Хамшик: Можда ће нас коштати бодови из Београда!

Ас Наполија се у интервјуу словачким медијима осврнуо и на реми са Црвеном звездом у првом колу Лиге шампиона.

Фудбал 12.10.2018 | 19:15
Хамшик: Можда ће нас коштати бодови из Београда!
Репрезентативац Словачке Марек Хамшик ових дана се са земљацима спрема за наставак такмичења у УЕФА Лиги нација, али је у интервјуу за лист "Правда" много више од предстојећег дуела са Чешком, говорио о Наполију.

Хамшик је уверен да његова екипа може да се носи са седмоструким шампионом Италије, Јувентусом, у новој трци за "скудетом".

"Серија А је једна од најбољих лига на свету. Није тако само због Јувентуса, ту су и друге јаке екипе, попут Роме, два миланска клуба, лига је врло изједначена. Јуве је најјачи, али није непобедив. Можемо да се надмећемо са њима и надам се да ћемо их стићи до краја сезоне", рекао је Хамшик.

Самопоуздање Наполитанаца поправила је победа над Ливерпулом 1:0 на стадиону "Сан Паоло".

"Ливерпул је невероватно јак у нападу, а ми им нисмо дозволили ниједан шут у оквир гола. То довољно говори о томе колико смо добро одиграли".

Хамшик се осврнуо и на реми без голова са Црвеном звездом.

"Нажалост, нисмо успели да дођемо до победе у Београду и та два бода која смо испустили, могли би скупо да нас коштају на крају групне фазе", рекао је капитен Наполија.

Словачки репрезентативац ипак је оптимиста пред мечеве Наполија и Пари сен Жермена, који су на програму 24. октобра у Паризу и две недеље касније под Везувом.

"Као и Ливерпул, они имају огроман потенцијал у нападу. Знамо против кога и како треба да играмо, али пре тога нам следи наставак такмичења у Серији А (Удинезе - прим.аут.)".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар