Бајернови кошаркашки навијачи извиждали Ковача!

Очекивано, после четири утакмице без победе.

Фудбал 08.10.2018 | 16:45
Бајернови кошаркашки навијачи извиждали Ковача!
На Алијанц Арени навијачи се још понашају достаојанствено. Истина, било је звиждука после пораза од Борусије Менхенгладбах, али они нису били упућени никоме конкретно. Просто, у клубу какав је Бајерн незадовољство се подразумева након пораза на домаћем терену. Међутим, кад је Нико Ковачзакорачио у кошаркашку дворану могао је коначно да осети да су баш њега навијачи идентификовали као главног кривца за разочаравајуће резултате на почетку сезоне.

Редом је спикер у Ауди дому читао имена почасних гостију на утакмици против Ефеса. Хасан Салихамиџић, спортски директор фудбалске секције. Па Хави Мартинез. Аплаузи. Подршка играчима у тешким тренуцима. И онда име Ника Ковача. Звиждуци и негодовање. Смирено је одреаговао хрватски стратег, прећутао пар непријатних тренутака. То му је и посао.

Седи у другом реду, одмах до терена, одмах на полувремену је председник Ули Хенес пришао и сео до њега, можда да Ковач не би посумњао да га је управа оставила на цедилу. Мада је то тада Ковач већ регулисао ситуацију. Са неколико селфија одобровољио је навијаче, па су се сви окренули терену. 

Али остаће уписано: први пут да је Нико Ковач извиждан у Минхену. Мораће да поправи резултате. Под хитно. Није тајна да има и незадовољних играча у свлачионици. Последње што му треба је да се још и трибина окрене против. А чекају га четири гостовања. Истина, ипак недорасли противници: Волфзбург, АЕК, Мајнц и у Куоу Редигхаузен. Четири победе се подразумевају.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Минхен

12.10.2018 10:46

Косаркаски навијаци су обицни клосари. Ми, фудбалски навијаци, јос увијек вјерујемо у Нику. Наравно, игра се мора побољсати наредних седмица и надам се да це успијети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

13.10.2018 09:12

броји дане у Бајерну. .... Зидан је мозда близу ?