Бјелица: Богдан? Не недостаје ми уопште!

Целог лета сам гледао то лице! Српски кошаркаш Немања Бјелица каже да је добро почео у тиму Сакраменто Кингса и да ће сачекати да се Богдан Богдановић врати у САД да би наставили дружење.

Кошарка 10.10.2018 | 17:30
Бјелица: Богдан? Не недостаје ми уопште!
Бјелица је у победи над Макаби Хаифом имао 12 поена, пет скокова и три блокаде, а Кингси су славили 132:100.

Бели каже да тим није добро почео тај меч, али се придигао и створио разлику.

"Почели смо мало поспано, али смо се подигли, појачали одбрану, трчали смо, погађали отворене шутеве. Када играте добру одбрану све је лакше за све", каже Бјелица. 

Задовољан је првим недељама са екипом. 

"Тек сам ту две недеље, имамо добру групу момака, свиђа ми се овде, имамо добру атмосферу у свлачионици и сви су узбуђени због ове сезоне", каже Бели и на питање да ли му недостаје Богдан Богдановић, одговара да ће за сада мало бити сам. 

"Богдан? Не недостаје ми уопште гледао сам га целог лета у Београду, тренирали смо и покушаћу мало да будем сам без њега. кад се врати, опет ћемо да се дружимо, биће супер", нашалио се српски кошаркаш. 

Свестан је да у екипи има талента, али је увидео и шта је потребно да би Кингси играли добро. 

"Имамо тону талента, само морамо да играмо на прави начин, некад нећете играти добро и погађати, али морамо сваки пут да играмо одбрану, да се никад не предамо и да играмо свих 48 минута", јасан је Бјелица. 

Нову сезону ће вероватно играти као "стреч" четворка јер има добар шут, али ће по потреби играти и центра јер је, како каже, током каријере играо на скоро свим позицијама.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар