Видео: Молио сам Бога само једно...!

Да ме остави насамо у кавезу са оним кловном! "Рекао сам , када се врата октагона једном затворе нисам одговоран за своје понашање. И показао сам им да се орао не може затворити у кавез!"", казао је Хабиб Нурмагомедов пред хиљадама одушевљених сународника на Анжи арени у Каспијску.

Остали спортови 10.10.2018 | 11:30
Видео: Молио сам Бога само једно...!
Нова мегазвезда светске борилачке сцене, Хабиб Нурмагомедов дочекан је у родном Дагестану како и доликује једном шампиону. Хиљаде његових сународника окупило се у Капсијску на стадиону Анжи арена не би ли поздравило човека који је прославио име њихове земље.

Народ је једва чекао да види свог идола, човека који је спектакуларно одбранио титлулу УФЦ шампиона у лакој категорији од легендарног Конора Макгрегора, а на стадиону су се вијориле Дагестанске и заставе Руске федерације. Кад се Хабиб појавио, светина је полудела, тако да су на крају скоро сви дотрчали до њега и окружили га. Срећом нису били агресивни већ су га пустили да прича и са пажњом слушали шта има да им каже. А он је био искрено суров и сиров, као што је био и те луде вечери у Лас Вегасу када је прво натерао противника на предају, а потом прескочио ограду октагона у жељи да се обрачуна и са његовим тимом. Наравно, тој реакцији дагестанског фајтера кумовали су месеци малтретирања, што физичког што психичког од стране лудог Ирца и његове дружине.

"Молио сам Бога само за једну ствар, да ме остави насамо у кавезу са оним кловном. Молио сам се Алаху сваки дан за ту прилику", мртав озбиљан је био непоражени шампион док је више од 15.000 људи ћутало ко заливено желећи да упије сваку његову реч, "Молио сам се да останемо неповређени, да прођемо мерење, да се добро припремимо и онда да нас закључају у тај кавез. Много тога је речено и учињено ван октагона и зато сам рекао да нисам одговоран за своје поступке када уђемо у кавез. ".

Нурамогомедова је посебно погађало то што му је Макгрегор дирао у домовину, породицу и веру, а Дагестанац је посвећени Муслиман.

"Прво што сам желео да им покажем је разлика између нашег и његовог народа. Ми знамо нашу историју, наше претке и кроз шта смо све прошли. Ништа нас не може сломити!", урлао је Хабиб на подијуму који је био постављен на средини игралишта, а притом је још једном показао да му није жао због опште туче коју је иницирао по завршетку меча, "А оно што се догодило после... неки људи да је погрешно, други да сам урадио праву ствар. И показао сам им да се орао не може затворити у кавез!"



Пред Нурамогомедовим је период одмора, али и турбуленција пошђто тек треба да сазна шта му следи због опште туче, али по свему судећи остаће без два милиона долара хонорара, могућа је вишемесечна суспензија уз високу глобу, забрана уласка у САД итд.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

М

10.10.2018 09:56

Нека си му показао гдје му је мјесто,Индијанац,дивљак

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛука

12.10.2018 17:36

Путин га је одмах примио,њега и његовог оца те се захвалио његовом оцу сто је одгојио таквог сина и борца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

13.10.2018 02:34

... "одгојио" и послао у Америку да се бори. "Схоw муст го он" земљаце ... Сви ми Срби волимо Русију , и треба да је волимо , али по паре , срецу и забаву идемо на Запад.

Name

Богумил

13.10.2018 03:19

Ако Хабиб постује Путина као свог предсједника лицно га подрзавам ! Ако не мисли тако онда ме све подсјеца на Грозни прије десетина година..Надам се да је ово прво у питању те да Русију сматра својом земљом ! Инаце га схватам за сваки његов потез..Респект Хабибу..Поздрав и срецно

Name

куку нама са нама

13.10.2018 07:09

Лагано се врацамо у доба римских арена...страсно,циме се свјет бави

ОДГОВОРИТЕ