Нектар пиво „муст хаве“ производ

Да је „Нектар“ пиво омиљени пивски бренд потврдило је истраживање престижне агенције „Ниелсен“, према којем је најпознатији производ Бањалучке пиваре међу 100 најбољих у РС, Босни и Херцеговини.

Република Српска 11.10.2018 | 12:04
Нектар пиво „муст хаве“ производ
У организацији „Ин Сторе“ магазина агенција “Ниелсен” је спровела истраживање на узорку од преко 400 производа за које су путем онлине упитника гласали трговци из цијеле РС и Босне и Херцеговине, а у понедјељак је у Сарајеву проглашено најбољих 100 производа који су добили титулу „муст хаве”.

„Још једно признање које је стигло на адресу Бањалучке пиваре за нас је најбоља потврда да су препознати наши напори да квалитет Нектар пива прилагодимо захтјевима тржишта и потребама потрошача. Посебно смо поносни што је још једном квалитет нашег најпознатијег бренда препознат управо од стране трговаца који су у директном контакту са потрошачима“, истакла је ПР менаџер Бањалучке пиваре Милка Станивуковић.

Наведеним истраживањем босанскохерцеговачки трговци издвојили су 100 производа који се морају наћи на полицама сваке трговине и маркета, међу којима су, осим Нектар пива, брендови попут: Златне џезве, Јогобелле, АБЦ сира, Витинке, Гранд кафе и других.

Најпознатији бренд Бањалучке пиваре “Нектар” пиво је састављен од најквалитетнијих сировина, а његов квалитет је препознат и изван граница РС, БиХ. У прилог томе говори чињеница да је овај бренд добитник бројних награда за квалитет на европским и регионалним сајмовима, а додјељен му је и статус Супер бренда за тржиште БиХ.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боле

11.10.2018 14:59

Добро је, само је штета што је прешло са ћирилице на латиницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеинекен

11.10.2018 15:51

Мекињас тисина док одрасли прицају .