Адвокат Наполија: Звезда би могла да настрада!

И у Наполију помно прате случај ПСЖ - Црвена звезда. Адвокат италијанског клуба сматра да би Звезда могла да буде у великом проблему.

Фудбал 14.10.2018 | 13:45
Адвокат Наполија: Звезда би могла да настрада!
Информацију коју је пре два дана пласирао угледни француски "Лекип" (Л'Еqуипе) и која се раширила целим светом о томе да је наводно "један од челника Звезде желео да уплати чак 5 милиона евра на пораз свог тима од пет голова разлике" у мечу 2. кола Лиге шампиона против Пари Сен-Жермена, помно се анализира и у Напуљу.

Наполи је у групи са ПСЖ-ом и Црвеном звездом логично је заинтересован за овај случај, који се појавио у свим европским и светским медијима, а адвокат овог италијанског клуба сматра да је Звезда та која би требало да се плаши.

"ПСЖ је у минорном проблему, готово да и не постоји. Са друге стране, међутим, српски тим има много више разлога за бојазан. Ако истрага УЕФА покаже да је ту било нечега сумњивог, онда стварно не видим како би Звезда могла да избегне драстичну казну. Минимум минимума је да буде избачена из такмичења, а могуће је да ће уз то, казна бити још драстичнија, а могла би и да буде забрана (играња у европским такмичењима)", изјавио је Матија Грасани, правни заступник Наполија за дневник "Матино" (Ил Маттино).

Истрага о овом случају, а медији су објавили да су и француско Тужилаштво, као и УЕФА већ покренули поступак, требало да покаже да ли је заиста било недозвољених радњи о чему је писао "Лекип", а потом и још неки европски медији (попут шпанске "Марке"), а ако се покаже да јесте који је то челник Звезде пробао да уплати чак 5 милиона евра на пораз свог тима.

Звезда је, у међувремену, одбацила ове оптужбе и одлучила да ангажује тим адвоката који ће анализирати правне могућности за тужбу против "Лекипа" и заштиту клуба.

Треба сачекати исход истраге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар