Ципрић: Недостајаће нам Колашинац!

Члан стручног штаба репрезентације БиХ, Гордан Ципрић, истиче да ће селекцији БиХ у предстојећим мечевима против Турске и Сјеверне Ирске недостајати Сеад Колашинац, али да остатак тима на тренинзима показује завидан ниво воље и мотивације.

Фудбал 10.10.2018 | 09:15
Ципрић: Недостајаће нам Колашинац!
"У договору с Арсеналом одлучено је да се Колашинац настави опорављати у Лондону. Много ће нам недостајати у игри и желимо му што бржи опоравак. Остатак тима показује велику жељу и мотивацију на тренинзима, надам се да ћемо тако и наставити", изјавио је Ципрић.

Помоћник селектора Роберта Просинечког наглашава да није небитно како ће екипа играти у пријатељском мечу против Турске.

"Иако пријатељски мечеви нису приоритет, битно је како изгледамо на терену. Не можемо себи допустити да у сусрет уђемо лако, није свеједно како ћемо изгледати на терену и какав ће бити резултат", рекао је Ципрић.

Додаје да стручни штаб селекције БиХ настоји кроз тренинге успоставити "аутоматизме" у игри репрезентације, те да је због тога сваки тренинг драгоцјен.

Пријатељски меч с Турском на распореду је у четвртак, док се сусрет против Сјеверне Ирске у оквиру Лиге нација игра у понедјељак, 15. октобра.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар