Јоветић: Судија нас није оштетио, али је навлачио за Србију!

Капитен фудбалске репрезентације Црне Горе, Стеван Јоветић, оценио је да је на утакмици арбитар Ђанлука Роки судио у корист Србије.

Фудбал 12.10.2018 | 13:00
Јоветић: Судија нас није оштетио, али је навлачио за Србију!
Црна Гора је у Подгорици изгубила са 2:0 од Србије у трећем колу Групе четири Лиге нација Ц.

"Није дозвољавао да игра развија. Сецкао је игру... Мислим да је навлачио за њих. Није нас сада нешто много оштетио, али није дозволио да се игра развија. Чуо сам да је пенал био, тако да није било неких посебних грешака", рекао је Јоветић новинарима после утакмице.

Упитан да ли је његова екипа била у страху од ривала, он је рекао да није. 

"Сви смо мање-више искусни. Одиграли смо прво полувреме лоше. Прихватили смо њихову игру на дуге лопте, само они имају играче за то, а ми немамо. У другом делу када смо спојили три паса, сваки пут је била нека шанса. Мислим да нису били много бољи. Из два шута два гола. Ово је тек прво полувреме, има реванш у Београду, где гледамо да реванширамо", рекао је Јоветић. 

Фудбалер Партизана Марко Јанковић рекао је да је његова екипа морала да пружи бољи отпор, као и да је један од узрока пораза изостанак великог броја играча. 

"Још су главе вруће, немам неко најбоље објашњење. У првом полувремену нисмо били на нивоу. Морало је то много боље, али шта је ту је... Код нас није било неких јако битних фудбалера, а било је нас доста ровитих", рекао је Јанковић. 

Он је честитао репрезентацији Србије на победи и освојена три бода, али и навијачима на фер и коректном навијању. 

"Честитам свим навијачима, није било инцидената. Није било звиждука код српске химне и нема ни потребе да их буде, као што се то дешавало у претходном периоду", рекао је Јанковић и додао да ће екипа у мечу против Литваније ићи на три бода.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар