ЕП до 19: Дебакл Мусиних "Змајића" од Холандије!

Фудбалери Босне и Херцеговине (У-19) доживјели су дебакл у ирском Галвеју од Холандије (0:6) у другом колу Групе 10 квалификација за Европско првенство 2019. године и изгубили све шансе да се нађу у завршници такмичења.

Фудбал 14.10.2018 | 15:45
ЕП до 19: Дебакл Мусиних "Змајића" од Холандије!
Већ након првих 45 минута игре Холанђани су имали четири гола предности. Дешон Редан је био посебно расположен за игру и постигао је три гола, у 5, 9 (пенал) и 38. минуту, а у стријелце се уписао и Мохамед Ихатарен у 30. минуту.

У другом полувремену Холандија је постигла још два гола преко Јуријена Тимбера у 60. и Редана у 76. минуту.

Удругом сусрету групе у Лонгфорду Република Ирска побиједила Фје арска Острва са 3:0.

На табели воде Холандија и Република Ирска са по шест бодова и те селекције су оствариле пласман у елитни круг квалификација. Босна и Херцеговина и Фарска Острва су без бодова.

Сусрети посљедњег кола на распореду су 16. октобра у 14.00 сати када ће се састати Фарска Острва-Босна и Херцеговина (Галвеј) и Република Ирска-Холандија (Лонгфорд).

Босна и Херцеговина: Аднан Канрић, Елвир Муминовић (56. Ајдин Хасић), Немања Вјештица, Милан Савић (63. Харис Котаревић), Милан Шикањић (63. Стефан Сантрач), Ђани Салчин (51. Адис Мујкић), Јусуф Газибеговић, Игор Савић, Џенан Османовић (46. Марко Бркић), Емир Сејдовић, Матео Божић. Селектор: Славен Муса.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар