Просинечки: Турска је добар тест за нас!

Репрезентација Босне и Херцеговине отпутовала је у Турску, гдје ће сутра у граду Ризе играти пријатељски меч против селекције те земље.

Фудбал 10.10.2018 | 17:45
Просинечки: Турска је добар тест за нас!
Селектор репрезентације БиХ Роберт Просинечки још једанпут је нагласио да небитних утакмица у фудбалу  нема, те да ће меч против Турске бити добар тест за његове изабранике.

"Минутажу ће добити неки играчи који до сада можда нису имали толико прилика да играју. У Турску идемо да одиграмо што је могуће боље. У доброј смо форми, сви позвани играчи су здрави, путујемо у доброј атмосфери. Резултат је битан, тако да ћемо дати све од себе да побиједимо", изјавио је Просинечки.

Селектор БиХ наглашава да би побједа против Турске била добра увертира за меч Лиге нација против Сјеверне Ирске који ће у понедјељак бити одигран у Сарајеву.

"Против Сјеверне Ирске играмо за бодове, за што бољи пласман у Лиги нација, тако да ће нам то сада бити најважнија утакмица", рекао је Просинечки.

Осврнуо се и на Сеада Колашинца, који је поштеђен наступа за репрезентацију БиХ, јер се још увијек у потпуности није опоравио од повреде.

"Молили су нас из његовог клуба да га поштедимо, а нама је такође у интересу да он буде онај прави и врати се у првих 11 у репрезентацији, тако да смо одлучили да га пустимо да се опоравља у Арсеналу", објаснио је селектор БиХ.

Репрезентација БиХ ће играти пријатељски меч против Турске сутра у Ризеу, на стадиону "Ризе Шехир".

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар