НБА "загријавање": Јокара, време је!

До почетка НБА сезоне остало је шест дана. Представљање тимова настављамо дивизијом Северозапад, која је пролетос била најизједначенија у лиги. . .

Кошарка 10.10.2018 | 22:20
НБА "загријавање": Јокара, време је!
Почетак нове НБА сезоне је сасвим близу. Кроз припремне утакмице се назире велики напредак појединих играча у односу на прошлу сезону, као и веома квалитетне партије "рукија" са овогодишње драфт класе.

После Истока, наредних дана представићемо и ону већ годинама јачу конференцију. Први фаворити Запада су сигурно Вориорси, мада и други тимови, попут Хјустона, спремно чекају своју шансу.

Крећемо од Северозапада, који је дао чак четири учесника последњег плеј-офа. Испод црте је остао само Денвер и то после пораза од Минесоте у директном обрачуну за осмо место.

ДЕНВЕР НАГЕТС

Ово је тим који ће пратити сваки љубитељ кошарке из Србије. Разлог је Никола Јокић, сада већ прва звезда Нагетса, који још од ере Ајверсона и Ентонија нису имали овако квалитетног играча у својим редовима. Јокић је имао сезону из снова, са 10 трипл-даблова и после таквих, вансеријских партија добио јако велики уговор, чиме су челни људи Денвера ставили до знања да дугорочно рачунају на његове вештине.

Прошле године су Нагетсе младост и пребрзе одлуке оставиле без места у плеј-офу. Имају јако млад тим, од играча на које се озбиљно рачуна, нико осим Томаса и Милсапа није рођен пре 1990. Како буду сазревали, од њих можемо очекивати само још квалитетније партије.

Поред Јокића, у ред најбоље плаћених играча спада и Пол Милсап. Прошле сезоне је два пута изостајао на дуже време, таман када би се уклопио са Јокићем на позицијама 4 и 5. Њих двојица могу бити одличан тандем, што је и сам Јокић изјавио, али им треба континуитет. Милсап није познат као играч који је склон повредама, тако да се надамо да ће ове сезоне проводити много више времена на паркету. И у тих мало утакмица, био је изузетно прецизан из игре, али је мање учествовао у скоку, што није карактеристично за њега. Очекујемо свакако боље партије ове сезоне.

Бековска линија Нагетса јесте и може бити још убитачнија. Први разлог су Гери Херис и Џамал Мареј. Херис је одиграо одличну прошлу сезону. Био је готово непогрешив са линије бацања, са одличним процентима за два поена. Оно на чему ради је повратак на претпрошлу сезону када је гађао преко 42 одсто за три поена. Стигао је до скоро 18 поена по мечу, што је значајан помак у односу на сезону пре. Мареј је комбо бек, који покрива позиције 1 и 2. Овај Канађанин је страховито напредовао у сезони иза нас. У својој другој сезони, стигао је до 17 поена по мечу, уз 90 одсто са линије бацања и 45 одсто шута за два поена. Овај двојац треба да донесе доста поена и својом брзином зада муке противничким одбранама. Али ту није крај.

Нагетсе је преко лета појачао Ајзеа Томас. Моћни Миш има идеју да своју каријеру врати на прави колосек. Сигурно неће бити прва нападачка опција, као што је био у Бостону, али ако санира повреду кука и буде онај стари, може офанзивно да доста допринесе Денверу и буде тај делић који им недостаје за улазак у плеј-оф. Сигурно је да Томас није заборавио да игра кошарку, чак је и на 17 утакмица прошле сезоне у "дивљим" Лејкерсима, показао да још увек има доста муниције. Ове сезоне ће да испаљује златно грумење.

Што се тиче драфта, Нагетси су се коцкали и узели Мајкла Портера са Мисурија, где је због повреде леђа одиграо само три утакмице. Његов потенцијал је препознат у средњој школи, где је бележио преко 35 поена у просеку. Сигурно би био пик број 1 да је био здрав и одиграо целу сезону на Мисурију. Вансеријски таленат, али са здрављем као знаком питања. Денвер размишља о одмарању Портера целе сезоне, како би спреман дочекао следећу. Тада би свакако био велико појачање за Нагетсе, који су танки на позицији ниског крила.

Неки играчи су напустили Денвер, као Мудиај, Чендлер, Фарид, али су Нагетси решили да се фокусирају на младе снаге које су изнеле прошлу сезону. Ту је и даље одлични шутер Вил Бартон, који је по свим параметрима, одиграо најбољу сезону у каријери. Од њега и Томаса се очекује да једнако квалитетно одмене млади тандем Херис - Мареј. Бартон је у Денверу и показао свој таленат и шутерске способности, које посебно показује када се ломи резултат.

Од осталих играча ту је пре свих Треј Лајлс, који је прошле године дошао из Јуте и већ у тој сезони показао да се може озбиљно рачунати на њега на позицији 4. Одлично је искористио изостанак Милсапа да покаже свој таленат и дугорочно заузме место у саставу Нагетса. Хуанчо Ернангомез покрива позицију 3 и у припремном периоду је наговестио да може да буде много бољи и конкретнији него до сада.

Прва замена Јокићу је Мејсон Пламли, за сада најуспешнији од три рођена брата. Одиграо је солидну прошлу сезону, с обзиром на очекивања. Од осталих резерви, вредни помена су Малик Бизли и Тори Крејг. Бизли се и после две сезоне чека да покаже свој потенцијал и оправда избор у првој рунди драфта 2016, у једној од најслабијих драфт класа.

Уз здравог Милсапа, обезбеђеног Јокића и Томаса који је гладан новог доказивања и победа, очекујем да се Нагетси домогну плеј-офа после жестоке борбе на јаком Западу. Велику подршку ће имати на бековским позицијама, где су одлично попуњени. Не би требало да ове године остану без доигравања, могуће је да стигну и до 6. позиције.

Очекивана петорка: Херис, Мареј, Бартон, Милсап, Јокић.

МИНЕСОТА ТИМБЕРВУЛВС

Прошле сезоне су процене биле да неће ући у плеј-оф, али су их Нагетси тамо угурали својим киксевима. Друга ствар, имали су Батлера, са његовим великим искуством и квалитетом. Некадашњи ветеран Чикага био је кључни човек и фактор који их је послао у плеј-оф, где су их почистили Рокетси. Проблем је што Батлера највероватније неће бити ове сезоне, а питање је шта ће добити у замену за њега, у смислу тренутног квалитета.

Батлер дефинитивно одлази, питање је где. Али, ко остаје? Остају младе звезде, Вигинс и Таунскоји је потписао нови, масиван уговор са Вуковима. Таунс ће сигурно бити један од најбољих центара лиге, уз Ембида и Дејвиса, али се чини да нема позитивну дрскост поменуте двојице. Минула сезона му је била слабија од претпрошле, када је стигао до 25 поена у утакмици, већ у другој сезони у лиги. Вигинс, који је у средњој школи био етикетиран као нови ЛеБрон, само у неким деловима сезоне покаже колики је стварно таленат. Његова игра прошле године није напредовала ни у једном параметру. Спустио се испод 20 поена по мечу, али то је доста било и због присуства Батлера. Жртвовао је статистику за улазак у плеј-оф, али ове сезоне ће се видети колико стварно Вигинс може да помогне тиму и да ли га можда треба трејдовати.

После највећих звезда, ту је некадашња највећа звезда. Иако има тек 30 година, његова колена ни изблиза не одају утисак да припадају једном тридесетогодишњаку. Ради се о бившем, најмлађем МВП-ју лиге, Дерику Роузу. После сличних повреда, доста играча је одустало од каријере, рецимо Оден или Рој, али Роуз и даље жели да игра. Прошла сезона му је била убедљиво најлошија статистички, али се чини да опет поседује онај стари дух и сигурност у себе. То је показао у плеј-офу, када се попео на скоро 15 поена по мечу против сјајног Хјустона. Кад нема Батлера, ту може да ускочи Роуз и све наде што се тиче овог тима, везане су ми за њега.

Да Батлер није затражио трејд, Том Тибодо је могао да оформи стару Чикагову четворку - Роуз, Батлер, Денг и Гибсон, фалио би им само Ноа, кога ће Никси отпустити у догледно време. Денг је стигао из Лејкерса, где је имао огроман уговор а Тибодо верује да са 33 године може још тога да пружи, посебно код свог старог тренера. Таџ Гибсон је сигуран на позицији 4 и играч чије присуство много значи овог тиму. Сјајан скакач, борац, сигуран у реализацији испод коша. Био је зимус на свом нивоу из Чикага, али са најбољим процентима шута за два поена у каријери.

Још један човек јако добро држи рекет и поентира када треба, а то је Горџи Ђенг. Прошле сезоне је био у запећку, кривицом Тибодоа. Чак се прича и о трејду овог момка, али је он заиста јако добро решење за позицију 5, када Таунс није у игри. С обзиром на то да Минесота има сумануте трејд одлуке кроз историју, не би чудило да се ово деси. Поред њих, на крилу је и Толивер, искусни играч који је променио доста тимова кроз каријеру. Добра замена за Вигинса, сигуран у шуту, не толико покретан, али јако добро зна да погоди са периметра. Прошле године је улогу играча са клупе јако добро обављао за Детроит, што га је препоручило Минесоти, да замени Бјелицу.

Као стартни плеј ће сезону вероватно почети Џеф Тиг, који зна да бљесне и саспе 30 поена, а већ на следећој утакмици да не пређе пет или седам поена. Има још две године уговора и с обзиром на то колико је плаћен, Минесота очекује више од њега ове сезоне. На плеју је и Тајус Џонс, који је одиграо доста солидно прошле сезоне. Поред гужве на плеју, врло је могуће да ће Роуз ићи и на позицију 2.

Са драфта су узели два јако добра играча. Са Џорџија Тека је стигао Џош Окоџи, који је био звезда свог тима. Тело потпуно спремно за НБА, има брзину, скочност и интелигенцију у игри. Квалитетан је шутер, који ће сигурно имати простора у овој постави, уколико Батлеров трејд не доведе нове шутере. Из друге рунде је стигао Бејтс-Диоп, за кога је право чудо да га неко није раније покупио. Одиграо је фантастичну последњу сезону на колеџу, на позицији ниског крила. Вулвси га вероватно виде као дугорочну замену за Вигинса.

Мишљења сам да ће Вулвси промашити плеј-оф ове године. За Батлера не могу да добију звезду која ће донети инстант квалитет, јер овом истиче уговор следећег лета. Евентуално базу за будућност и неког пика. Само је на њима и могућностима Дерика Роуза да ли ће куцати на врата плеј-офа. Нису константни, пре свега кључни играчи, а ни сама франшиза. Нека спремају план за идућу сезону.

Очекивана петорка: Тиг, (играч из Батлеровог трејда) / Роуз, Вигинс, Гибсон, Таунс.

ОКЛАХОМА СИТИ ТАНДЕР

Предводи их трипл-дабл машина, Расел Вестбрук, чије припреме за сезону су закомпликоване лакшом операцијом колена. Први је после Оскара Робертсона, који је имао трипл-дабл просек током целе сезоне, с тим што је Расел то урадио у две сезоне заредом. Посебно је импресивно што је то урадио 2018, када је у тиму имао два играча који узимају доста шутева, Пола Џорџа и Кармела Ентонија. Нема сумња да ће Расел упркос повреди поново бити онај стари.

Пол Џорџ је потписао нови уговор са Тандерима, иако су га многи видели у Лејкерсима са Џејмсом. Одиграо је доста добру сезону, али екипа је поново испала на старту плеј-офа, где су их избацили други у гласању за рукија године, Донован Мичел и Јута Џез. Пошто је већ навикао на нову средину и има обезбеђен уговор, очекују се партије на Алл стар нивоу.

Тандери су остали без Ентонија, што им неће бити превелики ударац. Дошао је Денис Шредер, сада већ бивша звезда Атланте и нови лидер немачке репрезентације. Он јесте плејмејкер, али би у доста комбинација могао да игра у петорци заједно са Вестбруком. Сигурно немојте очекивати да преслика учинак из Атланте, али прецизност и доста поена сигурно можемо да очекујемо. Као замена за оба плеја, ту је стари добри Рејмонд Фелтон. Човек за сваки тим и човек који сваком тиму донесе неку нову димензију. Ово ће му бити друга сезона у Оклахоми, имаће своје минуте, вероватно мање него прошле сезоне.

Од новајлија је стигао и Нерленс Ноел, некада велика нада Филаделфије и неуспели пројекат у Даласу. Ако не оживи каријеру у Оклахоми, где ће бити окружен добром екипом на терену и свлачионици, тешко да ће успети на неком другом месту. Он је одличан скакач и дефанзивац, офанзивно може да допринесе са десетак поена, углавном из закуцавања, али не константно. Свакако даје на дубини састава Оклахоме и може да игра у пару са Адамсом, што свакако изгледа застрашујуће, што због снаге и дужине, што због фризура обојице.

Кад је поменут Адамс, он је неприкосновен на центру. Прошла сезона му је била најбоља у каријери, где је подигао скоро све параметре у игри. Долазак Ноела неће много променити офанзивни простор за Адамса, јер је Ноел превасходно концентрисан на одбрану. Од играча за прву петорку, ту је и Андре Роберсон, међутим на њега ће се после кидања лигамената чекати бар до почетка или половине децембра. Сјајан је дефанзивац и петорка са њим, Џорџом, Адамсом, Ноелом и Вестбруком сигурно би била страх и трепет за све противнике. Занимљив је играч, али треба много да ради на шуту, како из игре тако и са пенала.

Шпанац Абринес је и даље ту. Одиграо је нешто слабију прошлу сезону, али је у припремним утакмицама показао да се враћа на своје проценте шута, поготово за три поена. Патерсонпочиње своју другу сезону у Оклахоми. Најслабија сезона у каријери је иза њега. Нема сумње да је квалитетан играч, добар шутер и јак у одбрани. Он јако пуно треба Оклахоми на позицији 4, како би додатно ширио одбрану и омогућио више простора за продоре Расела и Џорџа.

На позицији 3, као замена Џорџу, по потреби и на 4, игра Џереми Грент, млад, али донекле већ доказан играч задатка. После добрих игара у Филаделфији, стигао је у Оклахому, где је већ две сезоне и прошлу је одиграо јако добро. Етаблирао се као шести играч Тандера и ове сезоне се очекује да оде изнад 10 поена по мечу, пошто би одласком Ентонија требало да му порасте и минутажа.

Доведена су још два играча и обојица су своје каријере почели у Филаделфији, као и Грент. Први јеМекДенијелс, који покрива позиције 2 и 3, а други је нама добро познат, а то је Тимоти Луваву, бивша звезда Меге. МекДенијелс је имао солидну сезону у Нетсима, али то апсолутно не мора ништа да значи. Више је доведен као резерва у тренуцима одмора главних и првих резерви. Луваву је нешто другачији. Игра исту позицију као МекДенијелс, с тим што је у Филаделфији пружао веома добре партије када је добијао шансу. Треба да поради на снази и шуту како би добио додатне минуте.

Оклахома је готово сигурна за плеј-оф. Покривени су на позицијама у рекету и имају, поред два елитна офанзивца, страховит дефанзивни потенцијал, један од најбољих у лиги. Докле могу да догурају зависи највише од форме Пола Џорџа, јер ће Расел одиграти своју стандардну, трипл-дабл сезону. Стари Пол Џорџ, јако добри изгледи за Оклахому.

Очекивана петорка: Вестбрук, Роберсон, Џорџ, Грент, Адамс.

ПОРТЛАНД ТРЕЈЛБЛЕЈЗЕРС

Тим са богатом историјом, који већ дуго тражи своје место на Западу, са променљивим успехом. Одлазак Олдриџа као да је поткресао крила овом тиму, али они су пре свега тим и само са једном великом звездом могу доста.

То је наравно Демијан Лилард, одавно елитни НБА играч. Свака његова сезона је резултирала напретком, док у последње две није доспео у стадијум стагнације, али он и даље игра на највишем нивоу. За корак више им сигурно треба још један елитни играч који је константан као Дејм.

Друга звезда тима је Си Џеј Мекалум. Шутерски и статистички је процветао одласком Олдриџа, али прошле сезоне је одиграо испод очекивања, уз тек понеки бљесак који је подсетио на Си Џеја из 2017. То се пренело и на игру тима, поготово у плеј-офу када су лако избачени од Пеликанса, иако су Блејзерси имали предност домаћег терена. Сви од Си Џеја очекују да врати константност, да одрже своју јаку позицију пред плеј-оф и оду корак даље.

Први међу једнакима после двојице бекова је сигурно Јусуф Нуркић. Никако није успевао да се уклопи са Јокићем, тако да је одлучио да срећу потражи на другом месту и изабрао је прави тим. Дуго је Портланду био потребан неко ко ће, бар делимично, надоместити ЛаМаркуса и Јуса је успео у томе. Има иза себе доста добру сезону, мимоишле су га и повреде, што је још један успех. Од њега се очекује значајан допринос од самог старта и могао би да буде тај фактор који ће погурати Блејзерсе даље него што многи очекују.

Остатак тима је заиста - тим. Нико посебно не одскаче и свако има своје билставе тренутке.Амину почиње своју четврту сезону овде и бројке су му у сталном порасту. Многи се питају зашто су одустали од солидног центра Еда Дејвиса. Разлог је млади Зек Колинс, који је показао да могу да рачунају на њега као замену за Нуркића. Ниско крило Мо Харклс је још један из млађе гарде, који је доста унапредио учинак по одласку из Орланда, где је био донекле скрајнут. Имао је одличну претпрошлу сезону, прошле га је мучила повреда, па није успео да понови те партије.

Мејерс Ленард и Џејк Лајман су велике мистерије Портланда. Обојица знају да одиграју неке јако добре утакмице, у оба правца, а онда се догоди период мрака, када буквално не постоје на паркету. Обојица имају добру радну етику и потенцијал. Истина, Ленарда су доста мучиле повреде. Сви се надају неговим бољим партијама, како би рекет Портланда био још јачи.

Ојачали су офанзивни потенцијал довођењем члана шутерске породице Кари. Сет Кари је имао јако добре партије у Даласу 2017, али је комплетну прошлу сезону пропустио због повреде потколенице. У Портланду ће простора за њега сигурно бити. Сет ће чекати да види како је Си Џеј спремио за ову сезону. Ово може бити подстицај за обојицу, а велики бенефит за Портланд.

На плеју их је појачао, мада није то стварно појачање, већ више попуњавање ростера, синГерија Пејтона, који носи исто име и презиме. Није ни близу свог славног оца и ово му је трећи тим у четири сезоне у лиги. Са драфта су узели шутера Анфернија Симонса, који је био планиран као високопозиционирани пик, али је изашао на драфт без агента и ипак успео у томе да га покупе у првој рунди. Са Дјука су покупили сина некадашње звезде Даласа, Минесоте и Портланда, Герија Трента. И он носи очево име и презиме, то је ваљда нека мода. Почиње тамо где је и његов отац почео, али на скроз другој позицији, бека шутера. Сасвим солидна каријера на престижном Дјуку, показао се добро током Летње лиге, па остаје да видимо ко ће се пре наметнути у НБА, Трент или Симонс.

Ник Стаускас, некада нада и сигурни шутер Филаделфије, после епизоде у Бруклину стиже у Орегон. Прошле године је шутирао за три поена најбоље у каријери. Портланду требају шутери, да одмене прве звезде, за шта је Ник сигурно способан. Тек му је 24 и има још доста година испред себе.

И даље је у Портланду, сјајан али вечити таленат, Еван Тарнер. Сви су за овог момка имали речи хвале, писало се у суперлативима, посебно после сезоне 2012/13. Онда је уследио пад, па поновно буђење у Бостону. Наставио је тим темпом и у Портланду, али се стално чека његов јачи бљесак. Игра са толиком лакоћом да је некада невероватно, али пуни већ 30 година и питање је да ли су његови најбољи дани остали у прошлости.

Блејзерси улазе у плеј-оф и ту не би требало да буде изненађења. Прошле године је све изненадила њихова трећа позиција, али је потом стигао врућ шамар од Дејвиса и Пеликана. Ове године ће се сигурно потрудити да се то не понови.

Очекивана петорка: Лилард, МекКалум, Харклс, Амину, Нуркић.

ЈУТА ЏЕЗ

Одлична прошла сезона, далеко изнад очекивања. И поред повреде Гобера, Џезери су успели све да изненада и покажу да су изузетно жилав противник. Чини се да овакву игру нису имали од генерације Мелоуна и Стоктона, када их је красила савршена тимска игра. У такву филозофију се савршено уклопио прошлогодишњи руки Донован Мичел. Праведно или неправедно је остао без титуле дебитанта године, коју је покупио Бен Симонс. Радио је буквално све на терену и успео да оде преко 20 поена по мечу у својој првој сезони и првом плеј-офу, где је и подигао тај просек.

Руди Гобер је одавно израстао у дефанзивно чудовиште и готово је непрелазан у рекету. Поред тога, он бележи и преко 13 поена по мечу, што га чини можда и најбољим центром на Западу, што је свакако само лични став и субјективна оцена. Позиција 4 је забетонирана за Дерика Фејворса, који много доприноси и офанзивно и дефанзивно, али повреде колена су га ипак битно успориле последњих година.

Човек који је страховито напредовао, а да то ваљда нико није очекивао, јесте бивши играч Барселоне и Макабија, Џо Инглс. Човек који је знао да шутне тројку, али далеко од тога да му је то била јача страна. Прошле сезоне је то био један нови играч. Сипао је тројке као да је то одувек радио. Знао је врло лако да веже по пет или више тројки на мечу, уз шут из игре од скоро 50 одсто. Ове године ће бити спремни за њега, али он и у припремним утакмицама показује да то што су спремни, не значи да могу и да га зауставе, поготово што су ту Мичел, Гобер и остали да заокупљају пажњу одбрана.

Сада већ искусни Рики Рубио одиграо је 2018. своју најбољу и најзрелију сезону у каријери. Постао је прави лидер и више није само асистенција његово јако оружје. Рики је погађао из транзиције, за два, за три поена, а и даље је асистирао онако како он уме. Током каријере познат као играч са слабијим шутем, подигао је проценте на респектабилан ниво. Од Рикија и Мичела се очекује да и ове године предводе Џезере, можда и боље него прошле.

Кога Јута још има, поред што има готово перфектну тимску игру? Има још једног супериорног дефанзивца, Таба Сефолошу. Он је играч задатка који одлично зна шта може и колико може, посебно где је његово место. А то сваки тренер воли. Данте Ексум је због повреде колена пропустио скоро целу сезону, али је по повратку показао да није узалуд потрошен на њега пети пик. Добио је нови уговор и обезбедио место у тиму, као одличан организатор игре и солидан реализатор, од кога можемо очекивати да значајно допринесе доброј игри Јуте.

Ту је и снажни Џеј Краудер, који је играо сјајно за Бостон код Бреда Стивенса, па имао несрећну епизоду у Кавсима, где се није снашао у покушају стварања супертима, који би одговорио на квалитет Голден Стејта. Брзо је трејдован у Јуту, где се чини да враћа самопоуздање и шут. Одиграо је квалитетно пролеће и сада се чека његов још бољи учинак.

Алек Буркс. Његов највећи проблем је здравље. Није одиграо целу сезону још од почетка каријере у НБА лиги. Има 27 година и сада је у најбољим годинама, када би требало да буде близу партија из 2013/14, када је био један од водећих играча. Треба поменути и Ројса О'Нила, који је из шпанске лиге дошао у Јуту, на позицији ниског крила и потпуно испунио очекивања, тако да улази као пуноправни члан и кандидат за поставу ове сезоне.

Екпе Јудо је ту да помогне на високим позицијама, испод коша, као неко ко је јако добар дефанзивац, јер офанзивно Јута решета примарно са спољних позиција.

И сада долази ред на Грејсона Алена. Овај дечко је један од мојих фаворита међу овом руки класом. Ако је неко од белих играча са драфта 2018. потпуно спреман за НБА лигу, то су Лука Дончић и Грејсон Ален. Ален је фантастичан шутер и прави атлета. На вертицал агилитy тесту је остварио време од 10,31 секунде, што је пети најбољи резултат откад се раде та мерења, а то је од 2000. године. Можете погледати који су све играчи одрадили овај тест. Био је четврти по висини одраза од свих пријављених играча на драфт. Долази са Дјука, где је имао неке невероватне бројке. Поред тога што добро закуцава, он има снајперски шут, који је готово са земље, али са јако брзим и правилним избачајем. Рачунајте на овог момка, озбиљно.

Јута има плеј-оф место, питање је само одакле ће кренути. ТИм је готово непромењен, али сигурно уигранији. На Мичелу ће бити да оправда терет брзо добијене славе и нестварних бројки у руки сезони, али се чини да овај момак има ту нит правог победника. Одабрали су одличног рукија, који може одлично да се уклопи у овај тим и то је још једно оружје које сада имају. Јута ће бити јако добра ове године, гледајте их када год имате прилике.

Очекивана петорка: Рубио, Мичел, Краудер, Фејворс, Гобер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар