Гагић: Нема славља, Партизан је то!

Кошаркаш Партизана Ђорђе Гагић каже да победа против Зенита много значи његовој екипи, али је истакао да су црно-бели и поред победе направили много грешака.

Кошарка 10.10.2018 | 20:30
Гагић: Нема славља, Партизан је то!
"Ова победа много значи за нас као екипу, и за нашу публику која долази да нас бодри, хвала им на томе, дали су нам енергију, снагу, мотив...", рекао је Гагић.

Кошаркаши Партизана уписали су синоћ прву победу у Еврокупу, пошто су у Београду славили против руског Зенита са 89:82.

"Имали смо осцилација у игри, имали смо милион грешака, али је најбитније да смо из свега изашли као победници, да смо пребродили све те осцилације и тешке моменте на терену... Нисмо сјајно играли, али смо показали енергију и заједништво и изнели ову утакмицу до краја као победници".

Гагић је у неизвесној завршници меча постигао врло важне поене за Партизан.

"Док смо стигли до тог коша, борили смо се и радили као тим и то је некако дошло из тог заједништва и борбе. Из те жеље и борбе увек добијемо награду".

На констатацију новинара да увек делује еуфорично после оваквих победа, Гагић је навео да му много значи када Партизан добије екипу која је "четири-пет пута скупља и искуснија".

"Наравно да ми то значи, као и свим момцима овде. Драго ми је што у оваквим моментима показујемо да растемо као тим, да смо права екипа".

Партизан сада чекају три гостовања - два у АБА лиги, Морнару и Крки, као и гостовање Валенсији у Еврокупу.

"Чека нас незгодан противник у Бару, не смемо да се опустимо ниједног секунда. То ће бити незгодан терен, видели сте прошле сезоне како су играли, а ништа се ту драстично није променило. Морамо да се спремимо за њих, да их схватимо озбиљно. Нема славља, ово се подразумева. Партизан је то. Ипак ми носимо то име и драго ми је што људима враћамо победама и борбом, што изгледамо као оне моје прве године кад сам дошао, кад су ту били Богдан (Богдановић) и цела та млада екипа".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар