Није загађен ваздух у Броду

Мјерни показатељи квалитета ваздуха у границама су нормале и нема опасности по здравље становника Брода и сусједних општина, саопштено је из "Оптима групе".

Република Српска 10.10.2018 | 11:51
Није загађен ваздух у Броду
Додали су да је формирана оперативна комисија за локализацију и уклањање посљедица.

"Службена комисија од данас је приступила истраживању разлога насталог инцидента и одређивању размјера посљедица. Резултати рада комисије биће објављени накнадно", навели су из "Оптима групе".

У саопштењу се додаје да је у пожару један радник Рафинерије погинуо, а десет их је повријеђено и нису животно угрожени.

Начелник општине Брод Илија Јовичић раније је потврдио да је у Рафинерији синоћ око 21.30 часова експлодирало постројење 04, те демантовао писања појединих медија да су надлежне службе наредиле грађанима који живе у близини Рафинерије да се склоне јер у облаку дима има штетних честица по здравље.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

потам

10.10.2018 10:47

Одмах иза избора? Јел то поцело?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

10.10.2018 10:48

Ваздух је саврсен.Сви на бицикле и на дзогинг у парк ових дана док је сунца!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је задужен за заштиту,уопште?

10.10.2018 13:51

Ко је одговоран, по радним мјестима, за овакав догадјај? То имате црно по бијелом, чија је ово одговорност, могло је страдати пуно више људи?... Млади човјек је страдао, ради немара ваших руководилаца? Ви ту ко фол мјерите загађење ваздуха и причате глупости, а радници и даље ту морају радити, срам вас било? Ко је надлежан за обезбјеђење рада у тој радној зони, или дијелу Рафинерије? Кад се овако нешто деси, упире се прстом у неважно или глупости, да би се сметнула одговорност са суштине проблема и релевантних криваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустриа

10.10.2018 14:22

Вјерујем да нескидате гаце код оноликог дима па сигурно нису видили тоје била магла хаха диктаторске политике и клозета.

ОДГОВОРИТЕ