Коларов не може да хода, кога ће Крстајић звати?!

Тренер Роме не верује да ће Александар Коларов моћи да помогне Србији у Лиги нација.

Фудбал 06.10.2018 | 21:05
Коларов не може да хода, кога ће Крстајић звати?!
Лоше вести за репрезентацију Србије. 

Капитен нашег националног тима Александар Коларов највероватније неће моћи да помогне "орловима" у мечевима 3. и 4. кола УЕФА Лиге нација против Црне Горе (11. октобар) и Румуније (14. октобар) због повреде задобијене на "римском" дербију.

Занимљиво је да је после меча саопштено да је Коларов погодак постигао већ када му је прст на нози био сломљен, а због тога што није мировао - ситуација се закомпликовала.

Играо је леви бек и на мечу Лиге шампиона против Викторије Плзењ (5:0), али његов тренер је пред данашњи првенствени меч са Емполијем (20.45, ТВ Арена Спорт) саопштио да ће га на тој утакмици заменити млади Лука Пелегрини.

"Лука ће га заменити и Коларов уопште неће бити у саставу. Није могао ни да хода...", казао је Ди Франческо кога су новинари потом упитали да ли ће играти за национални тим Србије.

"Не верујем да може да игра пошто не може ни да хода".

Окупљање репрезентативаца Србије заказано је за понедељак у Спортском центру у Старој Пазови, а тамо ће се највероватније појавити и Александар Коларов, међутим после ових речи Ди Франческа - највероватније само као подршка саиграчима.

На списку селектора Младена Крстајића је поред Коларова, за сада, само још један леви бек - Милан Родић из Црвене звезде - а видећемо да ли ће бити позван још неко.

О мањку бекова, како левих тако и десних, било је говора у последње време, па је право питање ко ће бити замена за Коларова. 

На незваничном ширем списку за Светско првенство био је Иван Обрадовић (Андерлехт) који ове сезоне нема ниједан наступ за клуб, док од играча који већ имају наступ за "орлове" на овој позицији имамо још само Филипа Младеновића (Лехија).

Наступе за "Б" репрезентацију Србије уписали су још и Немања Г. Милетић и Слободан Урошевић(Партизан) и Михаило Ристић (Спарта Праг), док би шансу могао да добије можда и млади репрезентативац Мирослав Богосавац (Чукарички). 

Све чешће на тој позицији за БАТЕ Борисов игра и Александар Филиповић (Вождовац). 

На месту левог бека такође може да одговори и Душко Тошић (Гуангџо Р&Ф), међутим он је у групи "ветерана" коју Младен Крстајић није позивао од завршетка Светског првенства у Русији, упркос добром наступу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар