Томић: Овако се ствара карактер!

Црвено-бели признају да нису блистали, али додају да се у кошарци дешавају и такве утакмице.

Кошарка 11.10.2018 | 16:45
Томић: Овако се ствара карактер!
Црвена звезда под вођством Милана Томића и даље не зна за пораз, како у Еврокупу, АБА лиги и АБА Суперкупу, тако и пре тога у припремном периоду.

До сада најтежа победа изборена је у среду на гостовању Монаку - 63:66.

''Честитао бих играчима на победи у изразито тешкој утакмици. Записнички сто је често прекидао игру, али у трећој четвртини су успели да отклоне проблеме са кабловима, па смо бар 20 минута могли да одиграмо у континуитету, у нормалним условима", осврнуо се Томић на лошу организацију меча у кнежевини.

"Честитао бих екипи и на повратку из 'минуса' од 10 поена. Одиграли смо можда не толико квалитетно, али тимски и остварили веома битну победу. Кроз овакве утакмице се ствара карактер екипе за наставак сезоне'', подвукао је тренер црвено-белих.

Стрелац одлучујуће тројке и слободних бацања, Џо Регленд, сматра да је утакмица била "обострано ружна".

"Било је много промашаја из лаких позиција са једне и са друге стране, али то је све део игре. Овакви дани се дешавају у кошарци, само треба да наставите даље. За нас је најважније да смо победили''.

Његов заменик на позицији плејмејкера Филип Човић сложио се да утисак што се тиче игре није био најпозитивнији, али да је екипа Звезде показала карактер и на крају дошла до бодова.

"Задовољни смо свиме што смо до сада урадили, али као и до сада, заборављамо и ову утакмицу и гледамо само напред. Већ у суботу нам долази Крка".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар