Тадић: Терен није дозволио више! Митровић: Зрело!

Капитен "орлова" и двоструки стрелац исказали задовољство игром у Подгорици и најавили да ће у недељу у Букурешту ићи на нову победу.

Фудбал 12.10.2018 | 11:45
Тадић: Терен није дозволио више! Митровић: Зрело!
Репрезентација Србије тријумфовала је и на другом гостовању у оквиру Четврте групе Ц дивизије Лиге нација.

Учинили су то "орлови" сигурније и убедљивије него прошлог месеца у Литванији.

Црна Гора је головима Александра Митровића у 18. (пенал) и 81. минуту савладана резултатом 2:0.

"Била је борбена утакмица. Терен није дозволио да превише играмо фудбал, ни нама ни њима. Показали смо добар менталитет, имали пуно жеље и борбености, јер смо знали да ће се и Црна Гора уздати у то, а да ми ипак имамо већи квалитет", прокоментарисао је за ТВ "Спорт клуб" Душан Тадић.

Већ у недељу у 15.00 на "Арени национала" у Букурешту, следи дуел са Румунијом, где би победа приближила Србију сасвим близу прве позиције и пласмана у дивизију Б.

"Најбитније је да побеђујемо. Идемо једну по једну утакмицу, мислим да тако треба да наставимо да размишљамо и да ће нас то довести до првог места".

Александар Митровић такође за "Спорт клуб" је похвалио "добру и тактички зрелу" партију српске селекције на стадиону Под Горицом.

"Затворили смо све прилазе голу и зауставили Јоветића, од ког смо знали да прети највећа опасност. Могли смо да дамо још који гол, али на крају ипак наша добра игра и заслужена победа".

Убојити центарфор нада се да "орлови" неће поновити грешке из дуела са Румунијом на стадиону Партизана, где је прошлог месеца било 2:2.

"Имали смо два пута вођство, али они су упутили два-три шута и дали два гола. Надам се да у Букурешту нећемо правити глупости, да ћемо одиграти што је боље могуће и стићи до нових бодова".

На табели групе 4 води Србија са седам бодова, Румунија има пет, Црна Гора четири, док је Литванија без бодова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар