Маринковић: Није ово ништа спектакуларно!

Кошаркаш Партизана Вања Маринковић каже да победа над Зенитом није ништа спектакуларно и да је било кључно да проради одбрана црно-белих.

Кошарка 10.10.2018 | 10:45
Маринковић: Није ово ништа спектакуларно!
Партизан је у Београду победио Зенит са 89:82 у другом колу групе Ц Еврокупа иако је на полувремену губио 46:39.

Зенит је током првог полувремена контролисао ток меча, играо је са више енергије у скоку и одбрани, а Партизан то није радио.

"Нема шта да нас изненаде, то је екипа која жели да се врати у Евролигу кроз Еврокуп или ВТБ лигу, знали смо ми са ким играмо. Нисмо играли као итм у првом полувремену, а у другом смо на нулу вратили тих седам разлике и почели четврту четвртину са 65:65. То је нека битна ставка и одатле је само ишло набоље", рекао је после победе Маринковић. 

Он је у тријумфу уписао 12 поена, а Партизан је добро распоредио поене пошто су најефикаснији били Загорац и Лендејл са по 16, док су Гагић, Маринковић и Си имали по 12. 

"Не треба славити, није ово ништа спектакуларно, ми ћемо се трудити да играмо још боље, још јаче и да идемо на победе", каже Вања. 

На питање да ли је тренер Ненад Чанак нешто посебно рекао играчима на полувремену, Маринковић каже да су и сами знали шта је било проблем у прве две четвртине. 

"Нема ту шта много да се прича, знали смо где смо грешили и како и где. Мислим да смо само одбраном и борбом се вратили на нулу", закључује бек Партизана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар