Оштро саопштење ПСЖ-а поводом ''случаја Звезда''

Нећемо толерисати било какав напад на своју репутацију! „У том циљу, клуб задржава право да предузме правну акцију против било које стране која дале клеветне изјаве против клуба или њених службеника“, саопштили су Парижани.

Фудбал 13.10.2018 | 15:15
Оштро саопштење ПСЖ-а поводом ''случаја Звезда''
Челници Пари Сен Жермена објавили су званично саопштење на свом сајту поводом данашњег текста Л'Екипа, у којем се истиче сумња у намештање исхода утакмице са Црвеном звездом.

Парижани су у самом тексту овог листа изразили гнушење поводом повезивања и учешћа у нечасним радњама уочи пред утакмицу са српским шампионом, а вечерас су издали и званично саопштење за медије у којем кажу да су шокирани сумњама у било какву умешаност у вези са наводним радњама "кладиоца" из Србије.

"Клуб категорички одбацује било какве, директне и идиректне импликације у вези са тим сумњама и жели да истакне да ни у једном тренутку није контактиран од стране финансијског тужилаштва поводом истраге.

ПСЖ остаје на располагању истражитељима и неће толерисати ни најмањи напад на своју репутацију, нити на своје званичнике. У том циљу, клуб задржава право да предузме правну акцију против било које стране која даје клеветне изјаве против клуба или њених службеника.

Клуб још једном истиче своју дубоку приврженост основном принципу спорта, који се заснивају на интегритету такмичења", стоји у саопштењу клуба из главног града Француске.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар