтијева, окрећу на сјевер и моле се деда мразу. Могли смо за толике паре сав Вишеград као и византијски Константинопољ позлатити, а овако позлатисмо лопове и остадосмо најгори. Такозвани русофил, облијетао око Путина, али нису руски олигарси као српски тајкуни, недају они за џабе ништа, џаба кречи, па сад облијеће око Кинеза не би ли шта ућарио. Захваљује се Вучићу и његов народ добрано пљачка. Па завадио се и са СО-е Ужице, са Црногорцима се завадио, а да не причамо о завади са својима. Мисли да Вучићевих ње квази академика уђе у Српску академију наука. Е ту би своју мисију потпуно испунио. Нигдје га мјесецима није било пред изборе, склонио се мислећи да ће Додик изгубити, па сад дошао да опет паметује овом народу. Ово су само дјелићи онога што се о њему може све написати

Name

@са стране

16.10.2018 15:45

Куста са Сарајевом нема ниста он је србин из Београда па неби било лосе овако му вратити лоптицу,селендрати је Београд ,Ј... те Додик и не би ниста погресио

Name

??

16.10.2018 16:05

Питам се ко је овај свијет што критикује такву легенду, свјетског гласа као што је Куста. Хај на посао сад и уради јеадан промил што је он и ова земља ће да цвјета.

Name

Пера

16.10.2018 16:08

И овај сељак треба да буде савјетник предсједнику републике. Ко је овдје будала, дефинитивно, неко јесте.

Name

Лукавица ре са стране

16.10.2018 16:29

Сарајево је метропола теби за инфо, провозај се Сарајевом мало па види, вриједјас све Сарајлије а посебно нас сарајевске Србе, нису само Бошњаци у њему били и остали. Ти си примитиван. Не морамо ми живјети у Сарајеву, ал га волимо и то је нас град. Кустурица је рекао истину и ста сад?!

Name

Покојна Милева

16.10.2018 16:48

Окупајте га прво.

Name

Горица сосо манге

16.10.2018 17:09

Куста је родјен у римској махали на Горици, ста ВИ од фирауна Очекујете који је своју вјеру продао за шаку долара??? Будите паметни. Његов отац Мурат је укопан по свим исламским прописима, а он глуми србина, за паре наравно. Немојте бити наивни. У Сарајево није добродосао . Ни прије рата се није купао а камо ли сада. Све сто је постигао нека се захвали Абдулаху Сидрану. Куста јад био и остао и воздра.

Name

Марко

16.10.2018 17:20

Чуј паметњаковића као и предсједница Владе плате веће него у Србиији. А трошкови живота умјетниче. Колико су већи трошкови живота не рече у Републици Српској. Мали примјер, на сред планине Сјенице 1 кг парадајза 2 марке, а код насу у најпитомијем крају 2, 40. Да не причамо о осталим намирницама. А струја и вода су за нас мисаоне именице према Србији.

Name

ре У 3 ПМ

16.10.2018 18:01

Град који има близу милион становника и регистривано 300.000 аутомобила , има веци будјет од цијеле РС и број становника не мозе бити привовинција вец метропола сто и јесте, то ти казе србин сарајевски, а о дјукели попут овог прицати је смијесно, с Мокре горе силази кад је пазарни дан у Лозници , а у Мокрој гори сама борова сума, Куста прави сумњак постао, е туго моја ста би дао да се у махалу врати, ал не да му се

Name

вук

16.10.2018 18:37

Бијаше то некада давно када је Император Рима Клаудије именовао свог коња Касача како га је звао за императора и сенатора ....

Name

Ре поглед да стране

16.10.2018 19:07

Све си тацно рекао, ал си испустио да кажеш да нема ни оне фине старе бањалучке господе и градске раје, мислим на оне сто их је покупио црвени комби. Е кад се сјетим господина Сефица доктора офталмолога, старе породице Афган, Карабасица, Бенеса.... А данас дрварцани, мркоњицани, сиповљани, граховљани, Мањача...коло воде у Б.луци. Бијељина је Токио за Б.луку захваљујуци СДС-у

Name

ИСТОЦНО САРАЈЕВО

16.10.2018 19:09

А ста је Киста слагао? Да не би рата не би се ни знало за њу. Ист.Сарајево је љепше и културни је од Б.луке, овде људи имају душу. Поздрав из Пала

Name

Вук Ал Оргинал

16.10.2018 19:10

Морацу заститити псеудоним, исправак за плагијатора.Луди император се звао Калигула, а коњ Касац је именован за конзула и сенатора

Name

WWW

16.10.2018 20:25

Цути продана дусо! Сваку коју изговорис дебело наплатис! Издао си свој народ камоли нецес српски.Вјерујем кад оде Додик са трона да си и ти заврсио са РС. Висе постујем националисте од таквих као сто си ти.

Name

Мало је рећи

16.10.2018 22:10

Ма од Еме је направио сељачину, али с ким си такав си! Два гада, двије козе!

Name

Мила

17.10.2018 00:18

Нека поведе Додика матери својој јебо му Додик све по реду град не цине зграде него људи а у Б Луку је довео све сто неваља

Name

НИКОЛА

17.10.2018 15:22

Па није овај ЦИГАНСКИ СРБИЈАНЦ становник Сарајева, па ни Источног.

Name

Гаврило

17.10.2018 20:30

До рата Бања Лука је, економски, била "пркно" у БиХ, далеко иза Сарајева, Тузле, Зенице и других већих БХ градова. То зна свако ко има довољно година и памти то вријеме. Медијски, инфраструктурно, културно, била је у још подређенијем положају. Један од разлога за то је и централизована власт на нивоу БиХ, због чега је гро новца ишао у Сарајево, а мрвице осталима. Нисам сигуран да би Бањолучани жељели повратак на то стање, али политика коју је провиодио Савез за побједе ишла је у том правцу. О томе вам Кустурица говори, ако сте у стању да га схватите.

Name

Емир

18.10.2018 00:22

Управо супротно.Лактаски земљорадник тј.тракториста и месар од града Бањалуке направио је селендру гдје царује примитивизам и некултура сто нису одлике града.Унистио је образовне институције,културу,бањалуцки спорт и све сто вриједи у овом граду.Град не цини бетон,асфалт,зграде градјевинске мафије,неколико километара ауто пута итд,него култура,образовне институције итд.Град цине људи који зиве у њему,а они су град срозали на ниво селендре.

Name

Симеун

18.10.2018 00:39

Ова изјава резисера који је годинама слузио политици и подрска диктаторима није ниста ново.Срамотно је то сто је уврједио бањалуцане који добро знају ста је била Бањалука прије диктатора Додика.Управо је тај БАЈА град претворио у селендру.Бањалука поред Лактаса.

Name

Василије

18.10.2018 11:52

Можда ово селектор коментара неће дати да се објави, бар ћу покушати. Бања Лука је заиста лијеп град, то сам чуо од Словенаца, који викендом масовно долазе у Бања Луку. Говорим о правим Словенцима, не о нашим људима који тамо раде и живе. Јуче су боравила дјеца из Чешке, одушевљени су градом, људима, гостопримством. Кустурица је урадио много за српски народ. Направио је од Мокре Горе чудо, афирмисао је Вишеград до небеса. Шта би било да се је тако прослављени режисер, поставио на другу страну, као рецимо Чедомир Јовановић, Биљана Србљановић, Мирјана Карановић и слични људи из филма и режије.

Name

Вултурес

16.10.2018 11:47

цуј селендра.бања лука је била спортски град а сад ста је?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

16.10.2018 12:15

Не зна Куста да је Бања Лука добила шампиона Европе у рукомету 1976. године,да је Бенеш постао шампион Европе 1979. да су рукометаши Арсланагић, Каралић, Поповић и други постали олимпијски побједници, чини ми се 1972., као и Анте Јосиповић 1984. , Борац узео куп СФРЈ 1987. да је 1980. у Бња Луци одржан европски шампионат у кошарци за жене, да је у Бања Луци Гари Каспаров освојио свој први шаховски турнир ( у БЛ се оџавао редовно међународни турнир) ( из WИКИПЕДИЕ:Свјетска шаховска јавност га је упознала године 1979. када је увјерљиво побиједио на турниру у Бањој Луци.) итд. Кусто, БАЊА ЛУКА ЈЕ БИЛА ГРАД И ПРИЈЕ ДОЛАСКА СЕЉАКА ДОДИКА У ЊУ)

Name

Снезана

16.10.2018 12:19

Срамна изјава. Бањалука је била цивилизација за вас касабалије увијек и остаће. Град не чине објекти, већ људи у њему. А те бајне објекте није платио Миле, већ народ и плаћат ће још 100 година. А господину Мектићу нисте ни до врата од креденца. Срам вас било дупелизцу један.

Name

Ре скептик

16.10.2018 12:20

Није Додик сељак већ СЕЉАЧИНА!

Name

за Скептик

16.10.2018 12:30

Исправка - дОДИК није сељак него ШВЕРЦЕР !

Name

Бј

16.10.2018 12:53

Он је једна велика СЕЉАЧИНА а Бања Лука никад није била селендра. Роден сам близу и сјећам се је и прије а редовно долазим и сада.

Name

Кара

16.10.2018 14:12

Бањалука је пре Додика била тамни вилајет. Ста је цовјек за 20 година направио то је право мало цудо

Name

Поглед са стране

16.10.2018 14:16

Бањалука је била индустријски, спортски центар и град касарни.За вријеме Додикове власти остали су без свих фабрика(Фруктоне,Мљекаре,Фабрике дувана,Чајавеца,Космоса......), спортски клубови су девастирани,а он је одвео кошарку у своје село,фудбал у Крупу,бокс угасили,женску кошарку исто...,а рукомет их неинтересује,а Борац је као спортско друштво био препознатљив у Европи.Направили неколико зградурина стаклених и проширили пут,а све у сврху да то ради Додиков кум и тако краду паре из буџета.У те зграде запослили цуре и жене од које су претворили у проститутке.Бањалуку назвали градом законом,а деиндустријализацијом је уназадили и направили геноцид над инжињерском популацијом из електро, машинске и технолошке струке.Када упоредите + и - страну види се да је девастирао Бањалуку и заробио са својим криминалцима те су нормални људи то схватили и одреаговали на изборима,али то није нажалост било довољно јер је сада остатак РС покраден и затупљен дао други резултат.

Name

ПЕКСИН

16.10.2018 16:50

У МОМ КРАЈУ ЊЕГА ЗОВУ ПЕКСИН БЕГ,ТАЈ СЕ НИЈЕ ОКУПАО ОД РАТА ПА НА ОВАМО.

Name

РЕ

16.10.2018 17:45

Опери ту гриву и извади сприц из вене па онда несто паметуј. Наравно да му одговара БЛ пуна дроге да лаксе и јефтиније додје до фикса. ЕЕЕ мој пропали умјетнице. одувјек сам мислио да си паметан али доказујес да неко ко мозе "разговарати " са овим насим Рудоњом нема висе памети у глави.

Name

Буба

16.10.2018 18:56

А ууууу срам те било Емирееееее Мурат твој отац у земљи се преврцееее ! Вјеру си продаоо за паре !!! Бања Лука је господски град и људи су се купали и умивали редовно !јос прије 100 година а ти у 21 вијеку баздис остављасбтраг за собом !! Е таман си за савјетника јос доведи Монику за секретарицу !!!? А грдне милионе сте прогутали од народа срамото 21 вијека !!!! Вуциц ниста није дао нити додиг него јадни народ и тамо и овамо опљацканиемирееееее ! Бруко људска ! Васи резултати рада це у историју уци као Пљацка стољеца народа свога !!! Ето ти па сними филм прљави цовјеце али оре тога окупај се !!!!!!!!!! Био би ред!! А савјет теби !! Врати покрадени новац народу и одговарај пред законом ! Крајње је време ! Остајемо без народа због вас емире и васег криминалааааа !!!! Фиј фуј фуј !! Љепоте Бањалуке на далеко познате ти блатис срамото !!!!! Дно дна

Name

Дадо

17.10.2018 10:22

Посто иде у Сарајево па и треба му овако један паметан туре.

Name

Давидовић

16.10.2018 11:49

Мама ти је селендра дјилкошу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.10.2018 12:01

Јесте била селендра, само ти си балавац,ти незнас

Name

Ре Давидовиц

16.10.2018 12:03

Само показујете колико сте ограницени. Цовек је мислио фигуративно. Али људима попут тебе не вреди објасњавати. Потпуно је у праву - Додик је од БЛ и делова РС направио Европски ниво али опозиција и критицари тоникад неце признати. Све сто је рекао Кустурица је 100% тацно!

Name

рЕ РЕ дАВИДОВИЦ

16.10.2018 12:18

Додик је од Бања Луке направио ГРОБЉЕ духа, културе, спорта, музике, ...

Name

СвануЋе

16.10.2018 12:36

За Ре Давидовић А ти сиКустин тумач, је ли? Не хвата се у коло кад не знаш играти!!!!! Теби је џаба објашњава јер си глуп као ноћ!!!!

Name

Ре Свануце

16.10.2018 13:13

А ти кад будес умео да дас БАР 1 аргумент осим да називас некога глупим онда коментариси.

Name

Игор ре РЕ

16.10.2018 13:22

Имала је ФК Борац ( освајац купа у дрзави од 25 милиона становника) , РК Борац , БК Славију . Имала је Пелагиц, Маслесу, некада су све рок и поп групе из Југославије редовно гостовале у Бањалуци. Имала је Масински и ЕТ факултет на нивоу европских. Колико се сјецам Владе Дивац је на врхунцу славе неку операцију радио у Бањалуци. О цему ти прицас ?!

Name

РЕ

16.10.2018 18:02

БЛ је била град прије него многи у БиХ. Па мој брат је оперисан ту кад је имао 5 година и спасена му је рука и нога 1985 године само захваљујуци великим људима ДР СЛИПЦУ и ДР ХАДЗИКАРИЦУ а наравно и особљу које је било врхунско. једанаест операција на дјетету од 5 година које је згазио камион и он данас има своју породицу и игра фудбал. Е то је била БАЊАЛУКА . А сад умиру дјеца због слијепог цријева јер раде татини синови са купљеним дипломама а праве људе сте растјерали. Дрзава и нација се стварају квалитетом људи а не сељаклуком и кичом . Град цине културни људи а не сељацине које се пале на разне Цеце и Кмеце . Они су Бањалуку посељачили а не направили градом а ти се боље окупај и поцесљај или си пресао у неку нову вјеру која то брани.

Name

цампо

17.10.2018 21:15

Игор ре РЕ Све то и још више имао је и Шабац.

Name

Дире Страитс

16.10.2018 11:52

Страшно ми је жао што сам прије рата гледао и један филм од овог човјека?! То и није човјек него неки паразит који нам се прикачио на Републику и исисава марку по марку из Буџета. Јебе* више и неимаштину, што нема плате , што су пензије мизерне, више човјека психички и ментално убијају овакве креатуре, попут овог лика који изгледа као да је сједио три године у задимљеној кафани а да се при томе није окупао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма да

16.10.2018 12:33

Није га дзаба Бог обиљезио, на ста лице све те креатуре. Не би му марку цовјек удјелио, а хоце да игра момка Монике Белуци. Јад дусе увијек исплива!!!

Name

Абе

16.10.2018 13:39

Направио је он велика филмска дјела, а онда је духовне потрбе замијенио материјалним. У том циљу је да високог пресао на најнизи културни ниво И конфротирао са готово свим сарадницима у зивоту, од Бреге до Депардјеа. Или са људима у сирем подруцју његове хацијенде и имања. Или са разним политицким структурама З. Балкана, или са разним круговима медјунаредне заједнице. Као своје друство И највеци домет изабрао је Додика. ЉУДИ ВОЛЕ СЕБИ СЛИЦНЕ.

Name

Вук

16.10.2018 13:53

Дали годподина цини одјело дали господина цини обријана целава глава дали господина цини препотентост дали је сељак онај ко зна да вози трактор оре дали је сељак онај кои је досау БЛ са неког од околних села ? сељак је онај ко гледа цовјека по одјелу и где је родје и сељак је онај сто не види даље од свог носа и не види себе а паметује и прица за друге !!!

Name

Кило

16.10.2018 14:10

Куста је талибан.

Name

Ре Вук

16.10.2018 14:28

Вуце, ти си сигурно из неке шуме!

Name

Вук

16.10.2018 14:46

За Ре хахаха добар закљуцак господине" сједи и даље у цоску кафане и цекај ко це ти платити пиву !!!

Name

7

16.10.2018 14:59

Какоце бити цовјек кад незна ни које је Вјере..он је по потреби цас тамо цас вамо..Никад ту цовјека

Name

Дире Страитс

16.10.2018 15:21

@Вук: Ти вјероватно видиш даље од свог носа па због тога ниси сељак. Баш ми је драго због тебе, Вуче "цитизене". Него, хајде Вучино буди јунак па кресни шибицу крај Емирове косе ако смијеш? Наравно да не смијеш јер планула би обојица?! По теби господина вјероватно чини замашћена и неопрана коса него уредна и опрана. Добро ти је рекао колега испред, ти мора да си из неке шуме?! Мећавник можда? Чуваш ли можда Вуче овце код господина Емира у Дрвенграду? И остани тамо, савјетујем те, не силази у цивилизацију.

Name

еx

16.10.2018 11:52

Бивши велики филозофе. С обзиром да ти је упала кашика у мед не чуди твоје "дивљење" шаторском забављачу. А "селендра" је до прије пар година била његов сан, само су такве забављаче држали у предграђу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.10.2018 12:13

Браво! Гаде ми се. Бањалуцанка.

Name

Ста Вам Је,

16.10.2018 12:18

чловек само истими говори! не лупетајте брез везе.

Name

да

16.10.2018 11:56

А ти си од себе направио једног обицног послусника додусе јако богатог господине САВЈЕТНИЦЕ ,СЉАМУ ЈЕДАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре да

16.10.2018 13:34

Исисао је Тадића у Србији па му окренуо леђа. Тако би и овом клошару чим изгуби власт. Како промјени веру тако мјења и господара.

Name

Је Си Ми Ти Паметан

16.10.2018 11:59

ста је наоравио,град??? А гдје су људи у том граду?Људи се боје овог града,бјезе масовно,немају ста јести, плате мале,потросацка корпа велика,о цему прицас?Сматрала сам те добрим, а ти покварен,ил не схвацас ил не видис добро.Народу треба храна,вода,ваздух и слобода,оно нај основије,не треба им козметика,а народ то плаца и то теско.Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

16.10.2018 12:08

Господјо људи имају разлицита мисљења и то треба да постујете. Видите ја се слазем са свиме сто је Кустурица рекао. Када зелите да видите све црно- све це вам црно и бити. Просветлите се мало , мозда це вам у зивоту бити мало боље.

Name

Ре маx

16.10.2018 13:37

Можда да поделиш и нама који сендвич, ко зна шта ти стављају у њега. Можда лсд па халуцинираш! Каже Лукач јефтин је.

Name

Маx одговара

16.10.2018 14:14

Ха ха бас си смесан! Мозда за поцетак да ценис неке ствари које имас у зивоту а не да гледас све тако црно (Балкан стyле!!)

Name

Ре Маx

16.10.2018 15:31

Јок мали, ти цес нас просвијетлити. Да ниси из БГ досао као студирати у БЛ? А успут мало добијас по носу!

Name

Маx одговара

16.10.2018 16:11

Не, нисам паметњаковицу. Ја сам своје студије давно заврсио. А из БЛ сам отисао у УК и кад год додјем на одмор пријатно сам изненадјен развојем БЛ.

Name

ре Маx

16.10.2018 17:05

Да ли си чуо за изреку "извана гладац изнутра јадац".

Name

Маx одговара

16.10.2018 17:38

Нисам али ево процитао сам. Такве су ти многе ствари у зивоту. Ја сам јако реалан цовек и могу да погледам Сутуацију са разлицитих гледиста. Али оно сто заиста нервира јесте негативност и неспособност људи да види ЈЕДНУ позитивну ствар у својим зивотима. Исто тако цитам ове коментаре и мука ми је од ријецника, од вредјања, од захтјевања. Неки људи би само да се цује њихово мисљење. Некад сам мислио да смо ми народ са културом али полако мијењам мисљење. Једино код нас мозес да псујес прецеднику фамилију. Једино код нас мозес да не постујес полицајца који ради свој посао. Једино кад нас се позивамо на закон али само онда када нама то одговара. Ако овако Наставимо никад нам неце бити боље. Никад! Залим једино младе генерације јер њима зелим свијетлију будуцност али поред оваквих затуцаних теско!

Name

Ре Маx одговара

16.10.2018 18:02

Зашто предрасуде? Какав би то требао да буде балкански образац мишљења који је заједнички за све нас? А тебе је пошто си јелте отишао за ук мимоишао? То би претпостављам требало да нас фасцинира као да нико од нас нема диплому и није путовао ван из ове селендре. Него нам треба један такав као ти да нас просветли! Онако из селендре ево ти једно:море мршш (чисто да се уклопим у стереотип).

Name

Маx одговор

16.10.2018 19:36

Видис није дуго требало да се јави један такав. Ниста није требало да те фасцинира, сам се се пронасао, него да схватис мисљење других, сто је непознат појам за тебе и слицне. Да изнад нисам прозван за БГ не бих се ни изразавао. Аха, контам , издјете ви из 'селендре' , цитирам, ипак видис није тако лосе али мора се пљувати.. (ето ти један класицан балкански кодекс) али селендра никад неце изаци из тебе!!! Никад! Дзаба ти. И увијек це ти бити крив Додик, Модик, Петар, Саво.. Или као сто сам ти сада ето крив ја. То ти је у ДНК. Моја поента је Доказана са твојим одговором а видис нисам морао ни ЈЕДНУ псовку да употребим.

Name

Ре Маx одговара

16.10.2018 21:36

А шта је то у мојој днк? Да се буним када од мене покушавају да праве будалу, да гледам како ми оца учесника рата дезертери називају издајником, да не прихватам као нормално да пензионери копају по контејнеру. И да имам право на своје мишљење о господину редитељу који се ставио у службу некога кога сматрам највећим злом које је после рата задесила ову земљу. Не смета ти када твој господин редитељ вређа Мектица, то ти је ок,симпатично.Или када ти врли председник вређа новинарке? Јел и то ок? Можда си предуго ван ове наше земље, немој бити сигуран да након мало дужег боравка неби употребљавао и горе псовку него ја. Која је успут искарикирана у функцији стереотипа нас балканаца као црњака. Нисмо сви у хаппy го луцкy стате од минд као ти, неки од нас су дубоко револтирани стањем у држави. И имам право да имам своје мишљење о овом човјеку и да ми смета када ме се прекорава што забога мислим другачије. Или је и то забрањено?

Name

УпСидеДоwн

16.10.2018 22:16

Маx је у праву за све. Подршка! Ко ради тај има и у РС, неможе вам Баја направити и инфраструктуру и дати за цигаре и пиво. Тата купио диплому, нашао посао, па нека тата даје и плату.

Name

Ре упсиде доwн

17.10.2018 06:07

Ти тек причаш небулозе.Типичан сендвичар! Пензионер претпостављам не улази у ту твоју конструкцију? Сам је крив што копа по контејнеру? Што нема за лијекове? Ви сте сви баја wанна бе, од врха до локала! Недовршене личности, пуне комплекса. Јад и бједа!

Name

Маx одговара

17.10.2018 13:05

У васој ДНК је управо оно сто сте урадили изнад- напад, псовке , оптузбе. Тако се не ријесава проблем нити доцарава поента. Култура изразавања је битна. Тога код нас углавном нема зато сам рекао да не мислим да це се ствари ускоро промијенити на боље, назалост. У најуредјенијем друству постоје незадовољни људи. Људи копају по контејнерима, да. Људи протестују, да. Изразавају своје негодовсње. Али то раде другацијим тоном. Глас народа је јак. Али какав је тај глас је од виталниг знацаја. Утопија не постоји. Али ред постоји. Закон постоји (са којим се многи мозда не слазу) али изволи супростави му се па цес видјети како цес проци. Ријец једна мозе да те коста. Много! И то не само у монетарном смислу! А цесто би да ју казес али се угризес за језик. Код таквих као ти тога нема. Одмах се псује, напада, реда цијела фамилија.. Дивљацки!! Али то мозес само ту и јос се онда залис да ти је лосе! Прицас о праву на мисљење. Ко ти га је укратио? Ја сигурно не! Цак сто висе ти си мене напао и поцео да цастис увредама. Видис мој 'хаппy го луцкy стате оф минд' је мисљења да свако има право на мисљење и ја сам сретан цовијек зато сто је то тако. Ако ти мало науцис да размисљас тако мозда ти буде мало Љепсе у зивоту. Или ако ти је бас толико лосе - засто не идес?! Ево сад ти је Европа поприлицно доступна па дигни сидро и трази утопију. Сретно. Сигуран сам да цес онда наци неког другог кривца.

Name

грга

16.10.2018 12:01

Савјетниче, високо сам те цијенио. Овим изјавама си ми срозао жељу да уопште прочитам твоју било коју изјаву. Ушао си дубоко у дупе Милораду. Он је проблем за нас становнике РС-а а не за странце. Изгледа да сте вас двојица на истој страни јер волите новац један к'о и други. Браћа по монети. И ти га још додатно посавјетуј па да нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Грга

16.10.2018 13:50

Не буди хрга? Ко не воли новац?! Неком је потребнији и образ би за њ' дао, а оном ко је скроман треба само храна и одијело.Силом прилика таква је вецина људи у РС.

Name

РЕ

16.10.2018 15:50

Сјетите се само посланика из Вишеграда Мирослава Којића који је у Скупштини први указао на све малверзације око Андрић Града и само тражио да се утврди власништво у односу колико је ко дао новца за изградњу овог промашеног пројекта и доживио невиђену тортуру и пријетње у свом сопсвеном граду, а и у Републици. Да ли сте му тада вјеровали? Нисте. Он и његова породица од овог "високомислећег" харачлије и Коперфилда су преживјели невиђену сатанизацију и линч.

Name

аа

16.10.2018 12:02

сад је бањалука пуна некултуре и простака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.10.2018 14:47

Укључујући дошље Додика, Стевандића, Шпирића...

Name

Бањалуцанка ето па родјена

16.10.2018 20:57

Локална власт вец годинама ама бас све организује у центру од ростиља,олд тајмера,ватрогасаца,косарке,излозбе меда..само нам треба онај добосар да удара у бубањ и саопстава новости.По томе се најбоље види сељаклук које нам је Лијевце донијело.

Name

Је Си Ми Ти Паметан

16.10.2018 12:02

ста је наоравио,град??? А гдје су људи у том граду?Људи се боје овог града,бјезе масовно,немају ста јести, плате мале,потросацка корпа велика,о цему прицас?Сматрала сам те добрим, а ти покварен,ил не схвацас ил не видис добро.Народу треба храна,вода,ваздух и слобода,оно нај основије,не треба им козметика,а народ то плаца и то теско.Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Је Си Ми Ти Паметан

16.10.2018 12:02

ста је наоравио,град??? А гдје су људи у том граду?Људи се боје овог града,бјезе масовно,немају ста јести, плате мале,потросацка корпа велика,о цему прицас?Сматрала сам те добрим, а ти покварен,ил не схвацас ил не видис добро.Народу треба храна,вода,ваздух и слобода,оно нај основије,не треба им козметика,а народ то плаца и то теско.Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгојла пуриц

17.10.2018 06:06

човјек је потпуно у праву. Шта ви знате само мрзити нисте макли даље од своје селендре, он свјетски човјек пропутовао свуда, јео пио, видио све. Па јесте имали икад у селендри ишта јести осим ћевапа? Сад лијепо на 14. све врсте риба, јесте имали хотел са сауном и анимир дамама или по такси стајалиштима стајале дронфуље? Јесте имали хеликоптере за ВИП и аеродром или само војни? Јесу ли туристи имали гдје уживати у хедонизму. Направио вам је велеград гдје чак и убистава има што је одлика великих градова.

Name

Вултурес

16.10.2018 12:03

цуј селендра.бања лука је била спортски град а сад ста је?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чупоња

16.10.2018 13:49

Ћути чупоња очешљај се ал прво се окупај пошто друкчије неможеш се ни очешљати Већи лопова нема од тебе и Додика.

Name

Ре

16.10.2018 19:01

Корито па га ошурити.

Name

Вук

16.10.2018 21:39

За Цупоња оцесљати или поцесљати Бања Луко???

Name

ПРАВДА

16.10.2018 12:04

КАКАВ ЛАЗОВ И ЛИЦЕМЈЕР. СОТОНА. ДОДИК ЈЕ ОД ЈЕДНЕ ПОСТЕНЕ БАЊАЛУКЕ НАПРАВИО ЛЕГЛО КРИМИНАЛА. ЉУДИ МОЈИ СТА ЈЕ ОВИМ МИЛИОНЕРИМА, КОЛИКО МОГУ ЛАГАТ, ОНИ НАЈВИСЕ НА СВИЈЕТУ МРЗЕ ИСТИНУ, ПРАВДУ И СВАКОГ ЦОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ НОРМАЛАН. СТВАРНО ДОЛАЗЕ ТЕСКА ВРЕМЕНА ЗА НОРМАЛНЕ ЉУДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно

16.10.2018 12:05

Куста и Додик - топ листа надреалиста... Ал' пишају по народу, свака им част! Ко год је гласао за Додика, испраћаће дјецу у иностранство и плакати на аеродрому... Доказано, Срби имају мазохистички менталитет. Што их више ј****, више гласају за тебе. Тражили сте, гледајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

16.10.2018 13:07

Људи вас уце да волите свој народ и земљу али дзаба ви сано мрзњом зели те да показете свој патриотизам. Мрзња разара прво оног ко мрзи.

Name

Дно је дотакнуто одавно

16.10.2018 13:20

Кустурица је пао заиста ниско, јер пљује по ономе ко га храни, од кога годинама обилато узима. То је одлика бахатих и неваспитаних особа, на шта не утиче мјесто рођења и живљења. Он не посједује елементарне особине градскиг и урбаног, са оваквим изјавама, али је све речено неважно, јер није компетентан за ову причу. Што се тиче избора, гарантовано су покрадени, јер су проглашени проценти илузорни за стање у РС, које живимо задњих година, поготово бунт народа у односу на "страшне догађаје"...

Name

Ре реалан

16.10.2018 13:43

Ајде ти нама сада лекцију о психологији да држиш. Нормално да ћу да мрзим сваког ко уништава ову земљу, због кога пензионери копају по контејнеру, читаве породице одлазе. Тако да не бркај појмове, Додик није држава, он је паразит који исисава све што може из ове земље. Ти га воли слободно, то ти је у опису посла. Има времена, када нестане пара ти друже у ред за свој контејнер!

Name

Анте

16.10.2018 12:05

Па није цацевину потросио тудјим парама је стварно теско управљати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.10.2018 12:05

Бања Лука ни прије није била селендра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

16.10.2018 14:10

Е селендра ја ста,провинцијска царсија.Да није било Бенеса неби се ни цуло за њу.

Name

Wодолија

16.10.2018 12:07

Овај се изгледа опасно у Додика заљубио. Парада поноса це знаци бити у Бањалуци убрзо одрзана .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре wодолија

16.10.2018 13:44

Тај је био заљубљен и у Коштуницу, Тадића, ко год му даје паре. Али овај му је посебно драг, ваљда му најбоље плаћа. Нашим парама!

Name

упс

17.10.2018 06:11

Нашим, нашим.

Name

АРИ

16.10.2018 12:09

Јеботе Додик од града направио селендру наста лицис.Спорт унистио у Бањалуци.Кретену један Бањалуку у старојЈугославији су звали Краиска љепотица љепотица на Врбасу.Коси ти шибицару Сарајевски бошњаци су сретан народ шта нас задеси.Теби је добар од сиротиње узео 50.000.000,00 направио Андрицград и дао теби.Твоја идеја умјетничка а Андриц град твоја имовина.Ти господину дрвену куцу са Злахтибора равно у Бакинце ми као луди незнамо шта раде мафијаши.Чудиме да непишеш режију за филм кум четири тобих боље урадио него штоси дснимио овај свој задњи који ни сам негледаш.Него си љут на Владику Глигорија штоје љепши од тебе паје мало шевно Монику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

16.10.2018 12:09

У Бања Луци су живјели сви народи, а ти се прво окупај па прицај. Немаш више користи од своје умјетности, па те интересује политике. Мрш.... матер ти Имаш главурну ко медвјед ти ниси ни за влакати дрва у шуми, а камоли да живиш у граду. У Бања Луци су некад живјела права господа. Ти да си нормалан не би тако говорио за свој народ из кога су ти коријени. Отац и мајка су само једни и то је наша заклетва, свих нормални људи, а ти си невиђена будала. Одреко си се своје мајке и оца који су ти дали живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

16.10.2018 12:29

Тако је цецо!

Name

пубец

16.10.2018 13:01

Ти си гори од мајмуна

Name

Цето4

16.10.2018 12:10

Ста се ти јављас мамлазе.Сто те сад Додик престављ као Емир Кустурица,зар ниси Немоња Кустурица.Цовјек мијењ име кап целав капи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

16.10.2018 12:11

Кустурица је светски познат човек. Интелигентан је. Зна историју. Зна своје корене, и зато се и вратио Србству. Недавно се вратио и православној вери. Крстили су га у једном СПЦ манастиру, и узео је име Немања Кустурица. Знате ли ви шта је он све направио доле у централној Србији, и то код вас у Републици Српској! ...Поента писања: мислим да ће он Републици Српској да донесе само добро. Тако да: немојте толико да га пљујете по коментарима... дајте му прилику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

16.10.2018 12:20

оо7 не млати кад ништа не знаш. Највећа срамота је то што је крштен и гдје је крштен.

Name

Ре

16.10.2018 12:30

Направио !!?

Name

РЕ ОО7

16.10.2018 13:11

ОВАЈ ЛИЦЕМЈЕР ЦЕ 100 ВЈЕРА ПРОМИЈЕНИТ САМО АКО НАМИРИСЕ НОВАЦ. ЊЕГОВО ПОНАСАЊЕ И ВЈЕРА СУ РАЗЛИКА КАО НЕБО И ЗЕМЉА.

Name

Ре ОО7

16.10.2018 13:56

Тацно је све сто си написао! Нас народ успјесне људе зели омаловазити, ставити у калуп, уцинити га просјецним цовјеком.Али, Бог је неком дао велики дар, а другима просјецност и то треба прихватити и постовати, у границама у којима тај дар слузи добробити цовјецанства.

Name

Буди Србин без наплаћивања што си Србин

16.10.2018 13:59

Емир Кустурица је јако добро наплатио своје српство. Ја поштујем људе који су Срби а нису Срби да наплаћују своје српство као што су Мехмедалија Нухић, Салих Селимовић, Амир Чамџић, Мухарем Баздуљ и други. Људи који динара / марке нису добили за своје српство а нити то траже, довољно им што су Срби Иако су сви факултетски образовани људи, образованији од Емира Кустурице. А Емир Кустурица на србовању стекао енормно богатство.

Name

РЕ

16.10.2018 15:54

Обратите пажњу како је та Ваша крштена душа окренула цркву у Андрић Граду. Натурио нам је највећу јерес. Умјесто да се окрећемо истоку ми се окрећемо сјеверу у њиховој цркви. Али ја у њу не улазим, и нећу никада.

Name

поп

16.10.2018 17:00

води га куци

Name

Ууу

16.10.2018 12:11

Град у коме је све мање становниства а све висе криминала и убистава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон

17.10.2018 06:12

Сјајно.

Name

БВС

16.10.2018 12:13

ОГЛАСИТЕ СЕ ПОВОДОМ ОВЕ ИЗЈАВЕ БАЊАЛУЦАНИ КОЈИ ПОДРЗАВАТЕ РЕЗИМ. ОВО ЈЕ СТРАСНО. ПОГЛЕДАЈТЕ НА ЈУТЈУБУ КАКО ЛАЗАР РИСТОВСКИ ХВАЛИ ДОДИКА, И ТО ЈЕ ТО!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

16.10.2018 12:17

Па требају им лове .

Name

Те БВС

16.10.2018 12:36

Хвале сви који су добили паре. Дзаба ти је Додо сто дијелис. Теби и Бису народ процитао, куне вас када вас види на телевизији. Оволику мрзњу народа није ни један лидер никад на овим просторима имао, а све сто висе покусавас, све је горе. Да ли је уопсте могуце владати народом на силу који те није изабрао и који те неце? Колико ја знам, увијек се претвори у неку катастрофу.

Name

Патриота

16.10.2018 12:16

Додик као Тито. Дозивотни предсједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре патриота

16.10.2018 13:49

Ти си претпостављам патриота као и Додик, са сигурне удаљености из бг? Заборавио си Чаушеског, то је право поређење. Тако ће и да заврши, не може другачије поред толиког зла које је урадио!

Name

Ре

16.10.2018 17:45

Није баш као Тито. Тито није ништа грабио од нарида и ништа нихе оставио својој дјеци, све је остало народу. Велика је то разлика, јер је код овог богатство баснословно, као и код његиве дјеце и блиских му особа...

Name

Кустурица

16.10.2018 12:17

Добро досао у Бањалуку највеци Србине! Нека нам завиде нас успјех, зивио Предсједник Додик и Емир, зивјела Српска са два највеца сина, за мене сте други Немањићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанули

16.10.2018 13:32

Куста, и Абдулах Сидран је од тебе направио солидног режисера па му ниси никада поштено захвалио.

Name

Ре Кустурица

16.10.2018 13:51

Можеш ли још само мало дубље? Виде ти се још ноге!

Name

Ана

16.10.2018 12:20

Немања срам те било! "Од селендре Бања Луке направио град"?! Ако си до скоро Бања Луку сматрао за селендру, онда могу само да замислим каквим епитетима си чашћавао мање развијене градове у Републици!? Цијенила сам те и као човјека и као умјетника, а сада видим да си у суштини мали политичар који чека да га неко препозна и устоличи. Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРЕ

16.10.2018 12:21

Од Града је направио селенду

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

16.10.2018 12:21

Ста реци и остати смирен и прибран,у границама нормалног и културног,у границама....Ма немам појма.Није ни битно.Б.Лука је прије рата била град који је имао свој "СМЕК".Имао је болницу у којој су радили врхунски доктори.Имао је гиганте попут Цајавеца,Инцела,Јелсинграда,Космоса,Кристала,Мљекаре,Универзала,Синтетика,Творнице обуце...Развијена спортска инфраструктура.Борац фудбалски клуб,рук.клуб Борац,Млади Крајисник,Напријед...Медаље и трофеји.Боксерски клуб Славију.Ста данас та "напредна" Б.Лука има?Има тајкунске фирме које осим својих косија одраслих по цукама Грмеца,Клековаце,гламоцких равница и Петровацке "цесте",никог не запосљавају.Б.Лука је данас једна свеопста цобанија.Легло примитивизма,сумских правила и брдских обицаја.За пар година страпаријада која је до скоро био непознат "спорт", це се одрзавати на Тргу Крајине.Додик и рат су посељацили Б.Луку да је неце у нормалу вратити нико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

потписујем

16.10.2018 13:21

Све потписујем.упропастили су све сто су могли.Сад можемо ићи гледати игокеу и можемо до Антићграда.овај Шибицар нек продаје ове фазоне по селендрама не нама Бањалучанима

Name

Ех,мој граде...

16.10.2018 16:14

Потписујем сваку ријец овога коментара.А Кустурици идиоту и проданој дуси ,нека слузи на цаст ( коју нема) све сто реце

Name

Хадзикадиц бивши бањалуцанин ре Петар

16.10.2018 19:44

Све си лијепи рекао, ал да и ја као стари бањалуцанин кажем , до рата је Б.луку градом чинило становниство, нас висе нема, без љутње али ми Бошњаци смо знате Петре како прошли у рату као и Хрвати, заједно смо били већина у граду на Врбасу , граду најљепших жена и фине господе ,срушене Дзамије итд., само да наведем примјер, чувени проф.др.Сефиц је био натјеран од стране Радослава Брдјанина да цисти и мете око зграде општине, свако јутро је долазио у одијелу и кравати да мете, то је највећа мрља на Б.луци и безброј случајева. Била је на кад лијеп град а сада ..... Желим вам свако добро

Name

?

16.10.2018 12:21

Кустурице, ти си један обични смрдљиви комунални отпад, баш као и тај коме љубиш дупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

16.10.2018 12:21

А гдје је овај резисер (не могу реци ни српски ни босњацки ни неки треци) прослављен? Ја не знам ниједан назив неког његовог филма! Цовјек изгледа као да су га вукови дерали! Нека плати фризера кад му вец глава не слузи за размисљање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКАД БИЛО

16.10.2018 12:23

БИО ЈЕДНОМ ЈЕДАН УМЈЕТНИК,РЕЗИСЕР,.............И У ТА ВРЕМЕНА МАЛО НЕСХВАЦЕН АЛИ У СВИЈЕТУ ФИЛМА ПРИЗНАТ КАО АВАНГАРДА,ЦОВЈЕК БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ,ХРАБАР ТОЛИКО ДА РОМЕ ДОВЕДЕ У КАН И АФИРМИСЕ ИХ НА СВЈЕТСКОЈ СЦЕНИ,.......БИО ЈЕДНОМ,......... АЛИ ДОДЈОСЕ ТЕСКА ВРЕМЕНА И УМЈЕТНИК ФИЛМА ПОСТАЈЕ БИЗНИСМЕН ,ДВОРСКИ ПОСЛУСНИК ДИКТАТОРА НА БАЛКАНУ А СВЕ ЗАРАД НОВЦА И МОЦИ .ТОЛИКО СЕ УЗИВИО У УЛОГУ ДА ЈЕ И ВЈЕРУ ПРОМЈЕНИО ПА ПОСТАО НЕКИ НЕМАЊА,........ ПРОФЕСОРЕ ,НАУЦИО СИ ТИ У ЗИВОТУ НА ПАМУК И ОБИЉЕ ПРВО ПОД СКУТИМА ТАТЕ КОМУНИСТИЦКОГ ФУНКЦИОНЕРА, ПА ПРОПАЛО,.........ОНДА СКУТИ МИРЕ МАРКОВИЦ И МИЛОСЕВИЦА ПА ПРОПАЛО,.........СТА МИСЛИС СТА ЦЕ БИТИ СА ОВИМ "БАЈОМ",..........???? ТИ СИ ОТПАДНИК ОД МУХАМЕДАНСКЕ ВЈЕРЕ, ЗАРАД ИНТЕРЕСА, И МИЛИОНА, ПРАВОСЛАВАЦ СА ПЕТОКРАКОМ НА ЦЕЛУ И НИКАДА ТЕ СРБИ ПРАВОСЛАВНИ ПРИХВАТИТИ НЕЦЕ. А СТО СЕ ТИЦЕ БАЊА ЛУКЕ,ПОСЛИЈЕ ИЗРЕЦЕНОГ ВОЛИО БИХ ТЕ ВИДЈЕТИ У СЕТЊИ ГОСПОДСКОМ АЛИ ДА БУДЕС САМ БЕЗ ТЈЕЛОХРАНИТЕЉА И САТРАПА ИЗ ПОЛИЦИЈЕ,...... ФУЈ,ФУЈ,ФУЈ,......

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

16.10.2018 13:53

Немој га ба рузит,рузан је од себе,хаха

Name

РЕ

16.10.2018 15:59

Па како ће га православни Срби прихватити кад им је богомољу окренуо према сјеверу, а не према истоку. Он није православац, он је јеретик, секташ, ко зна шта је он. Није муслиман, није православац, није католик, протестанат, ко зна шта је?

Name

Бојан

16.10.2018 12:23

Зачепи, нуло људска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

16.10.2018 12:23

Ти 007 Бонд ти си исто будалетина као и он. Зар је важно што се неко крсти, турци и тд. нема вјере ни закона да сам нешто најгоре на овом свијету не би се одрекла свога оца и мајке, а да знаш мој коријен је мој отац и мајка. Он је издајица и то је то. Нека теби паламуди колико хоце зато што си ти задојен мржњом другог народа, а ја нисам, ја гледам на свијет реално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зола

16.10.2018 12:25

Реце цовјек који снима филмове о циганима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИXЛЕX

16.10.2018 12:26

Јесте од града направио селендру нема утакмице да се погледа спорт на издисају , премјештено у селендру Лакташе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

16.10.2018 12:26

Има ли овај човјек огледало , ипак је Дарвин имао право, човјек је постао од мајмуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посавина

16.10.2018 12:29

Ето бањалуцани, среца Васа па 20 година подрзавате Додика...... Бл је европски град, јест да нема гријања, вртица, обилазнице , Јест да на сваком мосту смрди канализација Ал кад вам Емир казе .....узивајте !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

16.10.2018 12:30

Како само може оваква једна изјава да изиритира цовјека. Овдје сам у Бања Луци рођена и остари, а да могу свашта да напишем овом гаду Кустурици, могу, али ми не дозвољава мој ниво. Сва сам се затресла, на овакву изјаву. Можда нам треба Јандрино јато и шатор, па да будемо кул.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како Бако

16.10.2018 15:09

Ви сте вец написали да је гад! Како то, бако, ако вам вас ниво не дозвољава?

Name

Јован

16.10.2018 12:30

Добро си ти уновчио пријатељство са лоповом као што си и сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

16.10.2018 12:30

град без канализације и без асвалта са дивљом градњом ... видимо се испред словеначког клнзулата.. хаххахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Палијативна метода

16.10.2018 12:30

"Прослављени" редитељу, имате потребу да вријеђате Бањалуку? И да мислите да сте увијек у праву. Жао ми је што ово никада нећете прочитати, али требали бисте се едуковати када говорите о некадашњој Бањалуци. Требали би знати да је ова селендра дала првака Европе у рукомету, Борац је тај првак. Који сада клечи на кољенима, од силног просперитета и прављења града. У том прваку су играли олимпијски шампиони из 1972 и 1984. године: Арсланагић, др.Небојша Поповић, Милорад Каралић, Бели Рађеновић, Арнаутовић, Велић, Селец. Да је у тој селендри играла вицешампионка са ОИ 1988. у Сеулу Слађана Голић, кошаркашица Младог Крајишника, клуба на апаратима. Да је из те селендре РК Борац освојио рукометни куп ИХФ 1991. године. Требали би да знате да је ова селендра изњедрила Антона Јосиповића шампиона у полутешкој категорији на ОИ у Лос Анђелесу. Да је ова селендра дала свјетске јуниорске прваке у рукомету 1991., Горана Ступара, Божу Јовића..., Да је ФК Борац(који такође пропада, у ери стварања "града") био освајач Купа Маршала Тита 1988. године, против једног од најмоћнијих тимова ЦЗ у историји. Да је исти тај ФК Борац освојио Митропа куп у фудбалу 1991/92. године. Могли бисмо о спорту још много. Али данас у овом граду нема спорта, уништише га сељаци, који су направили град по вашој и својој мјери. Ојкача има. И превише за један град. Ако ћемо причати о умјетности, Бањалука је имала једног Адема Ћејвана великог глумца, Цобета Велимировића(готово неизоставан у партизанским филмовима), Златка Мартиновић, Зељковића. Знате ли ви да је у овој селендри живио и Мустафа Надаревић? Знате ли да је ова селендра имала једног Зринка Тутића, Хуса Хасанефендића? Да је Бањалука дала и првакиње опере Дуњу Симић, Наташу Јовић? А сад важније, знате ли да је под влашћу вашег идола, али и неких људи који су данас опозиција да будемо конкретни, којег обожавате због новца који добијате, у Бањалуци у безобзирној приватизацији нестало привреде? Нема више Инцела, Чајавеца, Метала, Униса, Синтетика, бањалучке Мљекаре, Творнице дувана, Блика, Јадранке, Кожаре? И још многобројних мањих привредних субјеката? И ко има користи од тога? Па онај и они које ви глорификујете. И ММФ. И заобиђете Бањалуку у широком луку. Покушајте направити један филм да овај народ не представља као роме(нема ништа против рома), као ретардиране људе, склоне само преварама и лажима. Сјетите се да послије филма "Отац на службеном путу" нисте направили ништа квалитетно, мада сте постигли успјехе и са Домом за вјешање и са Подземљем. Зато, прођите се нас, са том сарајевском пакошћу, коју нисте избацили никада, па макар да сте све остало промијенили. И сигурно да бих и ја вас увриједио када бих рекао да је Сарајево касаба и да је најближа опису Травника, само већа у Андрићевим записима. Нисте ви Кустурице екслузивна памет у еx Југославији. Толико од неког ко воли, познаје и живи у Бањалуци, а цијени и поштује и људе у сви другим градовима ове земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре палијативна метода

16.10.2018 13:41

Свака цаст на коментару нека мали резисер и друг му процитају цињенице о Бања Луци

Name

Сњезана Нена К.Ј.

16.10.2018 17:28

Ма свака Вам цаст на коментару драги мој бањалуцанине ,капа доле!!! Хвала Вам!!!

Name

лик

17.10.2018 06:17

Сјајно.

Name

царлито

16.10.2018 12:33

Ста је тек направио од Лактаса - села без средње сколе, ако је од Бања Луке направио метрополу? Да би Бања Лука била несто прво морају покосити траву крај цесте, сасјеци гране у дрворедима и покрпити рупе по цести. Зивим у Бања Луци, ал доста путујем по РС, нигдје горих улица нисам видио. Ако је ово за похвалу, ста је онда лосе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

16.10.2018 12:34

Какав безобразлук и цинизам,олос на истом задатку пљацке овог народа.Да имас имало образа требало би да те је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре рале

16.10.2018 13:55

Од сада под руку са Балашевићем који је непожељан у Бања Луци.

Name

цеца

16.10.2018 12:35

Баш ме изнервира, извињавам се на простаклуку, а како другације са простацима. Види им се обадвојици и њима слицнима њима како треба да живе у граду. Нису они ни за канализацију. Бањалука је позната била некад по лијепим женама, култури, а шта нас сада снађе. Боже драги помози

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

16.10.2018 12:37

Ти си Сарајевска фукара и сељачина и Милин дупелизац за велике хонораре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

16.10.2018 13:52

Граматика Боки, граматика....

Name

Лака

16.10.2018 12:42

Далеко ти кућа и теби и њему. Вратите ви нама нашу "селендру", а велеград правите негдје другдје. Отјерао нам је спорт из Б.луке у Лакташе и Крупу а довео сељачине из Дрвара и М.града, фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мама

16.10.2018 12:43

А ОД ТЕБЕ ГОСПОДИНА НАПРАВИО СЕЉАЦИНУ!!!!!! БАС СЕЉАЦИНУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мариа

16.10.2018 12:43

Јадан ли си Кустурице, јадан, зар ниси никад прије рата био у Бања Луци и видио. Или си потпуно излапио. Несто јесте. Мозда су ти свраке мозак попиле. Бања лука је БИЛА појам града и културе док ју такви као твој мецена не преорасе. Сад је Содома и Гомора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

16.10.2018 12:47

КАД СИ СЕ ВЕЦ КРСТИО УЗМИ И СВЕТО ЈЕВАНДЈЕЉЕ И ПРОЦИТАЈ ПА ВИДИ СТА ЈЕ ПРАВИ ЦОВЈЕКОВ ПУТ. ВИДЈЕТ ЦЕС ТАДА КОЛИКО СИ И ТИ И ДОДИК И СЛИЦНИ ВАМА НА СТРАМПУТИЦИ. О КАД БИ ВАМ СЕ ДАЛО ДА ВИДИТЕ КРАЈ ВАСЕГ ПУТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

16.10.2018 13:53

Хахахахахахаха, надам се да се шалиш. Ако се не шалиш хитно код психијатра!

Name

хух

17.10.2018 06:22

Ти си Иване бесповратан случај.

Name

Веско ПД

16.10.2018 12:54

Овај Кустурица има озбиљан проблем у глави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ТИ

16.10.2018 13:02

ОД МУСЛИМАНА ПОСТАО ПРАВОСЛАВАЦ , САМО ЗБОГ ЛИЦНОГ ИНТЕРЕСА , А ЈЕСИ И ЉУДИНА , ДВА КРИМИНАЛЦА ЈЕДАН ДРУГОГ ХВАЛЕ И ПЉАЧКАЈУ НАРОД , НИСИ ТИ НИКО И НИСТА , ИСТО КАО И ТВОЈ ЗАШТИТНИК , ДА НЕШТО ВРИЈЕДИШ БИО БИ У САРАЈЕВУ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пако Рабановиц

16.10.2018 13:45

Није он никад био муслиман, био је ромски комуниста.

Name

Љигавац

16.10.2018 15:22

Он је продао сваког у зивоту за своју корист па сто не би себе продао да несто извице. Класицни љигавац!

Name

Бивши поштовалац

16.10.2018 13:03

Разочаравајуће је кад људи своју интелигенцију и свој лик и дјело деградирају на овакав начин. Сматрала сам га мудријом особом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

16.10.2018 13:06

Пане ми на памет она стара изрека. Не вјеруј Т.рчину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Румун

16.10.2018 13:49

Је л‘ то нека влашка пословица?

Name

Брко

16.10.2018 17:13

То је румунска пословица.

Name

ммммм

16.10.2018 13:07

Само су Вам паре битне . Мислис Кустурица да би ти требао да будес нека мјера када неста о некоме казес , па тако сада мислис да би твоје хвалисање Додика наградити једним великим аплаузом .Доста је мени висе глупости у овој земљи , народ нема хљеба да једе а ви ми насли прицати бајке .Они се дебело накрали а нама су насли да дрзе мудро слово .Одлицно знам ста је Додик и сви у политици , људи који гледају само свој интерес заболи њих за народ нити га воле као ни ову земљу. МАРС СТОКО !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

16.10.2018 13:09

Емире Немања, стидите се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маyа

16.10.2018 13:49

Емир му је дјевојацко име.

Name

Лопурде

16.10.2018 13:10

Док се Миле не појави Бањалука би село и док се ти не појави ми нисмо знали да смо Срби

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧАРШИЈАШ

16.10.2018 13:12

ОСТАЈЕ ЧАРШИЈАШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

16.10.2018 13:14

Без обзира у ком контексту је ово речено,сасвим сигурно вријеђа било кога ко је рођен у Бања Луци... Али,то је тако,било ко може себи дати за право и причати којешта медију који покаже интерес за емитовање којекаквих небулоза "великих мислилаца нашег доба"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

16.10.2018 13:16

Ја већу глупост одавно нисам чуо, нашта је овај човјек спао, да прича бљувотине, а некад је био громада од човјека. Чисто ми га је жао, кад видим колико се ниско срозао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

16.10.2018 13:53

Абдулах Сидран је од њега покушао направити некаквог режисера, а пројекат се зауставио 90-их година, мада тај Сидранов покушај не значи да је Куста био громада од човјека.

Name

Буди Србин без наплаћивања што си Србин

16.10.2018 13:17

Емир Кустурица је јако добро наплатио своје српство. Ја поштујем људе који су Срби а нису Срби да наплаћују своје српство као што су Мехмедалија Нухић, Салих Селимовић, Амир Чамџић, Мухарем Баздуљ и други. Људи који динара / марке нису добили за своје српство а нити то траже, довољно им што су Срби Иако су сви факултетски образовани људи, образованији од Емира Кустурице. А Емир Кустурица на србовању стекао енормно богатство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погоди

16.10.2018 13:17

Знаш ли ти ,Емире Србине,како зову људе као што си ти?Али теби то није важно. Образ-ђон па се може увлачити да само пертле вире.Е" мој " Емире Србине .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аноннимусс

16.10.2018 13:19

Да ти није дао паре да изгадис Андриц град другације би ти сад прицао. Ако су твоји једном вјеру промјенули због хараца, и твоји потомци би опет зарад пара исто урадили као сто си и ти сам уцинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

16.10.2018 13:20

ТИ СИ НАЈВЕЋИ СЕЉАК КОЈИ ПОСТОЈИ НА ПЛАНЕТИ.СВОЈИМ ИЗЈАВАМА ТО ПОКАЗУЈЕШ ДА ТИ НЕМА ТУЂИХ ПАРА И ТУЂЕ ПАЖЊЕ БИО БИ ПРОПАЛИ ГРОФ.ОВАЈ ЛИК ДА НАС ВРИЈЕЂА.ФУЈ.ОН ПРОВОЦИРА ЗНАЈУЋИ ДА СУ БАЊАЛУЧАНКЕ БИЛЕ ЉЕПОТИЦЕ А БАЊАЛУЧАНИ ГОСПОДА.ГОСПОДСКА УЛИЦА ЈЕ ДОБИЛА НАЗИВ ПО ТОМЕ.ПУН ЈЕ ИРОНИЈЕ ЗАТО ЈЕ ЗА МЕНЕ ЛИЧНО ДУПЛА НУЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

16.10.2018 13:22

Тај твој друг је све унистио у БЛ,фудбал,рукомет,бокс по цему је овај град био познат,а и ти си далеко од умјетника прославила те два филма из периода бивсе Југе,сто су теме Рома биле занимљиве западу

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАВ

16.10.2018 13:24

Сто се тице Бањалуцана ти се немој појављивати у њој Србендо Емире

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОЛД СОУЛ

16.10.2018 13:24

Какву вриједност могу имати ријечи човјека који промјени име и вјеру?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.10.2018 13:44

И опет це, ако треба.

Name

Мандиго

16.10.2018 13:26

Бања Лука је јос увијек селендра. Нити један елемент правог европског града нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ69

16.10.2018 15:21

Па путуј игумане ста цес овде

Name

на млијецном путу

16.10.2018 17:14

Да купим мало домацег кајмака и онда одлазим.

Name

БЛ 72

16.10.2018 18:42

Има на бањалуцкој пијаци љевцанског кајмака и сира. Само не знам колико је цист.

Name

Коле

16.10.2018 13:33

Е мој кустурица ста уради од себе за саку сребрњака..знас ти добро да је твиј додик осиромасио ово народа, опљацкао, изивљава се са својом булументом на истом народу..а ти Емире цутис..нисти ти тај висе..некад си био борац за правду и стајао у заститу обесправљених ...и ста сад би??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Примитивац

16.10.2018 13:34

Дзаба сто направи кад вас обојица у опанцима ходате по Бања Луци и Бзеограду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.10.2018 13:34

Стара офуцана фуњара. Мисли да парама мозе купити све.Он да глуми са Моником Белуци....ма..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Село

16.10.2018 13:35

Ви из села издјосте али село из вас никад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.10.2018 13:35

Сарајево га се давно одрекло!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сике

16.10.2018 13:35

Управо се овако доста људи из Бања Луке према осталима који нису одавде.Уопште не подржавам Кустурицу, али има свакаквих будала свагдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ 72

16.10.2018 13:37

Овај масни је љут сто Рудоњу у БЛ третирају као буздована, рокана и руљана. Па, масни, град цине људи, а не расвјета. Ја сам поносна сто је мој град слободарски и надам се да ти никада у тај град висе нецес ногом кроцити. У ствари, окупај се и опери косурду, па онда додји. Али да те нико не види, јер свакако изазивас нагон за поврацањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

16.10.2018 13:38

Да Емире, направљено је пар зграда али зато Бања Лука мјесто убистава, бестијалних ликвидација, сиромаштва и депресије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Октобар 1864

16.10.2018 13:39

Еј Куста, ми волимо Слободана Васковица. Је с' љубоморан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

16.10.2018 13:40

У Кану си освојио награду јер је у то вријеме запад свим могуцим средствима покусавао унистити комунизам па и кроз културуа не зато сто си ти неки посебан редитељ. А сто се тице БЛ никад се у бањалуци није прицало сељацки као сада, Баја је посељацио све од народа до институција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

16.10.2018 16:04

Право у центар. Био је потребан западу.

Name

Кико

16.10.2018 13:40

Браво Куста,селендра и прије,селендра и данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.10.2018 13:47

Изгуби Рудоња град. Хихихи. Аууу, сто сте љути.

Name

Дарио

16.10.2018 13:44

БАГРА УВИЈЕК НАДЈЕ БАГРУ,МИЛОКРАД И КУСТУРИЦА,ОВАЈ МИЛОКРАД КАД СЕ СТВАРАЛА РЕПУБЛИКА СРБСКА БИО РАТНИ ПРОФИТЕР И ДЕЗЕРТЕР А КУСТУРИЦА ПРОДАО ВЈЕРУ,ПРОДАНЕ ДУСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин родјени

16.10.2018 13:45

Ал га сер.. Ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дана

16.10.2018 13:46

Кустурице,преврсио си сваку меру...Вредјас БЛ и људе који то не заслузују ради свог лицног интереса.Кустурица је обицна "курва",за паре пуси бакиначку прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДАНА

16.10.2018 14:26

слажем се 99%... ово 1% неслагања је око овог термина "пуши бакиначку причу"... пуши он нешто друго.

Name

Ре Ре Дана

16.10.2018 15:20

Пуши џоинт! Гарант! Или Мораву, крчу!

Name

Није те брига

16.10.2018 13:48

Емире, да ли си био на тргу, знаш ли мождако је ДАВИД?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.10.2018 16:50

Давид је био испред времена и своје генерације,сметао је просјеку и осредњим синовима квази политицара и као таквог они су га убили да би остваривали своје интересе,али зато је постао ИНСТИТУЦИЈА,а Бања Лука је на изборима показала кога је подрзала

Name

НОВАЦ

16.10.2018 13:49

ВИДИТЕ СТА НОВАЦ И МОЦ НАПРАВИ ОД ЉУДИ. СОТОНЕ. ЊЕМУ НЕВАЉА БАЊАЛУКА КАД СУ ЉУДИ НОРМАЛНО ЗИВЈЕЛИ ,РАДИЛЕ ФАБРИКЕ, СВИ ИМАЛИ ИСТА ПРАВА .. СВИ ЈЕДНАКИ ПРЕД ЗАКОНОМ .. ОВАКВИМА СУ БОЉИ ГРАДОВИ И ДРЗАВЕ ГДЈЕ ВЛАДА КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА, ЛОПОВЛУК ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

16.10.2018 13:49

Е мој леватууу, па није било расвјете јер није бико пра, доцекала га милијарда од пдв-а који је тек уведен, и милијарда и 200 милиона од продаје телекома... и увео расвјету у 21.вијеку замисли, јеси заостао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спиннер

16.10.2018 13:50

Емир је одавно за плеске... прелетац класицни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

16.10.2018 13:52

Добар је теби Додик и ти си плаћен да га хвалиш као и милион других. Зато му је народ сиромашан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саво

16.10.2018 13:53

Тражили сте гледајте, он је режисер ваших живота, уживајте браћо Срби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фат

16.10.2018 14:07

Е мој преливодо, ниси Православац,као ни Додиг,он Хрват,а ти муслиман,вас двојица сте унистили све сто ваља,пси луталице њих по 20,ходају градом,и то је за тебе ,цивилизовано,убијају дјецу,рецено је у Јевандјељу,цувајте се лазних уцитеља, много је проливено крви због њих",

Name

123

16.10.2018 13:56

НЕМА СЕ Т СТА КОМЕНТАРИСАТИ. МОЛИМ ВАС СВЕ ,УКУЦАЈТЕ НА ЈУТЈУБУ ,,ЛАЗАР РИСТОВСКИ ХВАЛИ ДОДИКА,, . И СВЕ ВАМ ЈЕ ЈАСНО У СТА СУ СЕ ТИ ЉУДИ ПРЕТВОРИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговори на ово

16.10.2018 13:56

А зашто смо ми бањалучали овако осиромашили? - питам ја тебе. Знаш ли ти да у предгадјима Бања Луке људи немају воде? Знаш ли ти како се лоше грију бањалучани? Да ли у страху живе? Знаш ли ти ишта од овога?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицх од Бацве

16.10.2018 14:00

Додик и кумови су од БЛ направили бетонирано село из кога бјези све сто има имало мозга и здравог разума! Не зна се ко се висе увлаци истом ти или онај Лазански! Није ни цудо сто га сарајлије не могу органски смислити, најгори Цигани у његовим филмовима су господа за њега!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

16.10.2018 14:01

Сељачина мозе направити само веће село, а никако град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

16.10.2018 14:02

Непричај Кустурица глупости и да је направио али није даје био поштен и да није купио за себе за јатаке тајкуне и њихове породице Репубика Србска би могла да буде за 2 пута напреднија од Федерације колико само проката под сумњивим околностима колико приватизације од које ништа није урађено 3 банке затворене новца нигдје . Најбоље ти је Кустурица да ћутиш иди у Андрић град тамо је једино уложено. А за болесну дјецу зовемо хуманитарне бројеве и то М. тел плаћка 50% узима себи Дај молим те

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

16.10.2018 14:05

сви се петљају у политику, сацувај ме и саклони

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

16.10.2018 14:06

Емир немања вредја сам себе.миле је узгубио бл па сад вредја бањалуцане.реално претеца сваког града је село.а да је изградјено пар зграда на рацун власти и рацун унистених паркова ,да и изградио стадион крупе на коме се окупи који мис или кртица који инаце као зивотиње које ценим имају право да се ту настане :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

16.10.2018 14:09

То није Емир Кустурица. То је Пантелија С. Милисављевиц. Сидран има доказе за то. А прицали су ми то и неки људи из српске дрзавне безбједности. 100% тацно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буди Србин без наплаћивања што си Србин

16.10.2018 14:10

Емир Кустурица србује за новац и доводи са тим у јако непријатну ситуацију остале Србе (Емире, Салихе, Мехмедалије, Амире, Мухареме и друге) који се осјећају непријатно због тога јер ће свако помислити да су и они ко и Емир Кустурица а нису, заиста нису јер они не наплаћују своје српство, довољно им што су Срби. Срби без намере да буду интерешџије ко Емир Кустурица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доллy Белл

16.10.2018 14:12

Треба те укљуцити на центрифугу и добро испрати види на ста лицис..окупај се,онда фино поцесљај и обриј па тек тад лупетај “градјанину”

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чудно

16.10.2018 14:16

Хехехе, па јест сав расчупан, видно неокупан. Стварно ко да нема купатило у стану а толики новац узима на србовању?

Name

Ре: цудно

16.10.2018 17:23

Није цудно, новац се на гудру брзо троси, досао да мења дилера. Наркомане не занима како изгледају, а овај се одавно дрогира.

Name

неко

16.10.2018 14:17

Шта се може, човјек рече истину, а та истина је неумољива, сад што се то многима не допада, што живе у некаквој прошлости обојеној ружичастим бојама, то је њихова несрећа, нема потребе да вријеђају једног умјетника, само зато што су обојени другим политичким бојама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трифко

16.10.2018 17:53

Он није умјетник он је неимар.

Name

Од срца

16.10.2018 14:18

Кретен, ниста висе ни мање! Долазио сам у Бањлуку и даље долазим. Лијеп градиц! Није велик, него бас по мјери. Овај кретен је мозда навикао на Паризе и Београде, па му мањи градови лице на селендре? И на крају, није сељак правилан израз. Сељак је цовјек који зиви на селу и бави се земљорадњом. Емире кретену, вјероватно си мислио на израз "папак" који је адекватан у овом слуцају? Ех, па папак си ти који пљујес по свом родном граду, а и по прелијепој Бањалуци у коју би ти, да се ја питам, забранио долазак након ове увреде. Поздрав Бањалуко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бег Емир Кустурица

16.10.2018 14:25

Емир Кустурица са сваком власти добар, ко у оној "Марко Краљевић и бег Констадин".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пицко.једна

16.10.2018 14:27

Селендру је он направио и све сељацине са брда и из крса довео у центар града зато је сад селендра сто је преселио Дрвар . Петровац..Крњеусу ..Мркоњиц..Гламоч ..Клуц..Грахово..па се ти исти незнају понасати и бити културни али су зато сви запослени у влади и другим институцијама .. А ми родјени смо Градјани Града Бањалуке..и то цемо.остати и њих игнористи као и тебе г... једно лоповско сарајевско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре П...

16.10.2018 15:24

Покри се поњавом по глави! Ти Бањалуцанин?!Ти си толико некултуран да би те се свако село постидјело! Сиктер, на Мањачу!

Name

Ре за П..

16.10.2018 15:59

Заборавих тебе са Мањаце споменути. Вјероватно си и ти једна вуцибатина која се долињала у Бања Луку из неког од ових набројаних мјеста . А ми из Здраве Корде бр.1.вас по њускама препознајемо. Ахх да , ти незнас ста је и које Здраво Корда нити ста је ту било. А сад ти своју приглавку уста и висе ни једне.

Name

Сваки цига свога коња хвали

16.10.2018 14:28

Има она народна изрека " Сваки цига свога коња хвали".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

16.10.2018 14:32

Мозете ли замислити колико је плацен кустурица да цвили за додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

16.10.2018 14:34

Док додик исплатие све плаценике дусебризнике ,народ осиромаси. Ниција није до зоре горјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

16.10.2018 14:37

Који јадник паценик дупло си ниста бањалука је била град и остаце град а ти и твој миле идите код свог бакира тамо паценици

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.10.2018 23:45

А што код Бакира?Мислиш на Сарајево?Који ће нам та два бахата разбојника?Месар је рекао линком одржавати састанке,нека га што даље!

Name

Исток

16.10.2018 14:43

Емир је циганин са Горице. Ваљда вам то све говори .

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрено

16.10.2018 14:44

Бањалука билаи осталапровинцијски град .хтијели се или не са тим помирити Бањалучани.И прије је био град који је боловао болест малог града ,а сада поготво..То што помињете неке спортисте из вашег града ,нису Бањалучани заслужни за њихове успјехе већ они.Бањалука се никад не може поредити са неким већим градовима на бившим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хух

17.10.2018 06:27

Апсолутно.

Name

Исток

16.10.2018 14:46

Ово му Емиру најблиза фамилија. Андрицград слави Дјурдјевдан на овај нацин , да дјеца не гледају како други једу ростиље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исток

16.10.2018 15:20

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=311УХГа9ОW4хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=311УХГа9ОW4

Name

Драско

16.10.2018 14:46

Наслов овако.увозимо радну снагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моника

16.10.2018 14:49

Мозете их мрзити обојицу,они су велицине,а ви коментатори ,мисеви мали,незадовољни самим собом.Јадници!До подне мрзите самог себе,поподне цитав свијет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Моника

16.10.2018 16:48

По одговору и велицању , ти се презивас Левински. Само да знас , није Додик Клинтон , мада це теби вјероватно купити неку трособну "гарсоњеру".

Name

Управу си....

16.10.2018 14:50

Емире,управу си, тако је,само у ту Бањалуку ,коју ти називас селендаром,управо господин Додик населио са својим сељацима ,зато нам и јесте тако.Хвала вам,умјетнице,који ни сам не зна ста је и одакле је ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Управу си

16.10.2018 16:50

Зна он своје поријекло . Са Горице поред Сарајева.

Name

Ведрана

16.10.2018 14:52

Овим фудбалским атрибутима прије 30 година частио је сличног политичара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

16.10.2018 14:53

Бања Лука је била град док си ти трчао бос у хаљиници блатњавим сокаком! Твој пајдаш је од Бања Луке направио једно велико село и циганлук а он церибаша! Ти немаш ништа своје, чак си крао музику за своје филмове! Луђаке попут тебе треба затворити да не трују околину, Немања упс Емире! Одлучи који си од њих двојице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

16.10.2018 16:55

Имамо ми у Висеграду једног циганина Дјуру. У висеграду се зове Дјуро у Горазду (Федерација БиХ) се зове Рамиз. Тако ми имамо Немању који се зове Емир, или супак , или сељобер, или "то се насе сељанке утегле у хеланке" . Ма јалијас један по један , ал драг ми је ко ријетко ко . Како он левати Рудоњу за милионе марака то нико не ради. Зивио Конвертит Њемара.

Name

Милан

16.10.2018 14:56

Ау какав ударац за грацку рају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

6

16.10.2018 14:58

УПРАВУ СИ ПИЈАНАЦ..АЛ незаборави има несто путица и крузни токова и зграда..Зато је Додик направио град..Циркуса курви дроге риалити соу неписмен кадар Цеци Перси Деси и хеликоптера..ДЈЕТ СЕТА ОД Мркоњица из опака па до ПЕТРОВЦА ГЛАМОЦА ДРВАРА..ВЕЦА ЈЕ ОВО СЕЛЕДРА НЕГО СТО ЈЕ БИЛА НЕКАДА УЗ ОВАЈ ДЈЕТ СЕТ..ОБРАОВАНИ ОДОСЕ ХХХЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

16.10.2018 15:00

Емире, опери косу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од срца

16.10.2018 17:40

Прао је просле године и опет масна.

Name

xxx

16.10.2018 15:02

Ево и ти направи метрополу, имаш добру причу, сценарио не мораш ни плаћати, Трг Давида, убице на цести, Давор вс Голијат, диктатор са осмијехом, биједа и најсиромашније друштву у селендри...а да, ја нисам одавле..Е мој Куста, центарфору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

16.10.2018 15:04

Циркусанти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симеон

16.10.2018 15:09

Кустурица је класични полупијани пролупани амортизер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

16.10.2018 15:10

Емире, Балија био, Балија ост'о!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

16.10.2018 15:11

Ко краде гласа за милораде:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.10.2018 15:16

Сарајево ти је селендра

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајево

16.10.2018 17:00

Царе не вријеђај Сарајево, тај смрад не припада Сарајеву. Он не припада нигдје. Ето вам га, џаба вам га. Велики умјетник је ето величанствено описао БЛ. Право умјетнички нема шта. Па га дочекајте у БЛ. Треба га маршнут, смрада једног одвратног

Name

Ре сарајево

16.10.2018 21:17

Граматика,сједи један....

Name

МАРX

16.10.2018 15:19

Рудоња у свом зивоту није процитао ни једну књигу до краја, не говори ни један страни језик, а Емир није Бањалуком никад у свом зивоту просетао. Досао до Маховљана, па директно под сатор и мисли да су Лактаси Бањалука. И њему је алкохол сј...о мозак. Или несто друго.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ремо

16.10.2018 15:21

Јос увијек је селендра

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.10.2018 15:53

Мрш

Name

но

17.10.2018 06:30

Сад поготово.

Name

некад био емир

16.10.2018 15:25

Ста сте оцекивали од овог цовјека цији се филмови базирају на ромима,,гускама ,трубацима и ах да младе које лете...И наравно неког ко се одрекао свога па сад без идентитета тумара балканом ко глуха куја, да је ваљао остао би у Сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.10.2018 15:53

Он и Роме вриједја... То је један постен народ

Name

Ж Пу

16.10.2018 15:33

Какав дегенерик....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.10.2018 15:35

Додик од режисера направио идиота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

побрдје

16.10.2018 15:38

Кретену!!!!! Знас ли ти који су велики људи из Бања Луке? Насиха, Филиповиц, Хус, Надаревиц... Намјерно сам презимена која су у складу са твојим презименом... Мрс, дегенерику људски. Да си нормалан обријао би се и окупао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Побрдје

16.10.2018 17:28

Цејван! Један од насих највецих глумаца икада!

Name

сарајлија

16.10.2018 15:42

Е сад видите засто смо га се одрекли и засто није добро досао... Нек вам је из дупета у главу досло... Милорад и он су људски измети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

16.10.2018 15:47

Куста и Додик су два баксуза и шарлатана који су стекли милионе на осиромашујући овај народ. Колико видим уопште се не стиде и наставиће и даље. Тужно за све нас заиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

16.10.2018 15:50

Која си ти бена да ти ни Миле из Бакинаца није раван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

16.10.2018 15:50

Кад процитам коментаре згади мисе гласали сте како стесе фалили сви дасте извојевали заститнике републике српске од спијуна иосталих непријатеља које нико и нкада није писмено доказо сад има да сутите бице боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

ненад бања лука

16.10.2018 15:55

Полтрончино и мафијашу,кад је дугогодишња власт у Бања Луци на челу са СНСД сектом отворила неку фабрику ,шта је урадила са спортом , кад је направљен неки парк, кад отворен нови вртић или нова скола?!Појма ти немаш о Бања Луци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

но

17.10.2018 06:31

Изванредно.

Name

РАЈНА

16.10.2018 15:56

Оног момента кад си вјеру промјенио, кад си окренуо леђа оцу и мајци, ти си престао да будеш човјек. Кажу људи ниси Емир већ си Немања, а ја кажем ти си једно велико ништа. У твом случају Дарвин је био у праву да је човјек еволуирао од мајмуна, па погледај се једном у шпигло, ако се самог себе не бојиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

16.10.2018 15:59

Потурица до рамена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

16.10.2018 16:00

Која си ти будала

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

16.10.2018 16:02

Па не зна се који је висе пролупао кустурица или баја??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

16.10.2018 16:03

Ја сам Србин, живио сам у Сарајеву до 92, често ссм путовао и могу рећи да је Бањалука била еxтра лијеп и чист град, а сада је то једно велика селендра друга у БиХ након Бијељине!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Некад обжавани данас смутљивац

16.10.2018 16:03

Бањалучани су се први пробудили у овој држави. Свака част, Нису заслужили да их овај режисер овако деградира. Видиш ли Емире колико си коментара покренуо, колико гњева у ствари?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

16.10.2018 16:04

О будале мајко моја мила!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

16.10.2018 16:12

Куста све добро рекао до јуце је Бањалука била селендра,а ви се љутите колико хоцете. Постовање великом уметнику и цовеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕЉКО МАТИЦ

16.10.2018 16:29

КОЈА СИ ТИ ВРОВЦИНА КАД НЕ РСЗЛИКУЈЕС ГРАД ОД СЕЛА. ДУБРЕ ЈЕДНО !! ТИ И ДОДИК МОЗЕТЕ ПОД РУКУ ПОСТО И ОН НЕЗНА КАКАВ ГРАД И ПОТЕНЦИЈАЛ ИМА У ЊЕМУ .

Name

кустурица нон грата

16.10.2018 16:21

овај пећински мамлаз је непожељан и у честитој лози Кустурица којих има свугдје у свијету. Једино је добродошао онима којима треба "пајац" који ће бити забављач затуцаним масама, идол неписменима, вашљивима, гладнима. А такве је направио " шаторски лидер 21 вијека". такав лидер и не заслужује боље друштво. Не кажу џаба чега се паметан стиди будала се фали. Дно дна и један и други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддд

16.10.2018 16:24

И јесте селендра :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

16.10.2018 16:27

То ни најмање није лијепо говорити,а у сваком слуцају користити као оправдање за многа злодјела која је уцинио сопственом народу као и ово у коме цврсто стоји иза убица (НАСЕ СЕЛЕНДРЕ БАЊАЛУКЕ) насег Давида. Нек ти је на цаст и на образ Емире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амел ТУКА

16.10.2018 16:31

Селендра је и даље за Сарајево!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аман као БЛ!

16.10.2018 17:19

Сарајево само интензивније мириси на цевапе и лепињу, све остало је цукер, зелатин и бијело брасно.

Name

Истомисљеник

16.10.2018 18:17

Слажем се да је село за Сарајево,тек кад добро упознас СА и БЛ видис како је мала и смијесна за Сарајево а тек финансиски је неупоредиво слабија.Тек да знате колико је инвестиција стигло,туриста који донесу и оставе новац итд.Ма смијесна је за Сарајево град од 800.000 становника.

Name

Рођени Бањалучанин

16.10.2018 16:35

Какав си ти коњ Кустурице , због ове изјаве Додик ће изгубити тотално Бањалуку, Бањалука у бившој Југославији била један мали лијеп град пун зеленила и културе живљења а сад је тотална махала и селендра коју су уништили сељачине из Мркоњића и Дрвара и Гламоча , у Бањалуци ће те људи на улици пљувати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган , србин да се зна...

16.10.2018 18:20

Браво Бањалучанине,најзад је неко рекао оно што је ,,факат,,, да.. факат. Старо је правило гласило, онај ко долази у град мора да поштује правила града, то је дуг процес,ту се све знало и поштовало, али ово шта су урадили од Бања луке, то ови дошљаци неће разумјети и знам да ће сада настати рафална паљба , али истина највише боли...

Name

дидо кватернк

17.10.2018 06:40

ма глупости па најјаче су требе у БЛ данас из Гламоча и Дрвара, кад би ти коју могао имати "рођени Бањалучанине" ти као не би?

Name

Јадни Ми

16.10.2018 16:40

Не би ме зачудило да ова сподоба буде министар у следећој Влади РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

16.10.2018 16:41

Емире Србине , сњао сам бој на Косову , Мурата и Бајазита шта то значи, јесили до каката или до рамена и онај твој предак , Муслиман, Србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

16.10.2018 16:41

Емире Србине , сњао сам бој на Косову , Мурата и Бајазита шта то значи, јесили до каката или до рамена и онај твој предак , Муслиман, Србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амел ТУКА

16.10.2018 16:43

Селендра је и даље за Сарајево!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брицо

16.10.2018 16:45

ОБРИЈ СЕ И ОСИСАЈ, ПА ОНДА НЕСТО КОМЕНТАРИСИ О СВОЈОЈ БИВСОЈ ДОМОВИНИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

16.10.2018 16:50

Па добро ста није јасно. Баји су најбољи пријатељи усрасе и балллије. Једини проблем је сто их ми финансирамо. С обзиром да је Баја комуњара, то није цудно јер он као старлете креце свако јутро са песмом ПАРЕ, ПАРЕ, ПАРЕ, ВОЛИМ САМО ПАРЕ, а тебе народе има да нагузим где год стигнем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емир Кустурица

16.10.2018 16:58

Што се ложите, због једног лапсуса ме линчујте, Лукач ме снабдјева бијелим. Можда не знам шта причам ал је првокласна роба. Соррy!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И у том ‘граду’

16.10.2018 17:00

Убијају дјецу, да ли то знате? Немогу вас ословити именом јер не знам које је сад актуално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобо

16.10.2018 17:02

Селендра су Лакташи, Бања Лука је град исто као и твоје Сарајево и Београд..... говедо примитивно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Санела

16.10.2018 18:21

Никад а неће ни бити.Па све вам је у СА.Знате да наш аеродром има годисњи промет од 1500000 путника.Сва представниства,амбасаде итд.

Name

Архандјело

16.10.2018 17:02

Тако је Емире тако је људино и велицино људска Ако, направи Миле тога доста. Остаце уписано све то као Милорадове задузбине. И ко то сад има право да упита ако он некога убије аутом ако се мало тркао. Или ко то смије да се усуди па да га упита ко нам уби Давида и засто. Па он нас је задузио. Има право да нас све поцисти. Браво Емире људска громадо. Е... наста си се ти спустио. Знаци и твој образ има цјену. Па и није несто скуп,па и не вриједи бас много. Него кад си га вец продао,ево ја бих ти платио да те пљунем у тај образ,реци колико коста,платит цу ти имам толико пара а и образ ти не вриједи бас много. Питај тог "Неимара" сто његови керови убисе дјете Питај Емире Питај људино Свему додје крај,тако це и овоме,а онда нам се ваља у оци погледати. Запамти гњидо једна. Једном изговорене ријеце нису висе власници они који их изговорисе. Памтице многи ово сто си рекао Људска гомило или громадо Ја мислим ово прво да си,од сад па на вјеке вјекова. Андриц није био такав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мф

16.10.2018 17:32

Драги Бошњаци много сте љубоморни то се види по овим коментарима ал стацес тражили сте гледајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буби...

16.10.2018 17:35

Ко тебе јос слуса сем Додика два јарана ето вам и Цовиц незна се који је бољи од бољег дивим вам се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро је и рекао

16.10.2018 17:37

Па јесте била и остала селендра немас гдје изаци, све исте кафанцуге, ресторани сви исти, позористе смор.....да не набрајам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

16.10.2018 17:38

Срам те било Кустурице.....Ста ти заговарас и кога промовисес.ОБИЦНУ КРМЕЦУ ВОЛУСИНУ.Највецег најнркултурнијег нецовјека.То ти референце за будуцег цлана предсједниства једне дрзаве?!?!?СРАМ ТЕ БИЛО.Ето моји Бањалуцани.Овај смрад вас назва сељацинама.Цовјек који је сопствени град, народ и дрзави издао за паре и пресао на непријатељску страну....Залосно.На ста ли це лицити Додиков мандат.Вец се сада види.Ниста се неце конструктивно урадити.Само це нас неписмени Додик и полуписмени Дзафер ага послусник Бакиров увуц у неки кредитни белај.Поред ова два лика-Комсиц це бити једина нада свима нама нормалнима.......Ово је залосно.Ово је мозда и најозбиљније упозорење да је неопходно промијенит избпрне законе и механизме и дословце укинути ЦИК.Ето ста се изроди од изборног инзењеринга....Ово је лудило......Срамота.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лијепо рецено

16.10.2018 17:43

Лијепо рецено, а посебно за баксуза Мектица свака ти цаст.... Само сто је Бања Лука и даље селендра, била и остала, али теско је то поправити.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

16.10.2018 19:23

Мектић је за њега институција, није бар ганци.

Name

Истина

16.10.2018 18:03

Лијепо је прошетати кроз Бањалуку, дивити се нови грађевинама, Паркићу, цркви и парку Петра Кочића. Али то није нико од политичара у протеклих 20 година направио из свог џепа. Нико од пилитичаре се није одрекао ничега, већ народ издваја. А кад Кустурица пореди Бањалуку са Србијом, нека се он сјетити да се у Србији не наплаћују антибиотици на рецепт, да дјеца не плаћају уопште ни партиципацију за антибиотике. Да мајке у болницама леже са дјецом без плаћања. Да незапослени у Београду не плаћају мјесецне карте за превоз као запослени...и тако безброј ствари које Србија има уређене у односу на " Бању Луку". А о свијести образованих људи не да се ни расправљати...још ће проћи времена много да овде људи престану као овце да буду, нажалост...А Кустурица нека врати своју дјецу у Босну ако је овде боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

16.10.2018 18:03

Све путеве , водоводе , расвјету је урадила медјународна заједница својом донацијом. Од тог новца фонације , додијељено је Емиру Кустурици да исгради Андриц град .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

16.10.2018 19:21

А гдје 9 милиона што је дао Вишеград, плус концесију на спортски центар.

Name

Висеград

16.10.2018 18:37

Емире свака ти је ка' Његосева! Нек си док си!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

16.10.2018 19:22

Дабогда ти у кући био сваки дан, па ти све одрпо и појео.

Name

Српство код муслимана

16.10.2018 18:38

Емир Кустурица је могао много више да уради на афирмацији српске националне политике код муслимана али није имао воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

16.10.2018 18:38

И сада је селендра.Сада има много бетона,мрамора керамике....Али пуцанство ,какво је?Зна ли ко?То се пика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

16.10.2018 18:42

Јесте али за разлику од тебе Додик мозе у Сарајево а ти не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марqуез

16.10.2018 18:50

Ала је направио свака му цаст! Боље да се ницега није хватао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емирови цигански филмови

16.10.2018 18:55

Емира Кустурицу интересују само паре које извлаци од Додика. А он и даље протежира Цигане по свијету због чега курва "медјународна заједница" постепено уваљује нама све цигане Европе, а можда и свијета. Јер, забога,због Емирових филмова ми смо веома слични циганима, прави нас циганима Кустурица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спиннер

16.10.2018 19:09

Роми су добри људи као и остали. Имају своју културу и постују је, а Емир Кустурица интересдзија и прелетац, дупеувлакац и увенули резисер је једно смеце од цовјека. Је#бо цовјека којег у родном граду мрзе!

Name

Али најлепши

16.10.2018 19:26

Имам сунце у оцима месецину у постељи имам тебе да те сањам седам дана у недељи Имам срце у грудима за тебе се дуса цува ове руке да те стите када хладни ветар дува Реф. 2x Ако смета твоме оцу ако казе како гресис ти му реци дусо моја циганин је ал' најлепси Засто плаце твоја мајка ко да не зна љубав ста је ја бих златом све да купим ал' се среца не продаје Имам љубав на уснама за тебе цу зивот дати толико те волим мала да те моја сенка прати

Name

Емирови цигански филмови

16.10.2018 19:31

Молим ове што на БН ТВ одобравају коментаре да уклоне коментар о циганским филмовима, не желим да увриједио било кога због Емира, може се неко увриједити а то не желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

16.10.2018 19:42

Човек за новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан Мазалица

16.10.2018 19:50

Кустурица је родоначелник АУТОШОВИНИЗМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање и одговор ДА / НЕ

16.10.2018 20:01

Да хипотетички Срби , српска држава и власт Емиру Кустурицом колико сутра одузму сву имовину и новац коју је нагомилао србујући, да ли би се Емир Кустурица "исписао из Срба и из православља"? Мислите ли да би га требало искушати на тај начин? Да/Не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА треба му српска држава одузети сву имовину коју је стекао србујући

16.10.2018 20:07

Треба га искушати.

Name

Одакле ти лова фрајеру?

16.10.2018 20:33

ДА, треба га провјерити.

Name

Док поштен Србин једва има за хлеба

16.10.2018 20:43

ДА, одакле му толико богатство.

Name

Један ЧОВЕК и једна ПАТКА

17.10.2018 06:35

Сади траву по својим "резерватима"! Трзисте је "велико" на Балкану!

Name

Ана

17.10.2018 17:59

Ма какво искушавање, он је давно искушан. Ко год покуша да га за малверзације и богаћење прозове обрушисе ко орлушина на н јега. Фуј...

Name

Господа

16.10.2018 20:38

Видим сви спомињу неку господу прије рата и градску рају.Па ми никако није јасно сто отјерасте из својих куца друге народе, растјерасте неистомисљенике из свог народа.Или је и тада него други био крив за све.Ми балкански народи смо погани и такви цемо и остати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

16.10.2018 20:41

Пратили смо трендове који су започети у Загребу, Задру, Сарајеву, Мостару, Зеници, Тузли,....

Name

Гласајте горе ДА/НЕ

16.10.2018 20:42

Није то тема, тема је Кустурица. Не скрећи тему у други смер.

Name

Ре

16.10.2018 21:01

Управо то је срз теме.сто смо допустили оваквим не људима да управљају нашим зивотима и да буду битни.рођен сам и одрастао овде и зао ми је сто нисмо довољно јаки ни након 23 године да им каземо доста и побједимо фасизам на свим странама.немозе ме нико убједити да немоземо сви зивјети као људи нормално.и ови писем као нормалан грађанин који само зели зивјети од свог рада у свом граду.немам проблем ни са муслиманима,Србима,Хрватима као ни са осталим.само са проданим дусама и лазовима

Name

Бањалука

16.10.2018 20:39

Поштовани гдине Кустурица, Можда ово ипак није добар почетак писма јер након овакве изјаве о мом граду...далеко си ти од господина. Поштовао сам те као човјека и умјетника. Цијенио сам те и као једног од малобројних који је истраживао своје поријекло и вратио се својим коријенима. Гледао сам све твоје филмове и редовно им се враћао. Посматрао сам те као човјека који се послије филмских фестивала кући враћао са наградама. Данас си пљунуо на све то! Данас си пљунуо на себе онако како нико други не би могао пљунути на тебе. Данас си покушао пљунути на мене и мој град. Зашто? Зато што ти је то Додик наредио? Зато што је изгубио изборе у Бањалуци па сад треба ти да поручиш бањалучанима како су незахвлани? Него, да ти покушам објаснити шта је Додик направио од Бањалуке. Додик је од Бањалуке направио игралиште за грађевинску мафију. Направио је град у коме ниси сигуран да прођеш на зеленом сигналу на семафору јер те неки Додиков члан партије може убити тако што ће пројурити на црвено и ..ником ништа. Направио је град у коме човјек који укаже на криминал одлети у ваздух са све својим аутом и ...ником ништа. Направио је град у коме његов кум нелегално купи градску земљу за мале паре а и те мале паре не исплати у потпуности, па на тој земљи направи зградурину коју онда прода Мтелу, одлежи мало робије у посебно направљеној ћелији а да га нико не пита за покрадени новац. Направио је град у којем родитељ испрати своје дијете у град и никад га више не види живог а онда а некој пресс конференцији сазна да му је дијете прије смрти било наркоман и лопов. Направио је град у коме саобраћајни полицајац пријети момку да ће послије шамарчине „одлетјети у Црквену“. Направио је град у коме татитини синови (наравно, тате су блиске Додику) могу да раде шта хоће а остали, нормалан свијет, може само да их нијемо посматра и нада се да неће доћи под удар њихове бахатости. Направио је бројне приватизације у овом граду од којих је апсолутни хит приватизација Боске (нема чак ни уговора!) а на врху те Боске је направио ресторан свом дјетету да може несметано да пиша по остатку Бањалуке одређујући сама себи радно вријеме и јачину музике. (Дај да видим инспектора који ће јој доћи у контролу!) Направио је град у чији се становници у 21. вијеку грију на дрва а не на плин. Направио је град у којем се зими не смије измјерити ниво загађења. Направио је од Бањалуке и цијеле РС сјајно тржиште за фирму која се бави информационим технологијама а власник фирме је случајно његов син. Направио је и љубоморном масу бањалучких роспија (којих је било и прије Додика, да не мислите вас двојица да су и роспије његов допринос Бањалуци) јер, како неке роспије за пар година могу остварити добро радно мјесто (на којем не само да ништа не раде него могу и шамарати колегинице које знају свој посао), два - три стана, пословни простор у центру града и промијене ко зна више колико аута, док се неке роспије још увијек крешу за сићу као што је парфем, понеко путовање и томе слично. Да, направио је ауто пут, најскупљи у Европи. Направио је и наплатне кућице на ауто путу које су нереално пуно коштале, никад нису биле у функцији а тек цијена њиховог уклањања, не можеш ни да замислиш! Што се тиче болница и школа ....да сам кретен пожелио бих ти да будеш у ситуацији да ти треба заказати ЦТ или магнетна резонанца па да видим кад и како ћеш дочекати преглед без дебеле везе! Завоје да понесеш са собом а ако желиш да ти се уради ЦТ са контрастом...е јеби га, мораш га прво купити и донијети. Овако, пошто нисам ни кретен ни папак, нема од те клетве ништа! Ах да, пред школама се организују преизборне трибине и ако смета кош на игралишту, њега једноставно сруше. У школама (а и у другим институцијама) посао добијају углавном они који су највише бодова добили на интервјуу. Замисли само какав је то напредак кад шарм просут на интервјуу остварује предност над знањем! И да, најшармантнији су по правилу они који су партијски активни. Велиш, осјете се у Бањалуци симптоми европског центра? Е то си погодио. Ја се искрено надам да ти знаш да је симптом знак неке болести. Симптоми су свуда по Бањалуци. И по цијелој РС. Симптоматично је то што већ дуго млад свијет одлази јер не види своју будућност овде. Симптоматично је и то што су почели да одлазе и ситуиране породице. Кажу да не могу више бити окружени оволиким примитивизмом. Симптоматично је да је све више медицинског особља на курсу њемачког језика. Симптоматично је да нови тржни центар у Бањалуци нема ко да гради јер нема довољно квалификованих грађевинских радника. Симптоматично је да аутопревозничке фирме не могу наћи довољно возача. Симптоматично је и то што се пензионерима нуди 100 марака за глас. (Свео им је Додик цијену достојанства на вриједност 20 тегли ајвара.) Симптоматично је и то што пензионери никад нису били јефтинији. Симптоматично је то што Додик јавно каже да је студенту узалуд висок просјек оцјена ако није партијски ангажован. Симптоматично је и то што Додик јавно пријети отказом свакоме ко не буде гласао за њега. Пуно је симптома који подсјећају на болест једног европског центра тридесетих година прошлог вијека. Ја вјерујем да си на те симптоме мислио кад си их споменуо и довео у везу са Европом. Ако ниси, онда је твој симптом веома озбиљан. Не знам зашто се у својој причи о Додику држиш само Бањалуке? Зашто се не осврнеш на цијелу Републику Српску? Како мислите објаснити народу, ти и Додик, да је само од Бањалуке направио нешто добро? Зар није цијела РС процвјертала под Додиковом влашћу? Зар није постала мала Швајцарска на Балкану? Дужи живот и те ствари. Као неко ко је рођен и одрастао у Бањалуци и ко, на жалост, има жељу да му дјеца ускоро оду из овакве Бањалуке, могу ти рећи да је твој мецена од мог града направио своју прћију у којој владају примитивци који се такмиче ко ће у лоповлуку и примитивизму бити већи. Ти у томе видиш напредак? Да? Јадан си! Овде ћу се вратити на почетак овог писања. Дакле, хтједох ти се на почетку обратити са „господине“ али пошто сам сигуран да ти јако добро знаш све ово о чему сам ти писао а и поред тога гураш причу о томе како је Додик направио град од Бањалуке, морам ти рећи да ти ниси господин него један обични папак попут осталих којима се Додик окружује очајно жељан хвалоспјева на свој рачун јер, ваљда, тако лакше наставља даље да поткрада властити народ умирене савјести да, ето, ипак има оних који у њему виде хероја, спасиоца, вођу а не само криминалца. За крај остављам ти је један интересантан линк са YОУТУБЕ-а. Прегледај снимак па се погледај у огледало и реци да је тај лик од селендре (било које) направио град! Што би Додик рекао:“Ниђе везе!“ хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=б2_мсДЛугцг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштовани обеси мачку о репину

16.10.2018 20:52

Бањалука, ма пусти то "поштовани". Човек све ради ради новаца.

Name

уф

17.10.2018 06:42

Докторат, Бањалука.

Name

Ооооо

16.10.2018 20:50

Па ви човјека плаћате да вас вријеђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо тако

16.10.2018 20:54

Да нас вређа.

Name

наси

16.10.2018 21:09

ВЕЛИКИ режисер и СИТНА душа

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

19.10.2018 09:16

Још да се окупа некад био би још већи умјетник,Немања!

Name

Бањалучанин

16.10.2018 21:25

Умјетниче ,зар си и ти отишао с памети па незнаш шта причаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мад маx

16.10.2018 21:54

Какве градове је то Додик правио, није ми јасно. Знам да је покрао сав ентитет и да це даље наставити. Обоје тески лопови и криминалци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wук

16.10.2018 22:05

МОЖДА СИ МИСЛИО РЕЦИ,ДОДИК ОД ГРАДА НАПРАВИ СЕЛО КОЊУ,ЈЕР ЈЕ СВЕ ПОКРАО ПА НЕ МОЗЕ СЕ ГРАД ДОВЕСТИ У РЕД ,ЈЕБО ТИ ОН ОНАКО ГЛАВАТ МАТЕР А ТИ ЊЕМУ СВЕ ПО РЕДУ СТО МУ УЛАЗИ ПОД КУЦНУ ГРЕДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кристина БЛ

17.10.2018 01:45

Ко себи даје право да коментарише Бањалуку као град, то је страшно?! Сподоба која преко ноћи мијења вјеру за вечеру и одриче се свега. Емире, Немања или како се већ зовеш, Бањалука је сада селендра а била је град све док се нису населиле сељачине из шуме и са брда! Гњидо једна, отпаду људски!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еко. Само би је....о м..... Том говнету

17.10.2018 02:57

Само би је..... Маму том говнету

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

17.10.2018 05:28

ето вам сад "Бањалуцани" Додика, Идите у Крупу на фудбал ( Сиповац вам укинуо Борац Идите у Александровац на косарку/ Скрба вам укинуо Борац Идите у Лактасе да радите/ Давидовиц вам затворио фабрике Све СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Франко

17.10.2018 06:24

Овај је тотално "пуко"заборавио правити добре филмове,па сада несто политицари!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

17.10.2018 06:25

Па Кустурице су постали од неких цигана које су у Херцеговину некада давно довеле неке познате херцеговацке породице. Тако сам негдје процитао. Поз. Уз дузно постовање осталим Ромима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

17.10.2018 09:12

Јесте направио је да су Бањалуцани побјегли из Бања Луке, а у граду остао го сељак и избјеглица, направио је најнизу цјену кокаина у региону, од студентица су направили курве, направио је велеградом тако сто се убије онај ко им смета и нико не одговара, направио је то да гдје год његови у граду виде 200 метара квадратних слободне земље направе зграду, да оно сто је било дзабе сада се плаца (јавни паркинзи и паркинг простори испред зграда)...... ма нема ста Куста.... јос мало па метропола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Град БЛ

17.10.2018 09:16

хвала свињи масној (ниси ни за поредјење са тако лијепом зивотињом) сто конацно показујес своје право лице...а никад нисам цуо за тебе да си у некој хуманој мисији био...да си волонтирао...ил не дај бозе помогао некој дјеци..додусе моздаи и јеси се негдје усликао са неким и узео милионце...као у свему. пс: мрс на купање у миљацку...ако уопсте смијес

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФW

17.10.2018 09:25

У праву је цовјек, и сад је село. Не цине град зграде итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

17.10.2018 16:01

Ја цијели живот живим у Бања Луци и слажем се и даље је селендра јер смо ми мали и заостали људи генерално како у Бања Луци, тако и у цијелој Босни, овде на западном балкану једино што има неке урбане приче то је Београд, а ово остало је све танко.

Name

Робин Худ

17.10.2018 09:39

Људи се само шпрдају са народом...то је природно за лопове и бандите оваког профила....

ОДГОВОРИТЕ
Name

циви

17.10.2018 10:18

ста ти знас идиоте ста је бања лука дзубре једно смрдљиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

требор

17.10.2018 11:13

и Yудославиа је од тебе малог сељака направила Звијездан кретену сто мијењас вјеру као ја ципеле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен

17.10.2018 11:16

Кустурица пријеђи на лијево јаје. Хвала, Милорад Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенија / Сенка, православна или муслиманска, коме је битно ако се сам осећаш национално Србин

17.10.2018 12:47

Дно дна је лагати у интервјуу Станковићу 2009 годиен да ти се мајка зове Сенка и да је правослвна Српкиња а не Сенија муслиманка. Па човече буди национално Србин, осећај се човече Србином, и треба да се осећаш Србином, јер сви смо ми Срби и православни и муслимани и атеисти, али брате мили, али лагати мајчино име, је дно дна. Отац Мурат, случајно поријеклом Муслиман, односно Бошњак, и мајка Сенка, случајно поријеклом босанска Српкиња, били су обоје атеисти, што је у Југославији, посебно у БиХ у добу неоптерећености таквим стварима, била најнормалнија појава. Прочитајте више на: хттпс://www.еxпресс.хр/топ-неwс/додиков-савјетник-цетницки-поп-стар-за-21-стољеце-18045 - www.еxпресс.хр

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

17.10.2018 13:21

Када је од БЛ направио град, можда и од тебе да направи господина, па да се окупаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

17.10.2018 15:21

Баш ће о Бањалуци други да ми причају,мени која сам рођена овдје,није ваљда да није била лијепа.Била је и остала љепотица Крајине само рођени Бањалучани знају каква је била имали смо ми нове школе нове установе имамо и сада пун град људи који су се изули из опанака и дошли у град па га уружнили.Бањалучанке биле нај љепше жене,момци нај згоднији дођоше Граховчани,Гламочани,Дрварчани,Сањани и уружнише нам град својом некултуром и својом Снсдом ружноћом граде зграде гдје су паркови били да мисле да су у свом кршу односно у камену.А ти господине под наводницима главати необријани дјелујеш као аборџин изгубљен у Алиси и земљи чуда твоји филмови су толоко глупи да никада нисам нити један гледала до краја,свој сопствени народ престављаш као фукаре у филмовима.Такво лице као твоје може само волити она што те је родила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миљевиц М.

17.10.2018 16:11

Не само да је од касабе направио град, него је од великог турчина направио највећег Србина. Ускоро слиједи и Нобелова награда за хемију јер је од "човјека" направио говно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

17.10.2018 20:03

Ма говно од говна...

Name

Гашо

17.10.2018 17:59

Срам те било и ти ми неки интелектуалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера Келецевиц

17.10.2018 18:35

Да ти је нос мало мањи, мозда би могао видјети врх свог опанка. Герард Депардиеу те најбоље описао. "Он би хтио бити Циганин, а он то није јер је син добростојецих родитеља. Такодјер, он зели бити и Србин, а није нити то. Он је ноцна мора и код њега је све лазно."...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

17.10.2018 18:47

Окупај се Емире

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХРГАЉ

17.10.2018 19:26

Кустурицу не познајем али је ово веома љепо рекао искрено. Б. луцани су несколовани и неотесани, ЦАСТ ПОЈЕДИНЦИМА, њима могу подријци са низом струцном дипломом бити професори, а са вецеом струцном спремом да и не говорим.Када сједнес с Б.луцанином, он ти прица, свира клавир од 5 године, отац сликар, умјетник, мама диспецер, авијона, итд, КДА ИХ СТАВИС ДА ТО ПОКАЗУ, ОНИ НИТИ СУ СТО СУ РЕКЛИ, НЕМОГУ ДОКАЗАТИ, ЛАЗУ, НЕИСКРЕНИ, НЕ УРАЦУЊЉИВИ. И зато ДОДИК влада тамо. тооооллликко

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

17.10.2018 20:01

Е па коначно су схватили ко им је владао и велика подршка њима. А овај што се прави да је сву памет овога свијета побрао сад је нагазио на тврд орах. Лако му је било паметовати у малим мјестима, а сад је овај продавач магле и народни гуликожа дао себи велики аутогол. Његова искреност је веома упитна. Конвертит и преварант. Опљачкао је три државе и са грађанима тих држава се упорно завађа. Пргав и надасве бахат. Не тако давно није му ваљао Херцег Нови, а дрну њихову жељезничку станицу и претвори је у мотел, направи Дрвен Град и оте пола земље сељацима са Кремана и завади се са грађанима Ужица, сруши у Вишеграду један диван објекат и направи државним и општинским парама Андрић Град. А он већински власник. Плус концесија. И не стаде на томе већ двије зграде преведе катастарски лично на себе. И кад храбрији Вишеграђани проговорише о пљачки и криминалу у Андрић Граду и затражише преиспитивање власништва сходно удјелима он их из свих оружја и оруђа, посебно медијских широм Републике Српске и Србије нагрди да не може грђе бити. Испадоше поштени људи лопови, а он чист. Све то уз дебелу подршку власти. А сад се богами завади у Вишеграду и са својима који му дадоше све.Е па дошао на ред и главни град. "Селендра" није гласала за његовог ментора и финансијера. Живјела Бања Лука, живјели сви ови градови које је ова креатура од човјека опустошила и ојадила! Доље они који глуме Че Геваре и револуционаре, а у ствари су велики пљачкаши народних пара и олигарси! Живио поштени народ и директ до правде. Правда је спора, али достижа.

Name

Стојко

17.10.2018 20:05

Ма гдје се овај извуче сад кад Додик побиједи, а годину дана је био у илегали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халло

17.10.2018 20:42

Калав је он Србин? Како це он волити моју вјеру кад је издао своју? Он је цистокрвни муслиман и заврсена прица! Немој да објављујете висе како је он Србин срамотите нам вјеру! И милокрад је некстен а камоли он!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајвоса

17.10.2018 20:45

Бањалука је селенда за Сарајево!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХРГАЉ

17.10.2018 21:14

Људи, морамо реци искрено, па, коме, опанци, коме обојци, ни по бабу, ни по, стрицевину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

18.10.2018 03:41

Окупај се

ОДГОВОРИТЕ
Name

милица

18.10.2018 10:07

све све...али баш си ружан човјек у сваком смислу Кустурице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

18.10.2018 10:09

Ти си од човјека постао м.... Доказ да "Дарвинова теорија" понекад дјелује и обрнуто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

18.10.2018 12:25

Шта рећи? Само гурнут два прста и повратит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бозе

18.10.2018 16:32

Јест подбуо од онога и онога,мајко моја. Није ни њима лако ваља све то презивит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН

18.10.2018 19:26

Да је градом направио БЛ ПЈЕВАЧ ОЈКАЧА ПО ЗБОРОВИМА ИСПОД ШАТОРА,ТО БАШ ИЗГЛЕДА НЕМОГУЋЕ ЕМИРЕ,МАСНИ И НЕОКУПАНИ ЧОВЈЕЧЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

18.10.2018 21:20

БРАВО! ТАКО ЈЕ!

Name

Ми

18.10.2018 21:57

Додик је од малог града бањалуке направио велико село. А И јебем ти умјетника И интелектуалци Који СЕ оволико Мора улизивати било ком политицком субјекту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

19.10.2018 10:17

Морам да казем да је господин Кустурица сасвим управу, само је заборавио да казе да је напревљем пдиватни град у Бања Луци, несто слицно јw и у Висеграду, само далеко мањи и мање власника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бисцанин

19.11.2020 22:22

јадо једна ,нема више сидрана па да купиш награде сад ти је остало да се увлачиш у дупе којекаквим ђилкошима за ситну лову.Јадан је човјек који не зна ни ко је ни одакле је

ОДГОВОРИТЕ