"Вукота, ти си наш предсједник"!

У Бањалуци одржан је протест Правда за Давида - 202. дан који је прерастао у бунт народа због крађе избора. -Нема признања криминалног изборног процеса, нема прихватања мандата. Ове изборе треба поништити ако желимо да овдје народ остане, рекао је Шукало, што су присутни поздравили великим аплаузом.  - Вукота ти си наш предсједник и дођи овдје међу нас да се боримо, поручио је Давор Драгичевић, позивајући Вуоту, који је био кандидат за предсједника Републике Српске.  "Рекао сам му - Куда журиш Вукота, ко је иза тебе. . . ", казао је Драгичевић, позивајући Вукоту да дође јер је он предсједник кога су покрали на изборима.

Република Српска 13.10.2018 | 18:18
"Вукота, ти си наш предсједник"!
Посланици опозиције, међу којима је и Драшко Станивуковић, обавезали су се да неће прихватити мандате које су добили у криминалном изборном процесу и да ће бити уз народ који се бори за истину и правду.  

Представници СДС из Бањалуке дали су подршку Давору и рекли да остају уз њега и народ који се бори за правду. "СДС је био и остао уз народ", казали су они, док су присутни узвикивали. -Гдје је Вукота? 

И остали говорници су казали да су избори били недемократски и осудили су представнике СДС, Обрена Петровића и Милоавана Бјелицу који су претходних дана честитали побједу Милораду Додику. 

"Нових папака не смије бити", поручено је с овог скупа. 



"Ово је једино слободна територија и овдје морамо да поставимо и питање опозицији - Шта радите људи, за кога се борите за мандате или за народ. Не може се чекати још четири године. Сви из опозиције који су освојили мандате да у року од 24 сата дођу овдје и покажу да ли се боре за народ или за мандате", рекао је Благић.

"Осјећам вашу бол колико сте покрадени и понижени. Одговорност овдје да положите на Тргу правде, слободе и мира, а не у парламентима", казао је Адам Шукало и позвао све оне који су освојили мандате да буду уз народ.

"Истина је да је ово криминални изборни процес и ја прихватам одговорност за све опозиционе посланике", казао је Шукало и осуо паљбу по онима из опозиције који су ових дана подржали коалицију са СНСД-ом. 

Обраћајући се присутнима, Давор Драгичевић, отац убијеног двадесетједногодишњег студента Давида, је рекао да су избори били непотребни и да је он упозоравао да избори не треба да буду. 

"Шта сте ви около учинили...избори су били беспотребни... Покушали се увући политику овдје на Трг Крајине...Убили сте дијете и његовог оца који је конобар и борац...црно је да црње не може бити... Неприатељ нам није потребан", рекао је Давор и додао да њега и групу  Правда за Давида нико неће газити.



Поновио је да је МУП злочиначки.

"Ви који сте гласали тражите истину и правду. Ја сам вам на располагању као и Правда за Давида. Ми нећемо устукнути нимало..., рекао је Давор,.

И вечерас као и претходних имао је подршку грађана који су то и због крађе избора али и због захтјева да се открије ко је убио Давида Драгичевића.

"Ово је једино слободна територија и овдје морамо да поставимо и питање опозицији - Шта радите људи јели се ви борите за мандате или за народ. Не може се чекати још четири године. Сви из опозиције који су освојили мандате да у року од 24 сата дођу и покажу да ли се боре за народ или за мандате", рекао је Благић.

"Осјећам вашу бол колико сте покрадени и понижени. Одговорност овдје да положите на Тргу правде, слободе и мира, а не у парламентима", казао је Адам Шукало и позвао све оне који су освојили мандате да буду уз народ.

"Истина је да је ово криминални изборни процес и ја прихватам одговорност за све опозиционе посланике", казао је Шукало и рекао да неће бити коалиције са СНСД-ом. 



БН ТВ

Коментари / 123

Оставите коментар
Name

Никола

13.10.2018 16:28

Јадни човјек више. Само да покуша објаснити Савезу за Промјене, Побједу, Циркус или како ће се звати сутра , да не муче тог човјека и не покушавају тако доћи на власт. Изоре су изгубили, а сада позивати на немире и заузимање "улице по улицу" , сматрам да су стварно идиоти и кретени сви политичари који користе ситуацију тог јадног човјека. Покушавају његовом борбом доћи до власти. Страшно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

13.10.2018 17:34

Мислим да је вријеме да се Милован Бјелица Цицко нацелник Сокоца и цлан врха СФС-а избаци из странке, годинама је владар на Сокоцу зивота и смрти а нема лоповлука у којем га нема, зато је СНСД добио на Сокоцу , народу је доста Цицка увлакаца Додику, некад је трцао за Радованом, понизио је све нас из СДС-а цеститајуци Додика, то Романија неце опростити, изиграо нас је свију. Под хитно га скидајте и нове људе поставите, исто вази и за Добој.

Name

Ре

13.10.2018 19:35

Да ли је ово НИкола од прије избора, ако јесте онда је папак.

Name

Соколац

13.10.2018 20:01

Цицко мало ти што си покрао под ликом Радована и шта си породица унесрећио лопужо.Проговори мало о ЦЕНТРЕX-у како си шверцовао док је народ гунуо.Романија ће ти судити клошару један.

Name

Здраво Никола

13.10.2018 20:19

Престани лупетати посто си ти Милорадов врло добро знас како су двоје идиоте побједили а вјеруј ми да и ми то знамо . Према томе идиоте комплетни ако треба да правимо револуцију правицемо је Али це након тога све бити постено. П.С. Колико си ти узео новца да би пеавдао изборну крадју???

Name

Ре Никола

13.10.2018 20:32

Већи кретени су политичари који неће да ријеше убиство младића.

Name

Стана

13.10.2018 20:46

Две је ово плод Додикове политике! Кад нас је овако добро разјединио и подијелио, онда цемо подијелити и РС и себи направити дрзаву! Нека се они убијају у својој дрзави, а насу дјецу висе неце убијати!

Name

Ре Романија

13.10.2018 21:10

Не само Цицко него и Обрен Петровић, Мићо Мићић, Василије Перић и Радо Савић. Јашу на 15-20 година и растурили су СДС. Доста је више ових метузалема и издајника.

Name

РОМАНИЈА ре Соколац

13.10.2018 21:21

Тако је земљаце, док смо ми ратовали он је сврцовао и возао се у кампањолама с ракије на ракију, никад униформу није обукао, поред тога ја сам му вјеровао, изиграо сав СДС, нема славе гдје он није кум и црквеног весеља и пескира, због таквих је Романија пала на образу , окаљао нам име, ако СДС има намјеру да на сљедецим изборима добије хитна смјена соколацког СДС од Цицка па надоле. Доста висе брацо. СНСД вец годинама с Цоловицем унистава Романију и Соколац, народ нам сав оде, села празна, њиве се не обрадјују, стоцни фонд сведен на минималац, влада РС никад марку није дала за ове године, питам своје романијце засто сте изабрали нас нестанак са СНСД-ом??? Били смо бастион СДС-а, јесте ли се Цоловицу продали за 50 км?? Гдје је будуцност нас и насе дјеце и омладине ?? Јесте ли свјесни да с насим одласком долазе арапи с великим новцем који це Романију купити сву, народ теско зиви и пристат це на то. Избор Додика је наса капитулација, у рату опстали у миру губимо све . Ово је залост. Љут сам на церку Радована Карадјица као и сви, ниста нине урадила за СДС вец се грљакала с Додиком, а отац јој СДС основао. Нигдје је није било у медијима и кампањама. Ста све ово знаци ми моземо да добро размислимо.

Name

Лукавица

13.10.2018 22:08

Додик је ист.дио РС давни покопао, а нас глупи народ збацио СДС и часне људе , СНСД је преузео Исте.Сарајево, ја ти доживљавам као трагедију, а у прилог нам не иде да арапи масовно купују све у Ист.Сарајеву, ово је тихи нестанак српског народа, с друге стране имамо Сарајево чији је будјет већи од будјета РС, пуно моћни и богати људи који полако узимају наше фирме и некретнине. У суштини, Додик то жели и на насу несрећу це се то десити. Битно је да Додик брата Цовица помаже а ми у у абис Тонемо и блато све висе и висе.

Name

Фебо

14.10.2018 05:20

Ха ха ха до јуче сте их окивали у звјезде а сад их пљујере...ви сте ПАПЦИ !

Name

ре

14.10.2018 07:29

Од слицних овима, имали смо некада Узицку Републику,Бихацку Републику.Следствено ,могли би овдје имати Реублика Трг Крајине .

Name

Радојица

14.10.2018 08:11

Идите у Сарајево па тамо тражите правду пошто тамо има много више демократије и тамо ће вам сигурно помоћи у борби против институција РС. Поведите и Говедарицу и ако може нађите му стално запослење тамо па да више ни не враћа.

Name

Добојлија

14.10.2018 10:56

Романијци не кукајте ко бабе...сами сте криви што сте допустили једном човјеку да има апсолутну власт...као и ми у Добоју.

Name

Драско

13.10.2018 16:29

Овај систем краде и убија невине градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

13.10.2018 17:35

Систем те лаже, не вјеруј шта ти каже, овај живот је борба, од рођења до гроба, зато устани одмах!

Name

Ц

13.10.2018 17:36

Снсд и злоцинци, Додиг,МУП,који убијају дјецу,где то има,да узму власт,али Сотоне заборављају,да је отето проклето,данас су срецни,али ста у будућности,убијати дјецу,не води среци,а Бозију казна је неизбезна,

Name

Нострадамус

13.10.2018 17:38

Тако је Драско овај резим никаквим изборима неце пасти јер они изборе воде. Друго Милосевиц када је покрао изборе народ га је смијенио на улици Костуница је говорио:НИКО НЕМА ПРАВО ДА ГОВОРИ УМЈЕСО НАС;Када је Дос покрао изборе тада је Вуциц Николиц извели народ па су је прозвали стиропор револуција. Прицало се о врецама покраденог изборног резултата. Додиков резим задња два избора побједјује пријетњом уцјенама и крадјом то је до сада најбруталнији нацин.

Name

Ролидук

13.10.2018 17:47

е мој Драско видис ти ове друге ста они раде само насилу па опет по нама

Name

Ре

13.10.2018 20:04

Ал запамтите на силу СЕ одговарат силом па ста ви трази те Рат мајку вам јебем

Name

Драско

13.10.2018 16:38

Ја цу преузети одговорност за било какав инцидент ,тразити нове изборе и кандидовати се за председника бих.тразит цу јавно гласање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

13.10.2018 17:49

Ако има разлога за протест у реду је - демократија. Не смије се десити ни један инцидент јер онда је одговорност превелика. То никоме није у интересу. Немојте да вас поведу губитници на изборима вец васа свијест и мисљење.

Name

Драско

13.10.2018 18:07

Свићеее,ал никад сванут

Name

ре Република Српска

13.10.2018 21:25

Губитници смо ми срби као народ кад нам је хрват Додик пецат на судбину ударио и хрватица Зељка. Њима је најбитније како це бити хрватима а све на насу стету сто цемо на крају скупо платити. СДС је створио РС и није губитник као ни СзаП јер су избири покрадени. Ми смо је стварали а Додик је раствара и вец је добар дио посла урадио. Без револуције народа диктатор се неце скинути.

Name

Правда на видјело!

13.10.2018 16:48

Манипулисани избори не слузе никоме у РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.10.2018 16:49

свака цаст сукалу и давору-подрска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац вг

13.10.2018 18:37

И Бореновићу И Јелени Тривић

Name

Бањалуцанка 2

13.10.2018 18:50

Тако је..изданак слободе и цасти..напокон несто ново и исправно у РС политици.

Name

Ре

13.10.2018 16:58

Имали вас 5.000 ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 19:30

Нек вас има довољно

Name

Скептик

13.10.2018 19:41

Па било је више људи него што је РУДОЊА имао на свом централном завршном митингу у Бања Луци.

Name

Мк

13.10.2018 20:04

ИМА САСВИМ ДОВОЉНО ПОШТЕНИХ У НАШОЈ Р.СРПСКОЈ И САСВИМ ДОВОЉНО ДА ПРОТЈЕРАЈУ ЛОПУЖЕ И ЛОПОВЕ .КРИМИНАЛЦЕ И УБИЦЕ И ПРОДАНЕ ДУШЕ ЗА ШАКУ ПАРА.ПОЦРКАЛИ ДАБОГДА ЗА ПАРАМА И ЗА ЛИЈЕКА ВАМ ТРЕБАЛО.

Name

Лука

13.10.2018 20:28

Ниста без 100000. Република Српска клизи ка демографској дезинтеграцији

Name

Ре Ре

14.10.2018 05:44

Госпон Ре. Вазан је принцип а не колицима или маса.

Name

Ре Ре Ре

14.10.2018 10:21

Госпон ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ВОЉА ВЕЋИНЕ ! Принципи и остала ср.ња су већ нешто друго...

Name

Похвала покрету ПзД

13.10.2018 16:59

Могао би се маси обратити и домацин града Бања Луке, госп. Игор Радојициц, који мозе бити поносам на слободарске суградјане који се боре и у његово ме за правду и истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.10.2018 21:28

Радојициц је црногорац , тако да њега срби не занимају , а његов избир за градонацелника говори колико је Б.лука ниско спала.

Name

Брат брату

13.10.2018 17:05

Има 800 људи Дјаолу мало, Драску висе него довољно!!! Слази Миле видис да те народ неце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тао

13.10.2018 20:00

Хахаххахах, краљу

Name

Сумња

13.10.2018 17:16

СНСД је покрао изборе као и до сада, имају вишка нашатмпаних листића од штампарије која штампа за изборе и шта им фали да убаце 100 000 више , зато се појаве увече бијели листићи јер не сведу добро бирачки одбори...ово треба СИПА да испита, ово су врло основане сумње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

13.10.2018 17:22

Хапси багру !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издаја

13.10.2018 17:23

Издајници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

13.10.2018 18:07

Браво србадијо моја....недајте власт лоповима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нне

13.10.2018 18:09

Сада сви на грађанску непослушност,зна се да је Вукота добио гласове,Додикови људи су у врећама носили листиће из службеног гласника односно из штампарије листићи су одвезени у црном шлеперу још крајем августа.То знају и радници штампарије али се боје за своје животе и радна мјеста то су гледали сви,а уз то се налазе фирме које имају надзорне камере,Аст,агенција за одузету имовину која припада правосуђу,виндор пласт Дрво дом инспекторат али су у том тренутку камере по наређењу сигурно биле искључене или снимак избрисан.То је то зато народе грађанска непослушност и излазак на улице јебао вас посао од 450 км коим ни породицу не можете издржавати а млади се немогу женити и удавати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска

13.10.2018 19:33

Потписујем

Name

Ре

13.10.2018 20:15

То је казњиво.

Name

Ре Потписујем

13.10.2018 20:46

Тако је дупелизац

Name

СЛОБОДА

13.10.2018 18:11

Поздрав Давору и свима који су говорили....поздрав свима присутнима....недајте власт лоповима....поред свирепо убијеног ДАВИДА Бог сами зна колико јос има таквих затасканих убистава....ПРАВДА ЗА СВЕ НАС И НАСУ ДЕЦУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не

13.10.2018 20:15

Не морас два пута слати, не претјеруј.

Name

Нн

13.10.2018 18:11

Још једном младићу је синоћ од стране пријећено у Бањалуци да ће завршити у Црквени полицајац на дужности.Па видите за кога сте гласали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тт

13.10.2018 19:37

Па за полицајце нисмо сигурно

Name

СЛОБОДА

13.10.2018 18:12

Поздрав Давору и свима који су говорили....поздрав свима присутнима....недајте власт лоповима....поред свирепо убијеног ДАВИДА Бог сами зна колико јос има таквих затасканих убистава....ПРАВДА ЗА СВЕ НАС И НАСУ ДЕЦУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

13.10.2018 20:49

А инаце немас правду за дјецу? Давор је донио правду,до сад је није било?Мрс стоко једна прљава

Name

Нн

13.10.2018 18:23

На листама била и моја бака која је умрла 2001, стриц 2007 и још доста породице око 25 кои су умрли од 2001 до 2018. Сви на листама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2018 20:25

Па шта кажу? Јесу ли гласали?

Name

Вили

13.10.2018 21:11

Избори су јединствена прилика да се виде умрли рођаци.

Name

О Бозе

14.10.2018 22:29

О Бозе сацувај!!!????На крају це овдје остати тајкуни и пензионери.Сто би рекао један познати професор :"Ово це бити земља стараца."Коме овдје цвјетају рузе нека остане коме нема ста цвјетати нека иде сто даље.

Name

.

13.10.2018 18:39

Није у реду да политичари преузимају протест. Нека политичари под својим именом и презименом и политичком странком организацију свој протест због крађе гласова а не овако да се промовишу на несрећи убијеног детета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

13.10.2018 19:54

Браво за коментар!!!

Name

Влад

13.10.2018 20:55

Глупост. Зашто одвајати. Чему служе политичари него да стварају амбијент у држави а ово је дио тога. Нека подржавају Давора.

Name

Рале

13.10.2018 18:39

Јадници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мф

13.10.2018 18:41

Овај прави баш прави театар од овог свега изгубио све конце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

13.10.2018 21:05

Ма да не треба правити театар, него само да ови сједну у своје фотеље и да наставимо лагано по старом. То би ти? Ово није театар, ово је борба, а ти си изван ње. Због плате? Ахахахахаха

Name

Ненад

13.10.2018 18:42

Вукота, сљедеце седмице на сједници предсједниства требате обавезно оцистити зито од кукоља. Санкционисите издајницке смрадове попут Обрена, Бјелице и осталих. Направио си велику греску изабиром Обрена Петровица за Представницки дом Парламента БиХ умјесто Босица. Његова лоповска њуска све говори а Младен Босиц је један веома интелигентан политицар, културан, постен и није издајник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанка

13.10.2018 18:46

Кад младићу овдје пријети Црквеном, ови људи не ризикују само каријере, него и животе . Нису преварили, остали су уз народ. Остали уз Давора. Свака част Јелени Тривић, тој храброј жени. И Драшку и Бореновићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

13.10.2018 18:48

Вукота је брутално покраден зељкица није добила ни 10% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

на трг

13.10.2018 18:51

Сутра у сто вецем броју изаци на трг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шпилер

13.10.2018 19:05

Вукота револуција руши власт и багру поведи народ народ чека нема ко да га поведе ако сад неповедеш народ пиши пропало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.10.2018 19:21

КАКО ТО ДА СЕ НИЈЕДАН ДУШЕБРИЖНИК КОЈИ СВАКОДНЕВНО ПО ДЕСЕТ ПУТА ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ "КО ПЛАЋА ДАВОРОВ ПРАВНИ ТИМ" НИКАД НИЈЕДНОМ НИЈЕ ЗАПИТАО: КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

13.10.2018 19:37

Ко је убио Давида?

Name

Тт

13.10.2018 19:40

Убили га они сто плацају, слузба је слузба

Name

КАТАСТРОФА

13.10.2018 19:55

е мој сукало, да си којим несретним слуцајем просао у парламентарну скупстину на основу гласова покојног момка, не би те нико висе видио на том тргу. него сада као и до сада користис једини спас тог несретног Драгицевица. срам вас било.

Name

Медо

13.10.2018 19:28

Падосе маске вецерас, и Даворова и од ових губитника. До вецерас сам вјеровао да је ово због убиства дјетета. Али ипак прода отац дјете.... Срамно и страсно, направио је веци злоцин од ових који затаскавају убиство. А ове из опозиције, мада они то нису, боље да висе ниста не говоре и бјезе из ове земље. Како реце срамни Бореновиц, продаде веру-дјецу за вецеру- власт. Па ви сад видите ко су сотоне, убице, и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.10.2018 20:00

Ма ста казес Медо....

Name

Ре

13.10.2018 20:07

Медједе, док је СНСД на власти, неце се ријешити Давидово убиство. То и њихови чланови кажу. Хвала господји која све уредно преноси. И њеном глупом мужу.

Name

Правда

13.10.2018 20:31

МЕДО то је једна снажна и поносна звјер.Не напада осим ако није угрожен. Јели те срамота шта пишеш ?

Name

???

13.10.2018 20:40

Баш си медо.Да ли је власт ишта урадила да се казне убице момка,или је све заташкавала и доказе уништавала?Па како ти,медо,није јасно да су на власти сви увезани као цријева,и док су они ту нема истине а ни правде.

Name

чегртуша

14.10.2018 13:52

Баш је невјероватна ова кмерска логика. Критикују опозицију зато што тражи да се ријеши случај, а не критикују власт што крије истину и заташкава убиство.

Name

Петар Петровић

13.10.2018 19:36

Сорош свугдје успијева али у Српској не.Таква клима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

13.10.2018 20:01

Тврд је орах воћка чудновата, зубе ломи ал' га не поломи ;)

Name

Сорос

13.10.2018 20:40

Тако је и Слобо мислио.

Name

Ре

13.10.2018 20:53

Јос су Маркице у оптицају али утањило брате,немозе свима стици.Увијек нестане када постен додје на ред

Name

За Петра Петровица

13.10.2018 22:02

Сорос, стари Хазар као онај Арие Ливне који управља ким оно? Као Медлинка која доведе кога оно на власт? Ко о цему курва о постењу.

Name

Протести до краја

13.10.2018 19:38

Нема протеста без жестине и оштрине, без галаме, вике и вриске, буке и халабуке,камења што ваздухом лети, срче по тротоарима, без по које главе разбијене. Уосталом, како је то већ у пристојним и културним европским земљама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

румун

13.10.2018 20:09

Само РУМУНИ знају "протестовати " !

Name

ДОДИЦЕНКО

13.10.2018 19:38

ОВИ ЉУДИ СУ СПРЕМНИ ДА ДАЈУ ЗИВОТ ЗА НАСУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

цампо

13.10.2018 20:24

Батина има два краја, земљаче.

Name

Гдје је?

13.10.2018 19:39

Гдје је онај кабадахија који је изјавио да ће осмог октобра Давор бити пометен са Давидовог трга?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

13.10.2018 19:43

Подрска за Шукала,Станивуковица,Бореновица! Идемо до краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

13.10.2018 19:45

Под хитно реорганизоват СДС.Вук9та нека те гдје јеси.Избацит Цицка и Обрена

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

13.10.2018 20:09

наравно

Name

ТОРРО

13.10.2018 21:16

СДС ЈЕ ЈЕДИНА СНАГА КОЈА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ПРОМЈЕНЕ... ВУКОТА ИМАШ ПОДРСКУ КРАЈИНЕ, ПОСАВИНЕ И СЕМБЕРИЈЕ... ЈЕДАН ЧЛАН - ЈЕДАН ГЛАС И РИЈЕШИ НАС ТАЈКУНА И ДРИПАЦА У СДС-У КОЈИ ГОДИНАМА РАДЕ ЗА ДОДИКА... ДОСТА НАМ ЈЕ ПАНДУРЕВИЋКЕ, ШАРОВИЋА, БОСИЋА, МЕКТИЋА И БАБАЉА КОЈИ САМО ЛАПРДАЈУ А НИШТА НИСУ УРАДИЛИ ДА СЕ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ВЛАСТИ У БХ ПРОМЈЕНИ ИЗБОРНИ ЗАКОН... КРАЈИНА МОРА ДА ПРЕУЗМЕ ОДГОВОРНОСТ, А ПДП ЈЕ НОВА ПАРТИЈА СА БОРЕНОВИЋЕМ И МЛАДИМ ЈУРИШНИЦИМА - ИВАНИЋ И ОНАЈ ЊЕГОВ ПОЛТРОН ЦРНАДАК СУ ПРОШЛОСТ И РУЖНА ИСТОРИЈА... ИМАТЕ ИСТОРИЈСКУ ШАНСУ ДА УРЕДИТЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КОЈА МОЖЕ ДА ИМА БЛИСТАВУ БУДУЋНОСТ... НАПРИЈЕД !!! НАРОД ЈЕ УЗ ВАС

Name

Дјордје

13.10.2018 19:58

Страни плаценици, оставите се јадног цовјека и његове туге за мртвим сином!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаценик

13.10.2018 20:37

Мора да се салис,па сви презивљавамо од ММФ-а.

Name

Сербе

13.10.2018 20:04

Моја родбина и цијели постен народ пати ради црвен багре као они цувају народ.Они су окорели криминалци мисле да це вјецно плацкати нормалан народ.Сви це они одговарати за своја дјела и за стецено богаство.Прије рата су били просијаци а сад као газде а дудук је највеци простак а ста мисли да је паметан.Прокузен је он давно досао је на силу а тако це и отици.Они који подрзавају такве и они имају корист од криминалног резима.Опозиција треба да напусти скупстину а папке треба казнити.Треба све мијемјати само младе и постене треба подрзавати.Избор су купљењи и покрадени то је свакоме јасно.Само нови избори и моја фамилија није могла да гласа у козулату јер као нисмо пријављени,багра и лопови.Дијаспора је уз свој народ.Поздрав из Њемацке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

13.10.2018 20:22

Јебо вам вукота матер неце дезертер да влада мајку вам фасистицку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

13.10.2018 22:04

Али Вам одговара Пејина унука?

Name

Кочићев вијенац

13.10.2018 20:35

Правда за ДАВИДА, сву нашу ДЈЕЦУ и добре људе! Подршка Давору и његовој породици! ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБОДА

13.10.2018 20:37

Бореновицу...Сукало...Драско...Даворе на сутрасњем митингу питајте Додика ,,,, ко је убијо ЦЕДУ зељезницара....умро је под неразјасњеним околностима.....затаскано убиство...Давида ...Цеде итд.....недајте ЛОПОВИМА власт....ПРАВДА ЗА СВЕ НАС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоти

13.10.2018 20:39

Био сам вецерас на протесту. Народ је разоцаран недоласком оног коме би требало да је највисе стало јер је обецао да це вратити Српску народу. Ја вјерујем да је Вукота цастан али мора бити дорастао тренутку. Дјиндјиц је исто постовао људе свеједно да ли га је слусало 10, 100 или 100000 људи. Ако је имао јак разлог нека се јави у дневнику 3 РТВБН-а. Бањалуцани су скептицни вјероватно, јер је он Гацанин али да није било једног Гацанина не би Русија била онолика не би било ни Пускина ни Дуцица. Само храбро, народ је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

14.10.2018 09:03

Чека критичну масу. А да онда као краљ ујаше. Иначе је то заслужио јер много тога у животу претрпио и пропатио. Требало је сједити све ове године у скупштинској клупи, а он као наставник физичког навикао на активан спортски живот

Name

брале

13.10.2018 20:40

Како вам није јасно, да је пола руководства СДС-а купљено од стране СНСД-а, то свако нормалан (ко хоће да види) види.У овом случају, просто ко пасуљ, поставили су Говедарицу за кандидата за предсједника (свака њему част, добар човјек) што је ван сваке памети и унапред се знало да неће побиједити.рецимо, Мирко ШАРОВИЋ би ОДУВАО сваког противкандидата а вјероватно и Иванић.Исти је случај био и прошлих предсједничких избора кад је кандидат био Огњен Тадић-тад је све јасно било да нема шансе да побиједи Додика, сјетите се дуела кад је Тадић почео и чаше да обара са стола, а и сад се види ко је и какав је Тадић.Том приликом је Иванић рекао, тај који је наговорио Тадића да изађе на дуел са Додиком ради за СНСД, што се и испоставило тачно, дакле,под хитно, тотална реконструкција СДС-а његовог руководства које се међусобно очима не могу гледати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоти јос несто

13.10.2018 20:42

Ови из бањалуцког одбора СДС-а су освјетлали образ СДС-у и то имај у виду. Нароцито цовјек који је други говорио. Громада. Медјутим било је оцигледно да су досли самоинцијативно инаце би рекли гдје је Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

13.10.2018 20:42

идиоти !!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

13.10.2018 20:47

Па нека сви бојкотирају парламент.Како је могуце да ја који нисам био у могуцности да гласам посто сам био оперисан будем на списку гласаца и да неко за мене испуњава гласацки листиц.Они су све испланирали како да све манипулирају и побиједе без обзира како народ гласа.За оне листице који су били и исправни они су их правили невазецим додавајуци x на било коју другу особу.Па они нас праве МАГАРЦИМА .Ако сада народ допусти ову неправду нека се сами закопају зиви на сметљисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик као хрватски адвокат

13.10.2018 20:52

хттпс://поскок.инфо/бит-цу-у-истоцном-сарајеву-не-блискоистоцном-комсиц-је-политицко-недоносце-побацено-на-изборима/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љуба

13.10.2018 21:35

Правда за Давида нек вас свети василије са острога гледа да вам порука код сина христс светим духом преда правда за Давора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роx

13.10.2018 22:19

Заврсена прица снсд побједио и на изборима и морално

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

13.10.2018 22:49

ПОДРСКА ДАВОРУ.ПРАВДА ЗА ПРОЛЕ ДРАЗЕНКА.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.ПРАВДА ЗА СВА ЗАТАСКАНА УБИСТВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЛЕ ДОЛАЗИ НА ТРГ!!!

14.10.2018 02:58

БРАВО ВУЛЕ САМО НАПРЕД!!! ЦРВЕНУ БАНДУ ТРЕБА ПОХАПСИТИ. БАЊА ЛУКА ЈЕ УЗ ТЕБЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

14.10.2018 05:37

Тако је све сто си написао Романија ре Соколац! Додик је изрод, издајник Срба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

14.10.2018 07:21

Ви сте луди ватите се рада. Фуј сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос мало о папцима

14.10.2018 08:41

Знате како су постали папци. Провјерено. Додикова полиција прати нпр. СДС-овца склоног крадуцкању на локалу. Покуца му повјерљив цовјек са акт тасном на врата и казе или папак и тасна или затвор и крај бављења политиком. Ста би ви изабрали? На тај нацин мислите о свим папцима. Они су уцијењени с разлогом, а неки су јадни страсиви опет с разлогом. Неки су пали прије јер падају на први блеф, али они склонији коцкању издрзе и мало дузе. Вукота имај то у виду и размисли ко су ти такви у странци али и ви из других политицких опција. Е ту Додик заиста помазе унапријед да се одвоји зито од кукоља. Они који су с њим зна се какви су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј.

14.10.2018 21:31

Миле узима само крупно зито.

Name

Требиње

14.10.2018 08:51

САМО САЊАЈТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Губитници

14.10.2018 08:55

Какви губитници на тргу. Кмеце ли кмеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор,

14.10.2018 09:05

Јелена Тривиц примјер ко треба да ради у Влади РС.Вукота, Милан банкар, и јос много младих паметних за које нисмо цули

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

14.10.2018 09:10

Ко це овим пензионерима и ухљебима зарадити плату, ако радна снага оде у Њемацку. Неце нико да,ради за малу плату.Све се мо р а промјенити.У дрзавним институцијама плата идеви ди 7000 км а радник нема ни10% тог износа.Сад нам је санса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

14.10.2018 09:54

Ово на тргу је пресло све границе , довољно је да видим само ове фаце и све ми јасно, туристи долазе и цуде се руглу у срцу насег прелијепог града једном ријецу Страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

14.10.2018 12:06

НЕ СЕРИ, А НЕ ВИДИШ РУГЛО ОД ВЛАСТИ.

Name

Валтер

14.10.2018 18:05

Недо ти Бог да се нађеш тамо због истг разлога.

Name

XXЛ

14.10.2018 17:23

РЕЦИ БРАТЕ ДАВОРЕ...СТА ЈЕ МОТИВ УБИСТВА И КО СУ УБИЦЕ..АКО ИХ ЈЕ ВИСЕ..ДА ТО ВИСЕ ОКОНЦАС.И ЗБОГ СЕБЕ А ПОСЕБНО РАДИ ПОКОЈНОГ ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина Није Граница

15.10.2018 13:56

Ма добро да уопсте и постоји СДС с обзиром како су га странци девастирали тј главе посјекли свим истакнутим цлановима.Сваки Србин воли и носи у срцу СДС,али су људи зарад назовимо лицног интереса и користи се поцели дијелити у друге странке.Ту сјецу не бих ни једна странка презивјела.Све се окреце па се надам да це и то опет бити бр.1 код нас Срба.

ОДГОВОРИТЕ