Емоције удариле капитена Јовановића!

Џаба трофеји, џаба уговори, ово нема цену! Орлићи одушевљени пласманом на ЕП!

Фудбал 13.10.2018 | 13:15
Емоције удариле капитена Јовановића!
Хет-трик. Није нас било у Данској и Израелу, јесте у Чешкој и Пољској, а биће нас и наредног лета у Италији и Сан Марину што је трећи узастопни пут да млада репрезентација Србије учествује на завршном турниру Првенства Европе.

До њега су стигли после осам везаних победа у квалификационој Групи 7 и једним једним ремијем, са Аустријом (0:0), довољим да се обезбеди пласман. И изазову емоције.

„Велики дан. Поносан сам што сам са траком око руке предводио ове момке до ЕП-а. Ниједан уговор, нити титула не може да замени играње за државни тим. Зато је ово велики дан и за мене и ову генерацију, која заслужује честитке, исто као и чланови стручног штаба и публика у Новом Саду“, рекао је Вукашин Јовановић, капитен Србије.

Претходна два пута Орлићи нису прошли групу, међутим, с обзиром да за ову селекцију право играња имају и А репрезентативци Никола Миленковић, Саша Лукић, Андрија Живковић, Немања Радоњић, као и Марко Грујић, логично је очекивати бољи учинак него раније.

„Имамо шансе у Италији. Поготово што осим играча који су данас били на терену имамо право да рачунамо на још неке“ подсећа штопер Бордоа.

Задовољан пласманом на ЕУРО је и Данило Пантић, по општим оценама најбољи појединац у тиму селектора Горана Ђоровића против Аустрије.

„Тешка утакмица је иза нас. Аустрија је имала неколико шанси, дошла је да не изгуби, то је и остварила, имали смо и ми шансе, па је нерешено најреалији исход“, сматра везиста Партизана.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар