Надал на Мајорки спашава животе

Мајорку су у четвртак погодиле страшне поплаве које су захватиле готово читаво острво. Шпански тенисер Рафаел Надал се одмах одазвао и помогао у спасавању људи који су усљед бујица били потпуно одвојени од осталих.

Свијет 11.10.2018 | 13:38
Надал на Мајорки спашава животе
Први рекет планете је показао да је великог срца, па нити једног тренутка није оклијевао када је у питању помоћ угроженима. Сан Лоренцо је један од градова који је најтеже погођен, а Надал је рођен недалеко од овог шпанског града.

Популарни "Бик са Мајорке" је најприје отворио врата "Спортске академије", у коју је смјестио људе погођене овим невременом, а затим је отишао да и лично помогне у санацији штете, али и спасавању људи.



Све се одигравало на само 15 километра од његовог родног мјеста Манакора. Нажалост, потврђено је да је 9 особа страдало, док се преко 200 њих води као нестале.

Подсјетимо, Надал је одлучио да због повреде пропусти турнир у Шангају, на ком се у овом тренутку налази свјетска тениска елита. Новак Ђоковић жели да настави низ побједа, те да по четврти пут освоји турнир у кинеском граду, док ће Роџер Федерер покушати да одбрани овај трофеј.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПРИЈЕДОР

11.10.2018 11:40

СВАКА ЧАСТ МАЈСТОРЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дингоспо

11.10.2018 12:01

Браво мајсторе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сах

11.10.2018 17:44

Добри мој ,дјецаце. Та твоја геста је добро цинство, које слузи само за други свијет. А овом народу,то ниста не говори. овдје си битан, онолико колико си слагао,преварио или опљацкао,то је битно нама,ово земаљским бицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи

12.10.2018 10:30

Надал је супер и веома приземан момак,никад није био зао и мрачан,што за Федерера се не може баш рећи. Надал,Новак и Дел Потро су особе за похвалу,мислим да то има везе са одрастањем и дјетињством,сва три су имали браћу и сестре и нису баш из имућних породица,за разлику од Федерера који је једини у родитеља и то још богатијих,тако да је пакостан и саможив.

ОДГОВОРИТЕ