Говедарица: Мене је изабрао народ

- Знам и осјећам да сам ја човјек којег је народ бирао. Нисам покраден ја, брутално је покрадена воља народа. Ми смо слободни, хоћемо да живимо као слободни људи у нашој Републици Српској. Нећу да поклекнем, нека РТРС пише шта хоће. За мене погодбе нема, ја не тргујем политиком. Оно што су написали да хоћу да се годим за фотељу - лажу и њиховим лажима мора да дође крај'', поручио је предсједник СДС-а Вукота Говедарица на Тргу Крајине у Бањалуци.

Република Српска 14.10.2018 | 19:29
Говедарица: Мене је изабрао народ
Бањалучани су се и вечерас окупили на главном градском тргу по 203. пут у знак подршке породици која тражи истину о убиству Давида Драгичевића, а почетак је обиљежен доласком Вукоте Говедарице који је испраћен аплаузом више стотина грађана.

Говедарица и други чланови опозиције стајали су уз окупљене грађане, док је Давор Драгичевић почео свој уобичајени говор ријечима: “Драги мој сине, душо моја, драги Давиде душо наша”.



''Мирно и достојанствено смо већ 203 дана на тргу. Без нечега конкретног, дјела ме не интересују, а камоли ријечи. Мени је дијете мучено и масакрирано, а затим положено у Црквену. Вечерас, њих преко 300 ће мирно да спава, а упетљани су у организовано убиство Давида Драгичевића. За пола часа смо показали да на миран и достојанствен начин можемо блокирати Бањалуку. Сљедећи пут, врло брзо, ако ви не будете урадили све што треба, ја ћу повести своје људе и свој народ у борбу за живот и смрт. Ово живот није, ово је смрт'', поручио је Давор Драгичевић.

Давор је додао да га не интересује ни међународна заједница.

''Не будете ли до 14. новембра до 18 часова урадили нешто. Адвокати ме више не интересују. Кажу па Ђорђе Рађен га је убио, није већ га је убила држава'', загаламио је огорчени отац.



Давор Драгичевић је поручио да је на тргу присутан и нови предсједник Републике Српске Вукота Говедарица.

''Од сутра Вукота Говедарица треба да ради свој посао, посао предсједника Републике Српске јер га је народ изабрао за ту позицију'', казао је Драгичевић.



За говорницу је стао и лидер СДС-а Вукота Говедарица. Говедарица је поручио да је изабран за предсједника Републике Српске вољом народа и да са режимом нема преговора.

''Добро вече, добри људи. Добро вече и хвала вам,  Хоћу да живимо као слободни људи, јер они пријете и уцјењују свој народ, своје љекаре, рударе и младе људе који немају њихову чланску карту. Хоћу да истрајем. Ми смо слободни, хоћемо да живимо као слободни људи у нашој РС. Нећу да поклекнем, нека РТРС пише шта хоће. Нисам онај човјек који се годи. За мене погодбе нема, ја не тргујем политиком и оно што су написали, а знају шта су написали, да хоћу да се годим за фотељу, лажу и њиховим лажима мора да дође крај'', казао је Говедарица.



Он је поручио да вјерује у Републику Српску која ће открити имена убица Давида Драгичевића.

''Ја Вукота Говедарица из Гацка поручујем да хоћу да знам колико је било лажних листића. Тражимо да се утврди сваки гласачки листић и нађемо оне лажне који су убачени у гласачке кутије. Не знам зашто се боје истине. Ја нисам покраден 7. октобра већ воља народа. Одавде им поручујем да они који су почели мандате 2014. године куповином мандата и који скривају убиство бањалучког студента, да са њима народ нема будућност. Знам да су пљачкали, знам да су куповали али хоћу да се то утврди јер знам да може'', поручио је Вукота Говедарица.



Додао је да вјерује у слободну, достојанствену Републику Српску у којој сви имају једнака права и у којој нема повлаштених.

''Поручујем злу - да ће бити побијеђено. Добро ће бити награђено, јер никада се није десило да је зло остало некажњено. Никада, па неће ни сада. Увијек је добро побиједило и добро ће побиједити послије свега овога. Ја вјерујем у слободну, демократску, достојанствену Републику Српску. Гдје сви имамо једнака права. Вјерујем у РС гдје сви одговарамо за оно што смо радили, гдје нема повлаштених, у којој људи живе од поштеног рада, у којој живе и раде образовани, јер такви требају Републици Српској. Вјерујем у Републику Српску која ће да каже ко је убио Давида Драгичевића. Не само Давида, него и остала сумњива убиства. Да знамо ко је убио Николу Ђуровића, Николу Вукелића и све остале људе који су страдали у Републици Српској, за своју Републику Српску", рекао је Говедарица.

Адам Шукало, посланик у НС РС поручио је да нема калкулација са, како је рекао, злотворима и да са Давором и опозицијом која хоће стварне промјене иде до краја до коначних промјена.

Из групе “Правда за Давида” поручили су да Давор више неће ноћити на тргу, али да ће сваки дан долазити на протесте.

Окупљенима се обратила и Александра Ђуровић, мајка страдалог Николе Ђуровића који је под још неразјашњеним околностима страдао  21. августа 2011. године. Она је поручила да је њеног сина убио тадашњи министар унутрашњих послова РС Станислав Чађо, уз помоћ Милорада Додика.

“Мог сина је убио Станислав Чађо, тадашњи министар унутрашњих послова РС. Он је уз помоћ Милорада Додика и уз помоћ једног доктора који заправо није доктор превезао мог сина на ВМА у Београд, а то је све видио мој познаник који ради на ВМА. Црвени кабриолет мерцедес у власништву Чађе је био тотално уништен. Убица је подметнут – Радинковић Ненад, кад се сазнало за то, он је ухапшен у Бриселу да би Жељка Цвијановић отишла тамо да то “среди”.

Након тога више нико не извјештава о Радинковићу, ниједан једини медиј. Саучесници су и Цвијановићка и Додик. Да, ја знам све, па и то да је Додик умијешан у овај случај. Признали су ми то и поједини часни људи из МУП РС који су ми рекли да говорим истину. Молим вас да подржите Говедарицу и Шукала. Шкрбића сам срела љетос и рекла сам му све шта мислим о њему и погибији мог сина. Имала сам пет пријетњи, а посљедни пут ми је покушана и провала у мој стан”, рекла је Александра Ђуровић.

Подсјећамо, 13. октобра, Давор Драгичевић је у обраћању упутио позив Говедарици да "стане уз народ" у Бањалуци.

Драгичевић је поручио Говедарици да "ако већ тврди да је покраден" на изборима, онда треба да буде уз народ и покаже подршку групи 'Правда за Давида'", како би се откриле све околности око смрти 21-годишњег момка.



БН ТВ

Коментари / 215

Оставите коментар
Name

387

14.10.2018 17:32

Ипак свице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок

14.10.2018 18:03

Јок, смркло се. Давореве ултиматуме само вукота испуњава.

Name

Граданин

14.10.2018 18:25

Ово треба помести са трга. Ви вецину правите будалом.Мрс висе.

Name

Ре 387

14.10.2018 18:29

Ево Давор дао нови рок , неозбиљан си цовјеце .

Name

387

14.10.2018 18:29

Сто волим кад ви снсд ботови писете, љепсе ми видјети вас коментар него се меса најести...

Name

Зоки БЛ

14.10.2018 18:50

Ма гази црвене Вукота,доста је и њих висе.Преко главе су се попели разни сељаци који се вуцарају по граду и глуме бизнисмене и пм.Мада ни тебд несто не волим,али ајд,неко мора да поведе народ.Само напред и храбро.

Name

Хрле

14.10.2018 19:03

Гацо, како је нестао доказни материјал о убиству Давид-а? Имас полицију дупе-глава!

Name

вала за тај нови рок се слазем

14.10.2018 19:07

треба ли да ста објасњавам?

Name

Ми Сами

14.10.2018 19:18

Ове је тезе русити него Слобу.Овде се Вуциц дебело умијесао.Врбују Додик и Вуциц разне посланике СДС да подрзе Додика.Све је у понуди,од пара до претњи.Ја мислим да нико није ни свјестан колики је то криминални систем.И бојим се да без помоци странаца нецемо моци да се изборимо.Имају ови лопови полицију,медије,суд...све...даце бог да се смјене.

Name

Ре Градјанин

14.10.2018 19:19

Донеси ти метлу,сутра у 6.

Name

Ре Градјанин

14.10.2018 19:20

Тебе нико не мозе направити будалом.Ставити ник градјанин а залагати се диктатуру и легализовање убијања мозе само идиот.

Name

П.Л

14.10.2018 19:21

Свиће ал све краћи дан.

Name

Перо

14.10.2018 19:23

Зашто Мектић шути? Зна ли ко? Он само се разгалами пред изборе а сад шути?

Name

АМГ

14.10.2018 19:32

Мицо Мициц на Арена тв вецерас цестита Додику и Зелкји..дал вам је јасно да возите против народа Вукота и Бореновицу

Name

Баја

14.10.2018 19:45

Људи признајте пораз ,мичите се са трга.

Name

бајкер

14.10.2018 19:48

Несмијете ви ништа , то је само супљирање. Кад је у Федерацији почело да гори ви сте чутали. Просао воз. Баја це вас газит јос 4 године

Name

мј.

14.10.2018 19:50

Ста би сваки дан сте све слабији у галами..Среца и СзП има разумних и паметних људи.Мицо вецерас на Арена Тв покопа све Вулетове захтјеве цовјек гледа у будуцност и стити интетесе РС.

Name

Горан

14.10.2018 19:51

Ма нека иду сви стари удбаси из СДС,ДНС...нека сви предју код Додика.Онда треба направитј блок младих и паметних наспрам њих.Па онда или ми или они.Младост или старост.Село или град.

Name

мј за ми сами.

14.10.2018 19:54

Друзе имали сте ви дебелу помоц странаца али ниста.Па нисмо ми траву пасли протеклих дванадт година.Уцити и само уцити.И ми смо од Мице много науцили.

Name

6

14.10.2018 20:11

Ре Градјанин.......јел сад видис да је Миле ЛАЗОВ И МАНИПУЛАТОР..Рекао је 8 нецес бити на Тргу..НЕКА СТИСНУ ТРЕБА ИМАТ МУД..Онеправде затрпати да буде правда .Никад ГРАДЈАНИНУ КОЛКО ГОД ТИ СМЕТАЛО..ТИ СИ УХЉЕБ ТЕБИ ДОБРО..ДАБОГДА ИТИ ОВАКО ТРАЗИО ПРАВДУ

Name

Сињ

14.10.2018 20:13

Уз тебе смо Предцједниче

Name

Мк

14.10.2018 20:22

ТРЕБА САМО БАГРУ ИСТЈЕРАТИ .ПРЕМА ЊИМА НЕМА ФИНО.ЗАР ЧОВЈЕК НОРМАЛНОГ МОЗГА МОЖЕ УКРАСТИ СЛАГАТИ И УБИТИ И ПОСЛИЈЕ СВЕГА ТОГА МИРНО СПАВАТИ.ЗАР НОРМАЛАН ЧОВЈЕК МОЖЕ УОПШТЕ ПРИХВАТИТИ ДА НАС ТАКВЕ ПСИХОПАТЕ ВОДЕ И УПРАВЉАЈУ ОВОЛИКИМ БРОЈЕМ НАРОДА.МОЈ МОЗАК ТО НИКАКО НЕ СХВАТА И НИКАДА НЕЋЕ.

Name

даx

14.10.2018 20:58

Драгицевица ухапсити.А овога дезертера послати тамо гдје је бјезао кад је био потребан.

Name

Гррр

15.10.2018 03:33

Вукота лопов само да му је до фотеље доци ти да си мислио помоци народу помого би раније а не цекати изборе да си побједио никад не би досао на тај трг и не би стојао ту као сад избори су фер и немој да измисљас било какве крадје

Name

Патриота

15.10.2018 07:47

Ућутао нам се нешто И предсједник Вучић, па он рече да има хрпу доказа о мијешању странаца у изборе И да ће то објавити 08.10., одмах послије избора, па ништа... "Пао сат у бунар..."

Name

СДС

15.10.2018 14:54

Ко це сносит одговорност сто сдс има 53000 гласова мање него 2014, а пдп, днс и сп расту, и јос нас праве будалама да су добили изборе. Да ли је ово скривена камера? Смијесно!

Name

Истина

14.10.2018 17:36

ПОДРШКА ЧЕСТИТОМ И ПОШТЕНОМ Гос. ГОВЕДАРИЦИ. ЖИВИО НАШ ВУКОТА!!! НАРОД ЈЕ УЗ ВАС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње

14.10.2018 18:50

Подрска предсједнику,кога је народ изабрао Вукоти Говедарици

Name

АКО ПОСТОЈИ ПОДРШКА,

14.10.2018 19:02

Не постоје поштени избори. Ови су најмање. Опозицији, а сада је и народ са њима, једини прави пут је прикупљање потписа за понављање избора. То је и легитимно и ненасилно. Ако скупи 300000 избори морају бити поновљени. Све друго је млаћење празне сламе. Или "шупља", што кажу земљаци Ведрана Шкора.

Name

Скептик

14.10.2018 19:20

Вријеме је да се на Давидовом тргу појаве српске тробојке. И од стране народа и од стеане Правде за Давида.

Name

Добој

14.10.2018 19:34

Е моја људино...чуј живио

Name

Напријед

14.10.2018 21:57

Вукота,без стајања и опраштања диктатору...

Name

Хаха

15.10.2018 01:03

Вукота прихвати пораз и престани се бламирати а и ови сто сто те подрзавају . Постали сте смесни

Name

Срђан Мазалица

14.10.2018 17:39

Градски одбор СНСД-а у расулу! Сви бјеже из странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Потврђено

14.10.2018 17:53

Истина је, потврђено ми је из два извора из врха странке.

Name

Мајка покојног Давида

14.10.2018 18:02

Зелим да се обратим свим додиковцима - ботовима, слусајте ме добро. Пробајте ми, послије цитања мог писамцета ( како казе најјаци блогер на овим просторима ), дати одговор. Конкретан. Покусајте се ставити у Даворову и моју позицију. На минут. Имамо дијете. Студента, спортисту. Воли музику, дредове. Дрцан, поносан, праведан, скроман. Преко ноци остајемо без њега. Убија га полиција. Систем стити убице. А ста је систем? Ко је систем? Институције на целу са предсједником. Униставају доказе убиства. Ниста не раде по правилима. То је јасно и лаику. Само један примјер : Давида су претукли и отели испред Маталске сколе. Постоје видео снимци. С њима би се све открило. Цак, да су их изузели на вријеме, постоји велика могуцност да би Давид био пронадјен ЗИВ !!! Мозда су их и узели, погеледали, видјели ко је на снимку и....УНИСТИЛИ ! Мени је јасно, кад саберем два и два, да се убиство моје љубави, мог сина првенца, неце ријесити све док су ови криминалци на власти. Да ли ме пратите додиковци? Е овако...имам сва права овог свијета да пљујем и русим власт која ми је убила дијете и уцествовала у прикривању злоцина! А кога ја то русим? Ко је то на власти? Лопов до лопва!!! Себи и својим фамилијама су узели СВЕ, али дословно СВЕ. Обезбиједили своја покољења. Ста мислите да ли су некад помислили на свој народ? Мислите да их је брига за народом? Толико су бахати у својој похлепи да иступају јавно, тј.додо иступа јавно и пријети људима отказом у слуцају да не гласају за њега. Да ли је то демократија? Онај гад, лукац, његово дијете не смије ни цвоку добити али зато мог смију 6 дана муцити и убити. И ја треба да сутим? Крију се иза србства, као они су националисте. Они се боре за Републику. Па зар не видите да се боре само за себе ??!?! Интересује их само НОВАЦ, МОЦ !!! Моц је слатка. Теско се одреци кад је осјтис. Сви знамо да су покрали изборе, јер бозе мили, па ко би гласао за бисерку ??? Ајд за доду али за бисерку ! Дај не будите смијесни. Да ли сте свјесни да су све унистили и покрали? Цитаву ту Републику за коју се "као" боре. Сиромаство на сваком цоску. Зиви се од кредита, а он сину даје 3 милиона да не буде наркоман ! Да ли видите да је све унистено? Само пар људи блиских власти несто ради. Сви ти тендери, сви ти директори .... Ко је највеци рекетас у Републици? Ја сам радила у дрзавној фирми. Који је то лоповлук !?!? Кога ви подрзавате? Ратног профитера? Галамдзију? Његову приватну Републику? Ево, нецу дузити. Одговорите ми. Засто ја немам права да се залазем за русење система који ми је убио дијете? Засто Давор и ја немамо право да их све псујемо и пљујемо? Ста је овај систем вама добро донио? Одговорите ми само на ово задјње питање, цисто да ме пробате разувјерити да нисам у праву. Ста вам је додо дао? Мајка убијеног Давида Драгицевица

Name

ре Мајка

14.10.2018 18:13

Потписујем свенаписани. ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Мајци

14.10.2018 18:38

За тразење истине нико вам не замјери.Али морате схватити да не мозе бас сваки цовјек да дијели васа увјерења о политици,нацији, борцима, новинарима. У свом болу видите хијене које су вас унесрециле али не видите лесинаре око себе,па како да вас људи подрзе.Не могу јер вам због емоције понестаје објективноси,да не казем разума...Васа несреца није једина која нас је задесила ових деценија.Сви их у себи носимо и мјеримо поступке и одлуке.

Name

Хе хе хе

14.10.2018 18:52

Свакако је у расулу а сдс???

Name

Занимљиво

14.10.2018 18:54

Тумацење права иправде .... као да је англосксонског поријекла

Name

Ре Мајка покојног Давида

14.10.2018 18:54

Ја и Цеца смо сваки дан уз тебе.Ови смрадови и ови папци папчине полтрони улизице сутра че се то и њима десити Ту нема бога нема правде и вас че ко и наше очеве због власти похлепе набити на колчеве.Ал онима који због положаја посла пуштају да мајмуни управљају њиховим животима и да их понижују јер мајмун ради што мајмун види .Нема горе казне од те да живе у том смраду и да су ко рибе у акваеијуму само се врте у круг онај им само мало пороси хране одозго и они опет у истом акваријуму само се врте у круг .Нема им горе казне него живјети ту тако погнути понижени сјебани ал коме моја сузо то причати бајунима нема коме.Они прави људи који држе до морала образа достојанства су на тргу оне п... су погнуте главе без свога ја тамо гдје су мислиш да им је добро није а биче им још горе а и треба.202дана на тргу мирно пта мирно знаш како је баја дошао на тенку што није дошао мирно.Само Румунски сценарио .Мени се гаде поврачами се родни град смрад сељаклук крканлук прде смрде рокчу хрокчу још увјек им празилук из гузице вири Има народа има људи али од смрада полтронства неможеш дисати и ко и јебе нек умру и сопственом смраду нису ништа друго ни заслужили.Правда је можда спора али стигне Сви знамо ко је убио Давида ко то прикрива и запто мисле да су свемочни па био је и Садам Гадафи Слобо еј институције за ове кркане да нече дочи њихов ред а кад додје нече бити добро јер ничија није до зоре сјала па нече ни њихова.ПРАВДА ЗА ДАВИДАААААААААААААА

Name

Мијо

14.10.2018 18:57

Ако је једно дијете требало бити убиено даби се сруслиа власт, онда се питам ко је убио?

Name

Ре

14.10.2018 18:58

Ре ко је један његов тект процитао одмах види да вам је он писао ово писмо.

Name

милоао

14.10.2018 19:03

Питање за мајку: који је мотив убиства Васег сина?

Name

@За Мајку

14.10.2018 19:04

Господјо, не требате објасњавати колики је бол за дјететом. То се не мозе ријецима описати. Давид је био драгуљ!!! Давор је људина ових простора. Не схватам несто, засто тросите ријеци на Додика, кад је он рекао да је поносан сто је криминалац. Него, како да вам понудим план (имам га) да натјерате Додика да за 24 сата похапси све до једног кривца за Давидову смрт.

Name

ре Мајка

14.10.2018 19:13

То само мајка може разумјети. Не знам како бих назвала све оне жене које нису гласале за извјештај анкетног одбора. Употријебићу глагол који Жељка Цвијановић (не могу је назвати ни предсједником, ни премијерком, ни госпођом) врло често користи ГАДИ МИ СЕ.

Name

Ре Мајци

14.10.2018 19:14

Свака цаст за коментар!!!!

Name

ре- мајка

14.10.2018 19:19

Госпођо драга, уз Вас сам и вјерујем Вам, остало Вам је још разума поред невиђене боли коју сваки дан проживљавате. Нажалост, Давор није добро, мислим да је вријеме да ви преузмете групу, он ће на крају погријешити,не изгледа нормално, користи то много РЕЖИМУ, уживио се у улогу Месије. Опростите, није ово у најбољој намјери само према породици и групи, ово је због тога што знам да ће тако успјети ови протести у потпуности. Другим ријечима, да се отркрију убице Вашег сина, али и да успије овај народни отпор, да се пониште и понове избори. Мајку нико не може одбити, склоните ону Данијелу у страну такође и она се уживила да је народни трибун, Давора нека ту, али нека не води скуп због општег добра. И још једна ствар, ево овдје јавно ПОЗОВИТЕ СВЕ ПОСЛАНИКЕ ОПОЗИЦИЈЕ ДА НЕ ПОТПИШУ ДА НЕ ПРИХВАТАЈУ МАНДАТ, НЕЋЕ ЗБОГ ВАС ТО СМЈЕТИ УРАДИТИ. Тиме сте завршили посао, нема легитимне НСРС. Мало се бојим Бореновића и његове изјаве, као ући ће само једном у Скупштину и оставити папир. Знате, то се може двојако тумачити, да ће потписати, примати плату, али неће као учествовати у раду парламента због....... Натјерајте их МАЈКО ДАВИДОВА да јавно пред народом на тргу ове седмице потпишу да неће прихватити мандат, као што су то јасно рекли и сигурно ће урадити Станивуковић и Јелена Тривић.

Name

ре Мајка покојног Давида Драгицевица

14.10.2018 19:26

Драга Сузо ако си стварно ти, ево ја цу пробати да ти дам пар одговора ако ми администратор БН дозволи. Ја сам један од оних активнији ботова, нема ме нигде у СНСДу. Ти зивис у Аустрији колико ја знам. Питам те, да се све ово догодило у аустији а не у Босни, како би изгледала ситуација онда? Били би се усудила нарусивати јавни ред, нападати Институције на тај нацин на који то радис овде? Питај се сама, како би то изгледало у Аустрији. Ја подрзавам то сто ви тразите да се сазна истина о убиству васег сина, али на тај нацин нецете доци до истине, посто политизириате овај слуцај. Нападате дрзаву за убиство, немате конкретних доказа за то и ако давор то тврди, до дан данас барем БНТВ би то официално објавијо да постоје такви докази како Давор тврди. Сви говоре да се зна ко су убице, нико неписе конкретно имена. Све сто долази са васе стране су имена Лепира, Лукац, Вреце, Илица, показите те доказе како су их они убили. Неце се васе убиство ни ресити ако додју иваниц и говедарица на власт, ПОСТО тузиластво нема ниста са њима и ако говедарица буде предсједник тузилац це остати исти, барем мора бити тако ако будемо зивели у слободној дрзави где су стриктно политика и судство раздвојени. Ви казете да је моц слатка. Наравно је слатка, зато неки такозвани политицари иду и преко смрт васег сина да би досли до моци, несмјете им то дозволити. Сто се тице најјацег блогера могу вам исприцати прицу коју сам лицно дозивео и могу вам показати доказе за то. Ја имам познаника о коме је он писао доста лоси и нетацни ствари, познаник је тразио од тог блогера да демантира то посто је просто била измисљена прица. Један контакт тога блогера је дао моме познанику до знања да це га костати демант 10.000$. Ја мислим да то вец све казе о кредибилитету тог блогера. Ја му невјерујем ни Име и презиме а камоли несто друго. Доста о њему. Ти казес да ти је систем убијо дијете, доказите то. Без доказа то остаје само неистина. Вас медјународни адвокатски тим говори да су задовољни са радом тузиластва, а ви тврдите сасвим несто другације, није ми јасно, васа мисљења се оцигледно разилазе. Објасните ми ви како оцекивате да вас ми (обицни народ који није на тргу) подрзавамо а не доносите никакве конкретне доказе. Незивимо ми у 15 вијеку да је довољно именовати некога да је вјестица па да народ крене линцовати ту исту особу. Ви зивите у аустрији и добро знате како то судски треба да иде. Колико је мени познато Давид је имао двојно дрзављанство, аустријско и босанско, засто аустријска влада не реагује на тај слуцај? Ја вам могу само јос једном поновити, овако це прије доци до рата него до истине, ма да сумљам у рат, посто видим да сваки дан све висе губите подрску и све висе људи окрецу вам ледја. Кад све ово продје ако будете ви у праву, обецавам да цу вам доци и извинити се сто нисам био на васој страни, али ако будем ја управу оцекивам да се ви јавно извинете свима онима ције сте име повукли у блато. Додик ми за овај текст неплаца ниста. Срдацан поздрав и надам се да це вас стици порука. Миленко С.

Name

Глас народа

14.10.2018 19:29

Адвокати су именовали убицу то отац сам потврди,ста је јос нејасно?

Name

Неписмена тужитељица Славица Матијаш

14.10.2018 19:41

Неписмена тужитељица Славица Матијаш је сауцесник Давидовог бруталног убиства и неко мора тиме да се позабави. Неписмена тужитељица Славица Матијаш је члан правосуднополициске злочиначке организације и мора бити саслушана. Неписмена Славица Матијаш је најслабија карика правосуднополициске злочиначке организације. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

за Глас народа

14.10.2018 19:54

Јел имас неки видео снимак или доказ за то ста тврдис, да је адвокатски тим именовао убице?

Name

ре мајка

14.10.2018 20:53

ТИ БОТОВИ КАКО ИХ ВЕЋ ЗОВЕТЕ ЈА ИХ ЗОВЕМ СМРАДОВИ,НЕ ПАДА НА ПАМЕТ ДА УПИТАЈУ КО ЈЕ УБИО МОМКА,ОНИ НАС ПИТАЈУ ЗАШТО ИДЕМО НА ТРГ ИТД.ОНИ НАС НАПАДАЈУ ШТИО ИДЕМО НА ТРГ,ПРОГЛАШАВАЈУ ИЗДАЈНИЦИМА ОНИ СУ СМРАД ДО СМРАДА,И ОНИ БИ СВИ УБИЛИ БИЛО ЧИЈЕ ДИЈЕТЕ.ЊИХ СЕ НЕ ТРЕБА ЧУВАТИ ВИШЕ,НЕГО ИМ ОЧИ ВАДИТИ ПИТАЊЕМ ЗАШТО СТЕ УБИЛИ ДИЈЕТЕ,И СВАКО МАЛО ИХ ПИТАТИ,СЛАТИ ИМ ПИСМА КУЋИ КО ЈЕ УБИО ДИЈЕТЕ,СЛАТИ ИМ РОДИТЕЉИМА ПИСМА И ПИТАЊЕ ЗАШТО СИ ОДХРАНИО ТАКВОГ СКОТА СРАМ ТЕ БИЛО ДА КРИЈЕ УБИСТВО ДЈЕТЕТА,ЧИМЕ СИ СКОТА РАНИО ИТД

Name

У страха су велике очи

15.10.2018 04:12

Сузана,Ви прво не требате помињати наказе именом,врло добро сви знамо да наказе ни име не заслузују.Друго,колико је мени познато да начелник Кострешевић има снимак,оних који су тукли Давида,и киднаповали.Такодје тај снимак је гледао и врли председник,тј.идиот. Дакле,Кострешевић је особа,која треба проговорити,а вјерујте кад проговори отићи ће цијели врх РС и мупа и тужилаштва заједно.

Name

Брдјанин за Миленка С.

15.10.2018 06:22

Миленко то је сустина и нема се ста додати, а нити одузети.

Name

ЗА МАЈКУ СУЗАНУ

15.10.2018 07:27

МАЈКО, СВЕ СИ ТИ И ДАВОР У ПРАВУ. ПУНО ЉУДИ ВАС РАЗУМИЈЕ И ПОДРЗАВА. АЛИ ЉУДИ СУ СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВИЛИ И НЕМАЈУ ВРЕМЕНА ДА ДУБОКО РАЗМИСЉАЈУ О ТОМ УБИСТВУ. ИМА ПУНО И ОНИХ КОЈИ НЕЦЕ НИ ДА РАЗМИСЉАЈУ, ДОДИК ЈЕ РЕКАО ТАКО И ТО ЈЕ ТАКО ЗА ЊИХ. ВИ НЕСМИЈЕТЕ СТАТИ ,ИМАТЕ ОГРОМНУ ПОДРСКУ ТО ЗАПАМТИТЕ. АЛИ ЗАПАМТИТЕ ДА ИМА ПУНО ОСОБА ЦИЈИ МОЗАК ЈА НИКАД НЕЦУ РАЗУМЈЕТИ. ЦИТАЈ КЊИГЕ СВЕТИХ ОТАЦА И ВИДЈЕТ ЦЕС СТА ДЈАВО РАДИ ОД ЉУДИ. ВЕЛИКИМ БРОЈЕМ ЉУДИ ВЛАДА ДЈАВО. МИ СМО ТОЛИКО ПОКВАРЕНИ ДА БОГ НЕМА КОМЕ ДА ПОМОГНЕ. ТРЕБА ДА СЕ СТВОРИ ВЕЦА МАСА ДОБРИХ ЉУДИ И БОГ ЦЕ ПОМОЦИ. ЗНАЈТЕ ДА ВАС ВЕЛИКИ БРОЈ СВИМ СРЦЕМ ПОДРЗАВА. И НЕ ОДУСТАЈТЕ. МИСЛИМ ДА СУ ЉУДИ НЕПИСМЕНИ ДА СХВАТЕ КОЛИКИ КРИМИНАЛ ЈЕ У ВРХУ РС. И ОНИ СТО ТО ЗНАЈУ НЕ ЗНАЈУ ДОВОЉНО. ДОДИК ЈЕ САМ СОТОНА, ЛУЦИФЕР, ОВО СОТОНСКИ КНЕЗОВИ ОКО ЊЕГА. ПРОТИВ ЊИХ МОЗЕ САМО БОГ. МОЛИМ ВАС ИСКРЕНО СЕ МОЛИТЕ БОГУ, МОЛИТЕ СЕ СВЕТОМ ВАСИЛИЈУ. ОТИДЈИТЕ ПОД ОСТРОГ. ЦОВЈЕК САМ БЕЗ БОЗИЈЕ ПОМОЦИ НИСТА НЕМОЗЕ. ДЕМОНИ СУ МНОГО МОЦНИЈИ ОД ЉУДИ. А У НАС НА ВЛАСТИ СУ ВЕЦИНОМ ДЕМОНИЗОВАНИ ЉУДИ. ЗЕЛИМ ВАМ ПУНО СРЕЦЕ.

Name

за Миленка С.

15.10.2018 07:58

У Аустрија се овакве ствари не би могле десити, а када би већ неко био убијен, онда би вјероватно био ухапшен. Све ово друго што сте писали Давидовој Мајци, ја се нећу ни покушати сјетити, толико је небитно и пада у воду када знам да је младић убијен, сва та ваша "појашњења" немају смисао. Младић је убијен. Убијен је Јован. Убијен је Никола. Убијена су.. Нечија дјеца! Све похапсити и оне који неће да проговоре, који неће да хапсе. И ови који кажу да су уцјењени ништа не може оправдати. Јавно кажите да сте уцјењени, јавност ће осудити, бити уз вас. Дјеца не воле убице!

Name

за велике очи

15.10.2018 08:08

Очи моје, па зашто не проговори већ једном? Зашто? Ужасно је за родитеље да оволико чекају оно што се по закону морало бити ријешено. Све се знало када је Никола Ђ. настрадао, па нико ништа није подузео. Појединци су напредовали на тој несрећи, то је ужасно. Овдје не вриједи више тјешити Сузану и Давора, ништа њих не може утјешити, имају бескрајну подршку од "свих нас" свакодневно. Њима треба спроведена правда, казна за злочинце, па да тугују за својим дјететом на крају.

Name

Ха ха ха

15.10.2018 09:00

Па није то СДС, а да це бити чистке у градском одбору БЛ бице. Вјеруј ми и то врло брзо.

Name

У страха су велике очи

15.10.2018 10:01

Можда не проговара јер чека,ипак је Блука постала опасан град.Можда мисли да један човјек не може сам,а можда не схвата,да је увјек један,само један човјек мјењао свијет. Како год,он тј.начелник Кострешеви',зна ко је тукао,киднаповао,мучио и на крају убио Давида.

Name

Миленко С.

15.10.2018 14:55

Сто се тице Аустрије постоје доста висе нерјесени слуцајева убиства него у цијелој БиХ

Name

Бели

14.10.2018 17:40

Уми се ти хладном водом. ..па онда полако

ОДГОВОРИТЕ
Name

туга

14.10.2018 17:42

Људи фино признајте пораз на изборима. И ја сам са вама али изгубили смо.... опозиција није ниста понудила осим пуке борбе за власт.... једина свијетла тацка опозицје је онај млади одборник из Бл из ПДпА.... е његовим путем нека опозиција крене... ево у Бн сте на власти па знамо како владате... ниста нисте бољи од Додика..... народу треба неко треци ко је фер и постен и ко није у кослицији ни са ким...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2018 17:57

Црвени боту....

Name

Јад и туга

14.10.2018 18:01

Република Српска полако интелектуално и морално капитулира...Не постоји нити једна морално подобна јавна лицност у РС са ентузијазмом за покретањем корјенитих промјена правног,политицког и уопсте друственог система..Сва политицка борба своди се само на пуке илузије, обмане, спиновања, подвале, лазна обецања.Медју Србима не постоји ауторитарни водја нити карактерни сљедбеници, па и није цудо сто Срби никако не успијевају да се снадју у овој политицкој дзунгли..Само се турбулентно врте у политицким заврзламама...Како ја видим, мислим немој да се љутите, - дјаво је преузео готово цио српски народ у своје кандзе....Не видим спас, назалост...Морал је највеце орузје у борби против сваког зла, - па зато ваљда Срби због недостатка карактерног духа дозивљавају кроз историју само поразе на сваком плану. Кад немамо основну идеју, принципијелне ставове, немамо нацин, средства нити потребну духовну снагу за покретањем промјена илузорно је било какве промјене оцекивати...

Name

МИРКО

14.10.2018 18:25

КАКО, ЈАДАН ТИ И НЕСРЕТАН БИО, ОПОЗИЦИЈА НИЈЕ НИСТА ПОНУДИЛА?! ПОНУДИЛИ СУ ПОСТЕЊЕ, ЦЕСТИТОСТ, ЉУДСКОСТ... ЗАР ЈЕ ТО НИСТА???!!! ЈАДАН СИ ТИ СА ТАКВИМ СТАВОМ. ФУЈ!!!

Name

Ре

14.10.2018 18:41

ре Мирко. јесу и поштење па на власти су на нивоу бих четри године, што не похапсише, што ненаправише ништа. Све су то иста говна

Name

Ре мирко

14.10.2018 19:20

Не прицај глупости. Нудице све док не додју до фотеље. Постен политицар на Балкану? Никад. Сви се само боре за моц!

Name

ре туга

14.10.2018 20:01

Опозиција је понудила много. Али изгледа да је народ само препознао проклете паре. А кад пара нестане видјећемо гдје ће ко.

Name

Ре хад И туга

14.10.2018 21:53

У праву со,нема водје ,отисли смо у пм,ја одох далеко одавде,доста ми је

Name

Народ И за народ

14.10.2018 17:43

ЖИВИО НАШ ПРЕДСЈЕДНИК ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА. И ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

14.10.2018 17:52

Живио!

Name

Браво

14.10.2018 17:53

Браво, само јос да се њих двојица договоре.

Name

Ре

14.10.2018 22:49

О земљо! Гулите одавде сто прије.

Name

Шпилер

14.10.2018 17:48

Вукота само револуција на тенку дошсо тако че и отичи.Ево мирно и достојснствено 202 дана и шта ништа па то они и хоче.Једино док на својој кожи не осете шта значи беда страх и бол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2018 17:54

И теби додијало?

Name

Ре

14.10.2018 18:01

Револуција никад не поправи стање.

Name

Радојица

14.10.2018 18:33

Онај ко прижељкује револуцију желим му револуцију у глави а како видим Шпилер је већ посједује

Name

Реалан

14.10.2018 19:02

Људи који русе Додика хоце да унисте Српску. Та екипа је предала скоро све надлезности на Бих а онда су дали Додику власт на 6 месеци да испадне да је он крив за све кад потписее полицију и уставне промјене. Медјутим Додо оде код Путина и Јевреја и све стопира. За време своје власти стигао све у региону а знамо каква је пустос њему предана. Сада га русе да не би вратио све надлезности и остварио независност Српске. Зато им највисе смета Српско јединство

Name

Ре Реалан

14.10.2018 19:36

Ахахаахах Додик остварује српску независност? Ратни профитер и дезертер који је прво јавно говорио да не постоји ентитетска линија, да је био геноцид у Сребреници и да Карадзиц треба у затвор и ви му послије свега вјерујете? Ахахахаха па нормално кад је све покрао. Еее моји срби. Али нека, ми то волимо. Ја славим сто је опет побиједио. Надам се да це вас повести у независност, а тада креце игранка. Тад нецес писат ове коментаре, ваља ил на трактор ил нама на линију друзе, а тад висе нема назад.

Name

РЕ Реалан

14.10.2018 19:45

Незнам ко из ове екипе са трга има довољно година да је могао одлуцивати о надлезностима тада пре 20 година. Мозда Вукота или станивуковиц или Сукало???? Сви ти како ти казес издајници су сад код Баје или код Павица који сути ко п....а на све ове увреде. Морају позвати Радовица .

Name

Марко

14.10.2018 17:49

Политички профотирати од овога се може краткорочно. Хиљада гласова горе-доле у Бања Луци. Ово ће се обити о главу онима који немају ни једну тему да промовишу (економија, култура, спорт...). Реално узмите сваки скуп широм РС види да СНСД сам је имао више људи ного савезници. ДНС и СП су имали посебне скупове. Крађа избора је шарена лажа оних који су изгубили да их не смијене са фукнција предсјеника странке. Генерално ЛОША власт и још ГОРАопозиција. Овај Драгичевић неће престати да протестује ни кад нађу убицу, јер ће тада наћи неке нове налогодавце, наручиоце, политичку позадину... Чак и када би тужилаштво подигло оптужницу против главног одбора СНСД-а, тражио би Путина, Трампа. Тужно је ово више гледати ко још увијек може да гледа. Прочитам само наслове са извјештаја ових скупова. Могу мислити шта се све прича.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незнање због нечитања

14.10.2018 17:59

Твој проблем је што си неначитан и што само гледаш наслове и ниси слушао шта се прича.Ипак коментаришеш и блатиш човјека који тражи ко му је убио сина и зашто се то крије.Да некога оптужиш мораш бити упућен у случај што гледањем наслова неможеш бити.Незнање и извођење закључака из незнања је проблем масе у секти вође режима.

Name

Капетан

14.10.2018 17:59

У ком сну ти се Маркане ова твоја небулоза појавила. Да ли си иста закљуцио кад си се пробудио или јос увијек сањас. Пробуди се цовјеце несто се десава.

Name

Бојо

14.10.2018 18:01

Потписујем све...

Name

нострадамус

14.10.2018 18:01

Марко треба подрзати опозицију ако је лоса власт то је сасвим нормално и ниста није Проблем ако они не буду добри и против њих протестовати.Ако имамо лосу власт па зар треба да нам остане та лоса власт и да јој стално слузимо као робови

Name

Масан

14.10.2018 18:06

Марко, у праву си 100%. Него гдје је Даца јуце и данас?

Name

БЛМ

14.10.2018 18:16

Ту је Даца,црвени сектасу,не брини за њу.Да гледас БН или да си био на тргу видио би је десно иза говорника.Правда за Давида!

Name

Коста

14.10.2018 18:30

Не цуди се ницему .Обојеним револуцијама мањина се доводи на власт .А народ нек онда наyебе.

Name

удбас за коста.

14.10.2018 21:48

Несикирај се Коле ту смо ми медју народом на свим скуповима и тамо и амо.Све је под контролом.

Name

Црни Груја

14.10.2018 17:51

Пробуди се србски народе. Последњи је тренутак да се диктатор скине са грбаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре црни

14.10.2018 17:59

Ста је теби на грбаци, неки терет имас...

Name

Ре Црни

14.10.2018 18:48

Бас си неписмен

Name

РЕ

14.10.2018 19:51

Како није на грбаци. Па ево и за вас неписмене информација да гориво иде горе на 2,6, цигарете иду за 1,6 км горе као и резани дуван, Са горивом иде све а наруцито храна. А засто иде горе??? ДА БИ ВРАЦАЛИ ММФ КРЕДИТЕ КОЈЕ СУ ПОКРАЛИ ОВИ НА ВЛАСТИ. Е кад то схватис онда цес и ти протествовати , не због Давида него због себе, јер са својом платом од 600-700 км нецес имати за хљеб.

Name

Црни Груја

14.10.2018 17:53

Пробуди се србски народе. Последњи је тренутак да се диктатор скине са грбаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милијана

14.10.2018 19:40

Крајње, једини народ у Европи у 21.вј који не живи у слободи

Name

Милијана

14.10.2018 19:46

Крајње, једини народ у Европи у 21.вј који не живи у слободи

Name

Ех

14.10.2018 21:30

Е сто је јадан народ, све кафане пуне.

Name

хахахахаха

15.10.2018 12:56

а бас у Европи и Америци зиве слободно..... гдје социјални центри отимају дјецу родитељима-дјецу која се у парку ударе па им остане модрица.... прицај ти ту прицу некоме другоме. Зивјела сам ја 5 година у Европи и 3 године у Америци, брате нема тамо ниста од слободе. Риљас од јутра до мрака да платис станарину. Ја сам слободнија овдје. И само да се зна не радим у јавном сектору. Али свако има право на своје мисљење.

Name

Кока

14.10.2018 17:54

Отици е као Цаусеку са фамилијом или у Русију као Милосевицеви народе издрзи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вањс

14.10.2018 18:56

Није Чаушеску нигдје отишао...него уза зид заједно са супругом Еленом..Тако се народ обрачунава са диктаторима.

Name

РЕ ВАЊС

14.10.2018 19:36

Не народ, него запад!!!!

Name

Идемо до краја

14.10.2018 17:55

Вукота, оцигледно је да су постојали паралелни избори. Народ је гласао од 7:00 до 19:00. Мафија је гласала од 19:00 до 05:00. Резултат избора је да свако има свог предсједника. Народ Вукоту, мафија њу. Народ мора масовно да казни мафију. Они су убили Давида и саопстили да се удавио у канализацији. Они су јавно погазили Устав Републике Српске (који забрањује дискриминацију по било ком основу). Па народе видите ли да сацица јада хоце да вам испира мозак, да вас убија и расељава јос цетири године. Да ли такву будуцност зелите својој дјеци. Устаните сутра јос масовније. Вјерујте њих није висе од 100 фанатицних остале морају купити. А ми који смо доле смо срцем и дусом за правду. Знају то сви који раде у институцијама ста ради ова бахата власт. Како се народ лопатом пљацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

14.10.2018 19:37

Иди до краја. Немој стајати. Али поведи и своју дјецу ако имас.

Name

Реалан

14.10.2018 19:48

Јесте ли ви људи нормални када писете небулозе, десет и висе посматраца и пет цланова бирацког одбора, сви политицки субјекти су заступљени, реци ми паметњаковицу на који нацин да се покраду гласови у периоду од 19 до 05х

Name

Реалном од паметњаковица

14.10.2018 20:41

Ти сто крвника Додика зовес Додо не мозес бити реалан. Реци ти мени на који нацин су се цували гласацки листици од гласацког мјеста до ЦИК-а и одговорицу ти како су све и кад могли бити замијењени. А сто се тице заступљености субјеката па Срби су познати као непоткупљив народ и народ коме је издаја непозната ријец. Такодје ми одговори на питање да ли је број одстампаних листица био једнак броју наруцених од стране ЦИК-а и ко је од политицких субјеката могао то провјерити?

Name

Цирус

14.10.2018 17:55

Правда за Давида, нашу дјецу и добре људе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кочићев вијенац

14.10.2018 17:56

✊✊✊Истина и правда за Давида, за све нас! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

14.10.2018 17:57

Мислим да је неко стварно одлучио да Србе завади и да се закрвимо до краја,ја вас све скупа молим останите мирни и демонстрирајте достојанствено,Република Српска се мора очувати јер многи су пролили крв за њу па међу њима сам и ја,нисам и нећу да гласам ни за Вукоту ни за Додика ни било којег другог кандидата,само сам за мир и развој и да народ боље живи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ос

14.10.2018 18:19

И ја сам ратовао,али не за ово да нестанемо без борбе и да се хуље башкаре у ономе што смо ми створили.РЕВОЛУЦИЈА сад и одмах.

Name

ДР

14.10.2018 19:51

Ти ИСТИНА ниси рата видио очима. Ја верујем да се онесвестио кад видиш крв

Name

РЕ истина

15.10.2018 00:56

Па друзе сви ми зелимо мир и фин зивот, али проблем долази кад се тај мир купује ММФ кредитима и мафијаским парама а све то мора доци на наплату кад-тад. Немора бити сукоба . Довољно је само да ММФ оцијени да је дрзава у кризи и они це срусити власт а њима се немозе отети кад то зеле.

Name

Овом ре истина

15.10.2018 00:20

А са опозицијом неце бити ММФ кредита??!! Они су плацени од запада и сила да срусе садасњи систем који њима не одговара а тек када они додју на власт бице весело. О цему прицате?! Цијели свијет је под ммф кредитма

Name

ПРАВДА! ✊

14.10.2018 17:59

✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊♥✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

2014

14.10.2018 17:59

Неозбиљности нема краја. Говори да су избори покрадени. Као фер политичар би требао да наведе конкретне примере. Он ћути и не може да прихвати пораз. Конференције које су држали током изборне ноци су показале да не могу да прихвате пораз. Питање за Говедарица: Да ли су избори покрадени и 2016? Господин Босић је господски прихватио пораз и склонио се са мјеста председника странке. А он ништа? Прећутао изборну ноћ, и слао Милицевића да држи конференцију.Проблем је што опозиција није искористила своје ресурсе. Сада се покушавају извадити на најгори могући начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није битно

14.10.2018 18:32

Осам пута покрали изборе ?! Свака им цаст !

Name

Мајка покојног Давида

14.10.2018 18:02

Зелим да се обратим свим додиковцима - ботовима, слусајте ме добро. Пробајте ми, послије цитања мог писамцета ( како казе најјаци блогер на овим просторима ), дати одговор. Конкретан. Покусајте се ставити у Даворову и моју позицију. На минут. Имамо дијете. Студента, спортисту. Воли музику, дредове. Дрцан, поносан, праведан, скроман. Преко ноци остајемо без њега. Убија га полиција. Систем стити убице. А ста је систем? Ко је систем? Институције на целу са предсједником. Униставају доказе убиства. Ниста не раде по правилима. То је јасно и лаику. Само један примјер : Давида су претукли и отели испред Маталске сколе. Постоје видео снимци. С њима би се све открило. Цак, да су их изузели на вријеме, постоји велика могуцност да би Давид био пронадјен ЗИВ !!! Мозда су их и узели, погеледали, видјели ко је на снимку и....УНИСТИЛИ ! Мени је јасно, кад саберем два и два, да се убиство моје љубави, мог сина првенца, неце ријесити све док су ови криминалци на власти. Да ли ме пратите додиковци? Е овако...имам сва права овог свијета да пљујем и русим власт која ми је убила дијете и уцествовала у прикривању злоцина! А кога ја то русим? Ко је то на власти? Лопов до лопва!!! Себи и својим фамилијама су узели СВЕ, али дословно СВЕ. Обезбиједили своја покољења. Ста мислите да ли су некад помислили на свој народ? Мислите да их је брига за народом? Толико су бахати у својој похлепи да иступају јавно, тј.додо иступа јавно и пријети људима отказом у слуцају да не гласају за њега. Да ли је то демократија? Онај гад, лукац, његово дијете не смије ни цвоку добити али зато мог смију 6 дана муцити и убити. И ја треба да сутим? Крију се иза србства, као они су националисте. Они се боре за Републику. Па зар не видите да се боре само за себе ??!?! Интересује их само НОВАЦ, МОЦ !!! Моц је слатка. Теско се одреци кад је осјтис. Сви знамо да су покрали изборе, јер бозе мили, па ко би гласао за бисерку ??? Ајд за доду али за бисерку ! Дај не будите смијесни. Да ли сте свјесни да су све унистили и покрали? Цитаву ту Републику за коју се "као" боре. Сиромаство на сваком цоску. Зиви се од кредита, а он сину даје 3 милиона да не буде наркоман ! Да ли видите да је све унистено? Само пар људи блиских власти несто ради. Сви ти тендери, сви ти директори .... Ко је највеци рекетас у Републици? Ја сам радила у дрзавној фирми. Који је то лоповлук !?!? Кога ви подрзавате? Ратног профитера? Галамдзију? Његову приватну Републику? Ево, нецу дузити. Одговорите ми. Засто ја немам права да се залазем за русење система који ми је убио дијете? Засто Давор и ја немамо право да их све псујемо и пљујемо? Ста је овај систем вама добро донио? Одговорите ми само на ово задјње питање, цисто да ме пробате разувјерити да нисам у праву. Ста вам је додо дао? Мајка убијеног Давида Драгицевица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аваx

14.10.2018 18:28

Јел порука да ми сви треба да иселимо из РС или је порука да са камењем у рукама јуришамо на НСРС и зграду владе због пораза опозиције ?

Name

Мијо

14.10.2018 18:29

Било би љепсе да је могло без псовања и пљувања...

Name

Маке

14.10.2018 18:35

Опозиција је гора. И узгред, нису никаква промјена . Нисам заборавио, како је било док су они били на власти. Камо пусте среце , да се појави и за простор избори , нека нова политицка снага , боља , постенија...али данасња опозиција је од зле оца и од горе мајке.

Name

Знаце се

14.10.2018 18:49

Знаце се ускоро све ста се догодило, увијек изадје дјело на видјело. А без доказа се никоме не смије ниста реци, то је казњиво. И ко је сад убица, адвокати казу радјен а васке илиц. Де нек се договоре висе.

Name

Ово је страсно

14.10.2018 18:51

Назалост све ово и протести и политизација и манипулације злупотрбе све је ово јадно јадно јадно и сви сносе кривицу за све а ако наставите овако немозе бити добро низакога

Name

Зоран

14.10.2018 18:55

Да ли вама вазније тразење истине или русење додика? Из овог писма се не види бас.

Name

ре: Аваx

14.10.2018 19:01

Порука је да такви као Ви овдје немају мјеста. Имате доста тема на АТВ или РТРС.

Name

ре Мајка покојног Давида

14.10.2018 19:08

Ако бисте могли да нам напишете мотив убиства, јер новинар Васковић пише о наркоКаетелу, а адвокат Томић о трговини оружјем, шта је тачно?

Name

Рњо

14.10.2018 19:09

Ко вам писе писма и говоре тај је крив за све.

Name

Савјет

14.10.2018 19:10

Дистанцирајте се од лудјака који беру новац на васем болу.

Name

за зоран

14.10.2018 19:19

Додиков режим и убице Давида су као прст и нокат.

Name

Аваx

14.10.2018 19:31

Па ја немам гдје да идем ! Питам госпођу јер ми је нејасно шта жели да каже, шта је поука свега овога ? Ето имају пуну подршку људи из опозиције, нека рјеше случај.

Name

Неписмена тужитељица Славица Матијаш

14.10.2018 19:45

Неписмена тужитељица Славица Матијаш је сауцесник у убиству Вашег покојног сина ДАВИДА и Давор и Ви се требате позабави неписменом тужитељицом Славицом Матијаш!

Name

Отац И Муж

14.10.2018 18:09

Помози нам свијете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

14.10.2018 19:02

Ту смо дакле? Па, свијет (западни) вам и помаже. Само, не успијева вам баш.

Name

Хељјп

14.10.2018 20:01

Што ми ово нешто звучи познато...

Name

РЕ АААААА

14.10.2018 20:02

Е мој јадниче. Па ста мислис да запад хоце да сруси Додика. Па срусили су преко 80 дрзава по свијету и свака је била и економски и војно јаца од нас. Њега би да хоце срусили за два дана. Али они подрзавају овај хаос задузивања . Само кад виде да нема одакле да се враца то це бити гадно. Не бих вам био у кожи.

Name

Мајка убијеног Давида Драгицевица

14.10.2018 18:19

Зелим да се обратим свим додиковцима - ботовима, слусајте ме добро. Пробајте ми, послије цитања мог писамцета ( како казе најјаци блогер на овим просторима ), дати одговор. Конкретан. Покусајте се ставити у Даворову и моју позицију. На минут. Имамо дијете. Студента, спортисту. Воли музику, дредове. Дрцан, поносан, праведан, скроман. Преко ноци остајемо без њега. Убија га полиција. Систем стити убице. А ста је систем? Ко је систем? Институције на целу са предсједником. Униставају доказе убиства. Ниста не раде по правилима. То је јасно и лаику. Само један примјер : Давида су претукли и отели испред Маталске сколе. Постоје видео снимци. С њима би се све открило. Цак, да су их изузели на вријеме, постоји велика могуцност да би Давид био пронадјен ЗИВ !!! Мозда су их и узели, погеледали, видјели ко је на снимку и....УНИСТИЛИ ! Мени је јасно, кад саберем два и два, да се убиство моје љубави, мог сина првенца, неце ријесити све док су ови криминалци на власти. Да ли ме пратите додиковци? Е овако...имам сва права овог свијета да пљујем и русим власт која ми је убила дијете и уцествовала у прикривању злоцина! А кога ја то русим? Ко је то на власти? Лопов до лопва!!! Себи и својим фамилијама су узели СВЕ, али дословно СВЕ. Обезбиједили своја покољења. Ста мислите да ли су некад помислили на свој народ? Мислите да их је брига за народом? Толико су бахати у својој похлепи да иступају јавно, тј.додо иступа јавно и пријети људима отказом у слуцају да не гласају за њега. Да ли је то демократија? Онај гад, лукац, његово дијете не смије ни цвоку добити али зато мог смију 6 дана муцити и убити. И ја треба да сутим? Крију се иза србства, као они су националисте. Они се боре за Републику. Па зар не видите да се боре само за себе ??!?! Интересује их само НОВАЦ, МОЦ !!! Моц је слатка. Теско се одреци кад је осјтис. Сви знамо да су покрали изборе, јер бозе мили, па ко би гласао за бисерку ??? Ајд за доду али за бисерку ! Дај не будите смијесни. Да ли сте свјесни да су све унистили и покрали? Цитаву ту Републику за коју се "као" боре. Сиромаство на сваком цоску. Зиви се од кредита, а он сину даје 3 милиона да не буде наркоман ! Да ли видите да је све унистено? Само пар људи блиских власти несто ради. Сви ти тендери, сви ти директори .... Ко је највеци рекетас у Републици? Ја сам радила у дрзавној фирми. Који је то лоповлук !?!? Кога ви подрзавате? Ратног профитера? Галамдзију? Његову приватну Републику? Ево, нецу дузити. Одговорите ми. Засто ја немам права да се залазем за русење система који ми је убио дијете? Засто Давор и ја немамо право да их све псујемо и пљујемо? Ста је овај систем вама добро донио? Одговорите ми само на ово задјње питање, цисто да ме пробате разувјерити да нисам у праву. Ста вам је додо дао? Мајка убијеног Давида Драгицевица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2018 18:37

Браво за Вас! Правда за Давида! Правда за нас! Подршка за Вас и Давора! ✊✊✊

Name

071

14.10.2018 18:50

Госпођо свака вам част, да издржите. Свако добро у животу вам желим. Већ сте доста тога направили

Name

Опет

14.10.2018 18:51

Опет несто сто је непотрбно

Name

Са стране

14.10.2018 18:56

Имаш сва права, желим Давору и теби да дођете до истине и правде. Свако ко је родитељ, ко поштеним радом издржава своју децу, на вашој је страни. Само ћу узети слободу да вам дам сугестију - нису сви који стоје уз вас чиста срца ту. Неке руководи чист интерес. Пазите се таквих. Поздрав и срећу вам желим!

Name

Ко

14.10.2018 19:03

Ко год има дјецу треба да их цува лосег друства и улице.

Name

Маријо мајко

14.10.2018 19:36

Мајко знам да не писес ти, па да ти одговорим, А и да писес исти би био текст. Сви смо ми у бисој Југославији остецени за лијеп зивот нас и насих покољења, Схатам твоју тугу, али немој је велицати над мојом, односно насом. Пусти гласање и Бисерку. Понављам: Маријо мајко колијевцице тиха...

Name

ста

14.10.2018 19:43

ста трази говедарица на васем тргу, и засто је сад Давор рекао да је 300 људи умјесано. молим вас реците на, ста је мотив Давидовог страдања.

Name

ДР

14.10.2018 20:03

Госпођо, срећа је овој мафији што је ваш Давор предобар па И'м само пријети И они се таквих не боје. Да су налетили на "правог" не би било пријетње али би већ имали епилог.

Name

Канада ре Маријо мајко

15.10.2018 07:31

Ја не знам која је Васа туга. Молим се Богу да није као Сузанина И имам питање за Вас; да ли сматрате да ли убиство Николе Дјуровица , Давида Драгицевица И осталих убијених ције убице нису приведене правде И будуца убиства требају остати нерасвијетљења? Да ли сматрате да је нормално друство у коме убице слободно сетају, зиве свој зивот , путују, љетују , раде , стварају породице , функционису ка да су најцаснији припадници друства? Да ли за Вас знаци да свако , укљуцујуци И полицију или припадника неке друге институције , мозе сваког да киднапује , муци И убије , зависно од находјења И да то све уради без последица ? Опет казем , не знам која је васа туга , али ако је она због зала за лијепим зивотом у бивсој Југославији И ако ви то поредите са тугом Давидових родитеља онда се морате лијецити. Искрено , зелим да је то у питању а не оно најгоре сто се мозе цовјеку десити у зивоту. Како сте могли реци да Сузана велица своју тугу у одноу на остале туге ма који узрок имале? Како сте то могли реци ? Страсно! А то сто се Сузана дотице тог Додика И оне безглаве јаднице , нека се дотице. Мора . Назалост од њих И од тога ко це бити на власти зависице да ли це Сузана цути истину о убиству свог дјетета И да ли це се уопсте убиство ријесити. Вама нека драги Бог помогне ако И он мозе.

Name

Вукота

14.10.2018 18:24

Па нека ради,ста цека. Тамо гдје га је народ изабрао нека буде предсједник. У зупи у којој је побијесио устолиците га. Ста це те са Обреном и Бјелицом и они су побједници .Хоце ли и они владати Ви их бирали????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда Б.Л.

14.10.2018 18:25

Правда за Давида ✊, Јована ✊, Николу ✊, Џенана ✊ и сву нашу дјецу ✊! Правда за све људе ✊!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молy

14.10.2018 18:41

Истина и правда за ДАВИДА ✊! Правда за сву дјецу и нормалне људе! ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.10.2018 19:04

Подржавам породицу Драгичевић, али не подржавам опозицију. И они су ми несто сумњиви у свему овоме.

Name

Ре ја

14.10.2018 19:33

Слажем се са Вама! Они гледају само себе, за народ их боли брига. Ја никоме више не вјерујем. Свакако, породицу Драгичевић требамо подржати, не дај Боже никоме да пролази кроз овај бол и тугу.

Name

ТРАВНИК

14.10.2018 18:49

Истина и правда за Давида! Подршка породици Драгичевић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Памет

14.10.2018 18:57

Конацно и ми Срби досли до памети да истјерамо истину на видјело.Сви на трг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПЛЕТ

14.10.2018 19:00

Није сада више пресудно ко је добио изборе, јер са афером Давида Драгичевића отворила се Пандорина кутија из које је свашта излетело, а не користи СНСД-у и његовим челницима. Шта ће бити на крају није неважно, али Република Српска се поделила на два табора: оних који су морално неосетљиви и оних који то јесу. Афера се неће заташкати и ништа неће бити као што је било до сада. У СНСД-у има сигурно људи који не могу да мирно слушају вапаје Давидових родитеља и грађана који су око њих.Видеће се и у опозицији ко је стварно на страни народа, а ко калкулише у интересу свом, Енглеза или чијем већ. У сваком случају,до расплета мора да дође. И то је једино добро што се до сада десило. Интересантно је да су се временски поклопили Давидова трагедија и настојања тзв. "међународне заједнице" да шареном револуцијом сруши Додика. Међутим, шарене револуције неће бити, јер део народа кога је погодила трагедија породице Драгичевић није непатриотска. И ту сад настаје проблем за ЦИК, за Иванића, за стране амбасаде и део СДС-оваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

14.10.2018 19:01

Злотвори,убице И сотине,ДАВИДОВ ГРОБ вас је ПОБИЈЕДИО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС прави члан

14.10.2018 19:04

На шта смо спали, да је последња шанса народу међународна заједница, они који су нам овдје преко својих пиона донијели рат. Нема везе, просто им све било ако сад ПОМОГНУ ДА СКИНЕМО ОВО ЗЛО СА ВЛАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

14.10.2018 20:15

Па ви сте на власти 15 година

Name

Досло врјеме

14.10.2018 19:07

Да це опет србин на србина кренут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.10.2018 19:52

Сви они који су гласали за црвене криминалце нису Срби. Прави Србин се не продаје за 50 марака, не продаје будуцност своје дјеце, унуцади ради сопственог интереса, не стити криминалце и убице који униставају Републику Српску Тако да твоја тврдња није тацна. Има да се покупе и оду, милом или силом!

Name

Брдјанин

15.10.2018 06:41

Ето ненаде ти си прави србин. Нико други не мора ни бити.

Name

За мајку

14.10.2018 19:12

Извини те мајко ал ови протести прелазе у политицку сврху а не у ону о којој се ви борите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сеф наредио

14.10.2018 19:15

Оцигледно је глупост прелазна. Питам се само да ли ови додикови паразити вјерују у оно сто пису. Оно сто је сигурно као сто је Давидов трг једина слободна територија (тренутно) изгледа да су и они постали свјесни да је и БН портал једина слободна медијска територија. Сто не писете на порталима Независних, РТРС-а и АТВ-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

14.10.2018 19:40

Ми смо само патриоте које пуно воле своју земљу и свој Српски народ, па зелимо да вам отворимо оци да не русите своју земљу коју нам је Господ дарово јер смо били јединствени. Потврда тога је да је цео западни свет био против нас али Св. АРХАНГЕЛ МИХАИЛО И СВ. СТЕФАН који је слава Светих Немањица и Српске били су уз нас. Зато треба поново Српско јединство а не мрзња. Никада не подрзавати Енглеске марионете.

Name

Еј Реални

14.10.2018 20:08

Ко дође на британским тенковима у Бански двор? Да ли су Лукач и Ћеранић?Чији су они играчи?Ко им је шеф,Додик чини ми се?!О тим британским играчима пишеш.

Name

Ооооооо

14.10.2018 20:39

Ре..реалан...ТИ РЕАЛАН ти само своју ботову гузицу гледас..Па коти је ратовао за ту РС..јел Драгицевиц ивалид стобих он русио РС..И овако је губитник..Питај Бисерку она зна сва Ратиста из овог рата..А из оног прицао јој деда ПЕЈО..ЦЦЦЦЦ ТИ РЕАЛАН ДАЛЕОКО ОД ТОГА.Највјероватније си реалан и ПОСТЕН КАО СПИРИЦ..СТОКО СРПСКА

Name

пропали борац у својој РС

14.10.2018 19:19

За Вукоту су гласали сви робови бједног живота и борци пропали у својој РС све ове године код диктатора жељни годинама нормалног живота у својој РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борцу

14.10.2018 19:35

Рат је био глупост.

Name

ДР

14.10.2018 20:08

Тако отприке

Name

Ре Борцу

17.10.2018 17:16

Због те глупости ти сад овдје лупас глупости.Да није бораца било ко зна ста би с тобом било.Овако, имас висе среце но памети!

Name

Истина и правда

14.10.2018 19:24

Оканите се свог писања,монструми сто браните монструме!Доце и тај дан па це Давидове ране мање бољети,јер убили сте дијете на правди Бога,у миру,погани Срби,сто српства видјели нисте,стици це казна.Овај сто писе Сузани да је било јос трагедија,да су около неки који користе трагедију...ти си предводник хијена!Пусти озалосцене родитеље да тразw правду за своје дијете.Ти своје закљуцај у куцу,мада,ниста ти то неце помоци,стице и до твојих врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

14.10.2018 19:24

Сви на Трг! Правда за ДАВИДА и све људе! Стоп убиствима дјеце и људи, сви имамо право на живот! Надам се да ће се Давидове убице што прије пронаћи и да буду најстрожије кажњени. Подршка породици Драгичевић! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач из Федерације

14.10.2018 19:33

Не знам да ли народи у Региону виде сљедећу ствар.Власт на Балкану се држи само уз помоћ лажног национализма.Хиљаде ботова који шире мржњу и страх даноноћно раде.Јер страх је сигуран и чврст кавез за све народе ових подручја.Сад су нас довели до оне тачке кад нас могу некажњено и убијати,наши властити људи.Давида су убили "његови",Џенана у Сарајеву "његови" .Они исти који живе од пореза које ми плаћамо.Не занима ме ко ће владати Србима Додик или Вукота, то је Српска ствар.Да ли ће свима нама владати добро или зло ,то је већ заједничка ствар.Режим се мијења на изборима.Ако је у питању крађа,а држава,ЦИК или неко трећи неће да то казни онда преостаје само мотка.Нема потребе за страхом нити за не дај Боже крвопролићем.Ово вриједи за оба ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Посматрач

15.10.2018 06:19

Све сте у праву. У торовима нас држе пропагирајуци мржњу, страхове од неког тамо непријатеља, што кулминира за изборе. Ми смо колективно наиван народ, ако дозволимо да нас скроз опустоше, покраду ово мало природних богатстава, да нам отјерају дјецу вани, да нас стално хране нациинализмима, док су они незамјењиви деценијама у фотељама, задужили до 10. кољена, уништили сву привреду,.. Уништавају нас све психички, полагано, плански, у чему им извана намигују,,, све онако хињски, похлепно, свјоствено онима без савијести, онима са болесним егом, алавцима који грабе, јер су полуособе,..,погазиће нас и што је најгоре, јер су у заједничкој мисији, прогутати полусвијет, моралне накараде 21.вијека.

Name

цаци

14.10.2018 19:34

Никада Бају са трга нецете срусити. Само уласком у скупстину и Владу да руља крене као 5. Октобар у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пзд

14.10.2018 19:40

Људи, засто увлаците политику у ово све? Пратим стално скупове са трга али ово ми није јасно, засто сте политику увели на трг, мислите да це ови крелци од политицара несто урадити? Ста су урадили до сада? Ово народ треба ријесити, какви ови квазиполитицари. Ово отац треба да отјера са трга и да се обрати странцима, мада и странцима је у циљу да ова багра снсд сда и комсиц остану на власти јер се огромне колицине новца перу преко ових дебила. Ми смо невјероватно паметан народ, ово све треба паметније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

14.10.2018 19:47

Свијет је пукао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

14.10.2018 19:50

Вукота напуни 30 аутобуса у Херцеговини и Подрињу те на Романији и Семберији нека људи додју помоћи и одмијенити људе из БЛ. Онда појачати интензитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво77

14.10.2018 19:56

Не мозе се на фин и миран нацин са Милом хасисаром..Само остро ниста мирни протести ево вец 200 дана нису донијели,пуна подрска Давору и Сузани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Саво 77

17.10.2018 17:22

Миле хасисар...Миле је за тебе цар...има воцњаке од неколико 1000 дулума...има кредите...он, уза и сира фамилија....цовјек домацин....казе за себе да је постен, патриота, цува РС....гдје ту има мјеста за хасис?! немој да нас пласис! Миле је нас водја, Миле воли нас, ми не волимо Милу...Миле нас води у нове радне побједе!

Name

Петар

14.10.2018 20:02

Република Српска ће бити часно мјесто за живот и рад када у њој буде на хиљаде таквих као што је Драшко Станивуковић. Био сиромашан, средње богат или пребогат треба прије свега бити човјек као Драшко. Пошто је то немогуће постићи јер смо сви углавном покварени, покварени од рођења, не може се ту ништа урадити. Брод је потонуо, спасавај се ко може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невен

14.10.2018 20:02

Ако ви сви знате шта причате и пишете... Ово је таква конфузија да је то невјероватно... Српски соко, ајмо заједно у босни, наша Србија, Вучић против нас, доста је конфликата и изолације, Додик амерички човјек, ми борци, Вукота, Шукало, Иванић, нису ни били борци, имена убица сутра, прекосутра, у петак, мирни протести, сутра пред скупштину... Па гдје то може добити изборе људи, немојте се лагати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

14.10.2018 20:07

Придрузи се победи.отимај ,убијај,силуј и кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Говедарица

14.10.2018 20:17

ја Сретен,сам србин ,босански православац,из Цикага...само да ти напоменем да смо све ратове изгубили,са хрватима поготово,хоцу реци против Додика хрватских гена и унуке превејаног устасе сто нам покла доста народа...ипак су и они хрвати расцерецит це РС са домацим ,својим издајницима.А вама је присивао ту етикету и магарце цитав народ глупи,бас смо кукавице и јадни смо до века...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

14.10.2018 20:24

Јел то значи да је Вукота легални и легитимни председник свих нас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миxлеx

14.10.2018 20:27

Боље опасна слобода него мирно ропство

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАX

14.10.2018 20:51

А кад Цицко Бјелица плаца гласове на пијаци по 150км у сред Сокоца и цитав град то види ником ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац је Монструм

14.10.2018 20:53

СВАКА ЦАСТ ДОБРИ ЉУДИ УЗ БОЗИЈУ ПОМОЦ ВИ СТЕ НА ДОБРОМ ПУТУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нне

14.10.2018 20:56

Ако се сјећате људи прве показане слике Давида Драгичевића на столу и његових рана,ја сам особа која воли гледати форензику и објавила сам шта је ураћено дјетету и то је било првих дана када сам гледала слике а форензику пратим америчку,ране на рукама ране на кољенима ране на крстима посјелотина на руци настала грешком онога ко га је одвезовао ножем да га баци у Црквену и тако даље превише сам видјела небих вам опростила црвена багро било би или ви или ја.Зато је Вукота мој предсједник није упрљао руке ови јесу ова дјечија крв се не пере.Као ни ови покрадени избори јер се боје затвора сви.Правде мора бити за дјецу и овај напаћени народ Вукота ајде да рушимо власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е..

15.10.2018 06:20

Знају ови у МУПу шта се ради, знају они какви су њихови начелници који су направили ово зло Давиду, јавно балаћење. Знали су и за Николу Ђ., па су ћутали. Срамота. Кажу уцјењени смо, СРАМОТА! Што нису јавно рекли да су уцјењени и осудила би их јавност. Најлакше је ћутати, окренути леђа и правити се да те се не тиче. Само и такав терет води у болест, па нека знају шта их чека!

Name

боско

14.10.2018 20:58

Ко је убио давида Драгичевића,зашто се крије истина?Вукота само напријед баитна има два краја.Пирова је ово побједа а ти подржи уцвјељене родитеље,пусти фукаре из сдс а крају,заиграће њима мечка испред врата већ игра свашта им се дешава само се крије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гандолф

14.10.2018 21:04

То бих и нас интересовало колико тих лазних листица има. Понистите изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

14.10.2018 21:21

Додо је чеко и дочекао овај потез.Жао ми је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.

14.10.2018 21:42

Слободан Милошевић је покрао неколико пута изборе али је ипак у задњем покушају крађе избора "улица била јача" од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еее

15.10.2018 07:03

ТЕСКО ДРЗАВИ КОЈОЈ "УЛИЦА И НАСИЉЕ" ИЗАБЕРЕ ВЛАСТ. Свака је пропала као зетон уз русења и крадје. Неце остати ни ово мало сто је остало после рата. Боље би ти било да размислис ста писес .

Name

Сдс

14.10.2018 21:52

Тешко се одрећи ауторитета, функција и све што иде уз то... Иди болан, видиш да је ствар готова. Ево за мање од мјесец оснивас нову странку.... Ајд здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упорно

14.10.2018 22:25

СКидајте багру с власти, упорно, и ДНС треб да вам се придузи јер их сакате и уништавају ко никог свог, а дали су им побједу у руке, приврмеено само, народ има задњ ријеч.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знамо

15.10.2018 06:11

ДНС је добио нож у леђа од Милорада Додика. Искористио их, преварио, а онда потурио причу о тзв. мангупима.

Name

Брдјанин

15.10.2018 07:02

Упорно вец се приптемајте за следеце и то за 4 године.

Name

Тина

14.10.2018 22:45

Подрска породици. Правда за Давида !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фј

15.10.2018 01:27

ПОДРСКА.ПОРОДИЦИ.ДРАГИЦЕВИЦ.ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

15.10.2018 05:59

Вукота ❤️ Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

15.10.2018 06:58

И ОНДА КАЖУ НЕМА ПОЛИТИКЕ У ''ПРАВДА ЗА ДАВИДА'' ХАХАХА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

15.10.2018 07:45

Политика је ту од поцетка.

Name

БОБА

15.10.2018 07:21

КЛИМА НА УЛИЦАМА ЈЕ КАТАСТРОФА.СВИ КОМЕНТАРИШУ О ПОКРАДЕНИМ ГЛАСОВИМА.ЉУДИ КОЈИ СУ СЕ ПОСЛИЈЕ РАТА ОБОГАТИЛИ ЊИХ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ДАВОР И ПОКРАДЕНИ ГЛАСОВИ.СВЕ ОТЕТО ЈЕ ПРОКЛЕТО.ЖИВИМО У ТАКВОЈ ДРЖАВИ ДА МОЋНИЦИ РАДЕ ШТА ХОЋЕ.ТО ЈЕ НЕ СТВАРНО.ЉУДИ ТУМАРАЈУ НЕ ЗНАЈУ КУД УДАРАЈУ.ТАКАВ АМБИЈЕН ЈЕ НЕПОДНОШЉИВ.ЗАТО ПОЗДРАВ ВУКОТИ ЗА КОГА САМ ГЛАСАЛА.КОМЕ НЕ ТРЕБАЈУ ПРОМЈЕНЕ ТАЈ ЈЕ ДЕФИНИТИВНО ЛУД.САМО УПОРНИ УСПЈЕВАЈУ.ЗАТО МУ ЖЕЛИМ СРЕЋУ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

линда

15.10.2018 08:16

"Теско ономе ко сахрани своје цедо"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

15.10.2018 08:25

Гледам и плацем.Моли вас да не одустајете.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

15.10.2018 08:25

ХАЈДЕ ЦРВЕНИ БОТОВИ ОДГОВОРИТЕ, КО ТО НЕБИ МИЈЕЊАО ВЛАСТ У ЗЕМЉИ КОЈА ВЛАДА ПРЕКО 10 ГОДИНА А НАЈСИРОМАСНИЈИ У ЕВРОПИ? НАЈНИЗИ СТАНДАРД У ЕВРОПИ. ВРХ ДРЗАВЕ МЕДЈУ НАЈБОГАТИЈИМ У ЕВРОПИ. ЈЕСТЕ ЛИ ВИ УОПСТЕ НОРМАЛНИ? ОВО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО РАЗУМЈЕТИ КАО ДВА ПЛИС ДВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.10.2018 09:18

ЗАШТО СУ УБИЛИ ДАВИДА??? ЗАШТО, ЗАШТО??? РАЗЛОГ, ЗАШТО СУ ГА МУЧИЛИ??? ШТА СУ ТРАЖИЛИ ОД ЊЕГА??? ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!! НАРОД СЕ НЕЋЕ УМИРИТИ ДОК НЕ САЗНА ИСТИНУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.10.2018 09:18

ЗАШТО СУ УБИЛИ ДАВИДА??? ЗАШТО, ЗАШТО??? РАЗЛОГ, ЗАШТО СУ ГА МУЧИЛИ??? ШТА СУ ТРАЖИЛИ ОД ЊЕГА??? ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!! НАРОД СЕ НЕЋЕ УМИРИТИ ДОК НЕ САЗНА ИСТИНУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

15.10.2018 12:43

Па ви све знате. Дајте већ једном одговор, ко га је убио И зашто? Мотив убиства?? Баш сте страшно паметни!!

Name

Рале -

15.10.2018 12:46

Вријеме је да се та багра растјера са трга... и нећемо их убјеђивати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

16.10.2018 13:29

А свијест, а савјест!

Name

к

15.10.2018 14:48

Данас се избори одрзавају свуда а велика вецина влада је реторицки посвецена томе да омогуци грдјанима да наводно сами одлуце о томе како це зивјети. Медјутм у великом броју слуцајева, њихов избор је мало висе од илузије, наметање је од поцетка намјестено. Лазне демократе, диктатори одани само себи криминалу и корупцији, деценијама владају и усаврсавају стратегије како би организовали изборе на којима само они могу побиједити и ако је стање у друству одавно на самом дну. Временом су стводили технике варања које функционису.Стампају се листици пусти народ да гласа и-готово без греске-побиједи задрзи власт, настави по старом или јос безоцније....Карактеристика ових избора је сто обицно знамо ко це побиједити и прије него сто се преброје гласови, односно много прије самих избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

објективно сагледано

15.10.2018 18:21

Правда за Давида је неопходна као ваздух који дисемо.То није класицно убиство. Такве ствари су се догадјале1942 у Јасеновцу. Срамно је да се то догодило у миру, у 21 вијеку, у срцу Бања Луке, толико дана муцење изивљавање над зивим бицем и на крају бацити у канализацију. Какви су то монструми, болесни изопацени умови? Гдје владају пријеки судови? Гдје дрзава, власт? Гдје су нестале институције? Гдје су савјест и свијест тих сто их подрзавају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сова

16.10.2018 08:22

Ни све будале нису исте. Реците човеку да се пробуди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

16.10.2018 13:26

Када се Сова пробуди биће јој касно!

Name

ре

17.10.2018 06:55

Будан сам друг, не бригај! хихихих