Саопштење Звезде: Нека УЕФА ово истражи до краја!

Звезда: Одбацујемо умешаност у нечасне радње, велика штета угледу Црвене Звезде! Из фудбалског клуба Црвена звезда оштро су осудили писања француског портала Л'Екип о умешаности у намештању утакмице између црвено-белих и ПСЖ-а.  „Мора се скинути било каква сумња о умешаности било којег члана нашег клуба у евентуалне нечасне радње“, истичу на Маракани.

Фудбал 13.10.2018 | 11:15
Саопштење Звезде: Нека УЕФА ово истражи до краја!
Л'Екип је навео изворе да је УЕФА, заједно са француској полицијом, покренула истрагу у покушају уплате једног Звездиног функционера на убедљиву победу Француза.

ФК Црвена звезда одбацује писање Л'Екипа и наводи да тај текст може нанети велику штету угледу и реномену шампиона Србије.

"ФК Црвена звезда са највећом дозом љутње и гнушања одбацује данашње писање француског листа Л’Екип везано за сумње у исход резултата утакмице Пари Сен Жермен – Црвена звезда, и умешаности било кога из ФК Црвена звезда у евентуалне нечасне радње. Наводи из тог текста могу нанети велику штету угледу и реномеу нашег клуба и зато ФК Црвена звезда инсистира и код УЕФА и код надлежних истражних органа у Србији и у Француској да ове сумње истраже до краја и да се дође до истине", наводи се у саопштењу ФК Црвена звезда.

Из Звезде истичу да је просто немогуће да овај случај остане неразјашњен.

"Данашње технологије и разни други механизми су толико напредовали да је просто немогуће да овај евентуални случај остане неразјашњен. ФК Црвена звезда очекује да се до истине о свему овоме мора доћи у сто краћем року и да се мора скинути било каква сумња о умешаности било којег члана нашег клуба у евентуалне нечасне радње", закључује се.

Црвена звезда декласирана је од шампиона Француске са 6:1 у другом колу Лиге шампиона.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар