Меланија говори о Трамповој превари

Јавност с нестрпљењем чека петак, 12. октобар, када ће се на телевизији АБЦ приказати ексклузивни “један на један” интервју прве даме Америке Меланије Трамп и Тома Ламаса, у којем ће лепа Словенка открити многе непознате детаље из свог живота, али и напокон разјаснити неке ствари о којима се до сада само нагађало.

Свијет 11.10.2018 | 08:07
Меланија говори о Трамповој превари
Како стоји у најави, није било никаквих забрањених питања, па ће Меланија открити и да ли је наводна Трампова превара утицала на њихов брак.



Ламас није пропустио прилику ни да постави питање о чувеној Зариној јакни, која је на леђима имала натпис: Баш ме брига, а вас?, када је госпођа Трамп била у посети деци имиграната која су одвојена од родитеља због илегалног преласка границе. Многи су ту јакну доживели као њен лични обрачун са америчким председником Доналдом Трампом и његовом политиком о имигрантима.



Интервју под називом Беинг Меланиа – Тхе Фирст Ладy обављен је током Меланијиног недавног боравка у Африци, који је уједно био и њено прво самостално путовање у неку страну земљу откако је њен супруг на власти.

Извор: Сторy.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миско

11.10.2018 06:11

Овде у УСА јавност вецином није ни цула за тај интервју. О каквом нестрплхењу прицате?

ОДГОВОРИТЕ