Шокантна објава Матића: Немања, Србија ће те опет издати!

Немања Матић огласио се на друштвеној мрежи "Инстаграм" и шокирао јавност поруком коју је оставио.  Шта крије порука Немање Матића: Отадбжина га издала? Наш фудбалер узбуркао је јавност поруком објављеном на Инстаграму у којој се обраћа самом себи.

Фудбал 09.10.2018 | 18:15
Шокантна објава Матића: Немања, Србија ће те опет издати!
Матић је објавио цитат за који се и даље не зна одакле је преузет, као ни шта је разлог, а у којем се наводи да ће га "Србија поново издати".

"Да, Немања Матић је спреман да погине за Србију, као што је његова отаџбина, с истим ентузијазмом, спремна да га поново изда. И урадиће она то. Немај никакву сумњу, мој Немања!", објавио је Матић. 

У питању је текст који је објављен 2014. године на сајту "Недељника", а носи назив "Родни на стероидима у Колубарској бици" у којем се говори о Матићевом путу, чињеници да није добио прилику у Црвеној звезди и Партизану, као и о проблемима у националном тиму током мандата Синише Михајловића. Очигледно је да је везиста Манчестер јунајтеда и сада желео да пошаље неку поруку. 

Матић због повреде није позван за мечеве Лиге нација које Србија игра против Црне Горе у четвртак и недељу против Румуније. 

Он би требало да се појави на "Стадиону под Горицом" у друштву менаџера Јунајтеда Жозеа Муриња.

Иако је, као и све остале "сторy" објаве на популарној друштвеној мрежи, Матићева порука убрзо нестала, остало је питање - на шта се тачно односила?

Заменик капитена нашег националног тима није се нашао на списку селектора Младена Крстајића за мечеве са Црном Гором и Румунијом, који ће ове недеље бити одиграни у Подгорици и Букурешту. Крстајић је у понедељак поподне на "пресс" конференцији у Старој Пазови образложио изостанак аса Манчестер јунајтеда повредом и најавио да постоји могућност да се Матић појави у четвртак увече на утакмици са Црном Гором у друштву Жозеа Муриња.

Матић је у суботу поподне на "Олд трафорду" одиграо свих 90 минута у победи "ђавола" над Њукаслом, који је после десетак минута игре имао предност од 0:2.

Очекивало се да ће Матић, у одсуству повређеног капитена "орлова" Александра Коларова, са траком на руци предводити Србију у наставку УЕФА лиге нација, али је јавност убрзо сазнала да ће и он изостати због проблема са повредом.

Крстајић је после окупљања екипе у Пазови саопштио да ће капитен у наредна два меча бити Душан Тадић.

Одмах после пораза од Бразила и елиминације са Светског првенства у Русији, Матић је наговестио да би могао да се повуче из репрезентације, али се нашао на Крстајићевом августовском списку за мечеве са Литванијом у гостима (0:1) и Румунијом у Београду (2:2). На првој је као стартер замењен у 82. минуту, док на другој је Крстајић заменио улоге и Матића увео у 71. минуту уместо младог Саше Лукића.

У међувремену, овдашња јавност сазнала је директно од породице Душана Тодоровића да је управо Матић анонимно уплатио потребних 71.000 евра, колико је недостајало да буде настављено лечење дечака на једној клиници у Барселони, али нови хумани гест нашег аса није помогао да мали Дуки победи карцином.

Да ли било шта од овога има везе са поруком о којој ће се сигурно говорити наредних дана, у овом тренутку зна само Немања Матић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар