Клиперси трејдују Теа у Поповићев Сан Антонио?!

Сезона у НБА лиги само што није почела, а српски кошаркаш Милош Теодосић могао би да промени клуб.

Кошарка 14.10.2018 | 11:30
Клиперси трејдују Теа у Поповићев Сан Антонио?!
Капитен репрезентације Србије пре неколико дана се вратио на паркет после паузе због повреде, али постоји могућност да обуче дрес новог клуба.

Како преноси портал "цлипперхолицс.цом", клуб из "града анђела" размишља о могућем трејду плејмејкера и то у Сан Антонио Спарсе.

Дебитантска сезона Теодосића у Клиперсима није била сјајна јер је искусни плејмејкер дуго био повређен, па је на 45 утакмица прошле сезоне просечно бележио 9,5 поена, 2,8 скокова и 4,6 асистенција. 

Тренер Док Риверс већ је потврдио да ће предност на тој позицији имати Патрик Беверли и Шај Александер, док би ће проблем Клиперсима представљати и његова плата која ће ове сезоне износити 6,3 милиона долара. 

Због тога би могао да пређе у редове Спарса који су већ неко време у периоду транзиције после изузетно успешне и трофејне генерације. Грег Поповић је пре доласка Теа у НБА лигу био заинтересован за услуге српског репрезентативца, а сада би могао да се додатно ангажује око трансфера јер му је стартни плејмејкер Дежонте Мареј повређен. 

Нова сезона НБА лиге почиње 16. октобра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар