Вучић: Свијет ћути на политику Албанаца

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да је изјава Хашима Тачија да је “сан свих Албанаца национално уједињење са Албанијом” израз континуране политике, те да га више занима шта ће и да ли ће неко у међународној заједници реаговати на такве изјаве.  

Србија 05.10.2018 | 12:14
Вучић: Свијет ћути на политику Албанаца
– Србија је навикла на политику Албанаца, а на коју свијет ћути – рекао је Вучић новинарима у Београду, гдје је учествовао на скупу “Ка безбеднијој Србији”.

Он је додао да је мислио да се политичари баве рационалним стварима, а не сновима, и додао да га занима да ли ће неко из свијета на то реаговати.

– Плашим се да ће се правити да то нису ни чули, ни видјели као ни многе ствари до сада. То није политика случајности, чак ни изазивања пажње. Сви албански фунционери са Косова и из Албаније раде у попуности у истом смјеру и конкретно раде на томе – рекао је Вучић. 

Он је подсјетио да је недавно Рамуш Харадинај рекао да ће од 1. јануара бити уклоњене све физичке препреке између Косова и Албаније.

– Било је једно млако саопштење из Европе, а све друго је било ћутање. Али, то нас не изненађује, само говори колико треба да будемо припремљени и разумијемо шта се дешава у нашем окружењу и реагујемо на прави начин – рекао је Вучић.

Вучић је поновио да није отишао у Републику Српску, како би избјегао да пружи сваки изговор онима који желе нестанак Српске и који желе лоше српском народу.

– Синоћ је (хрватски премијер Андреј) Пленковић у Мостару подржао кандидата, ваљда (Драгана) Човића и нико из Европе то није осудио, јер једна правила имају за себе и своје људе, а друге за нас Србе – рекао је Вучић у београдском хотелу “Хилтон”, гдје се одржава скуп.

Извор: Срна

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Игор

05.10.2018 10:19

Како се овај манипулатор пребацује са теме на тему . Сваки дан пет нових изјава , од катастрофе до звијезда . Не мијеса се а у све се мијеса. Све га се пита а нема одговор ни на једно питање . Има среце сто има најтрулију опозицију на планети , тренутно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гован Латиновић

05.10.2018 14:01

Не пада му на памет да се кандидује за предсједника Републике Србије! Сесећамо? Егоманијак.

Name

Карадоз

05.10.2018 10:21

Хало бре брате ста мислис да људи размисљају само о Србији, па пола људи у ЕУ неби знало ни наци је на карти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

05.10.2018 10:23

Вуцицу кад си досао на власт био сам убједјен дацес несто направити добро за Србију и њихов народ ал како који дан уоцавам да у сустини само паламудис а ниста нерадис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.10.2018 10:47

Вучић говори о Албанцима а мисли на Србе . Зар је гријех реци жељу ? Жеље су једно а реалност је друго. Сви политицари у РС отворено говоре како зеле ( а у ствари не жел јер ко би они били у Србији) да РС биде дио Србије или чак Србија. Вициц још ни једном ни једног није коригирао нити се пожалио на изјаве или жеље .Вучић се хвата само за глупости. А за шта би друго? Празна или празне фолоскуле. Економија Вучицу . Спријечи одлазак људи . Смањен наталитет. Најниже плате у Европи .Раапродао си Србију ко на бувљаку . Политички изоловао . Народ осиромашио . А шта би друго могао један националиста који вјерује у све осим у реалност . Од Милосевица до Вуцица Себија се није примјетила ни за милиметар напријед . Али је у метрима у назад О томе ни ријеци ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

05.10.2018 11:21

ПА И ТИ ЋУТИШ А ЗНАШ КОЈИ ЈЕ КРИМИНАЛ УРАЂЕН У Р.СРПСКОЈ.ТИ ЋУТИШ А ЗНАШ КОЛИКО БОГАСТВО СУ СТЕКЛИ ДОДИК И ЊЕГОВИ ТАЈКУНИ А КРИТИКУЈЕС ИСТЕ ТАКВЕ ЈЕРЕМИЋА ЂИЛАСА И ОСТАЛЕ АЛИ У СВОЈОЈ ДРЖАВИ.ТО ЈЕ У СРБИЈИ ЗЛОЧИН А У Р СРПСКОЈ НИЈЕ.ЦУТИ ТИ И ДАЉЕ АЛИ НАРОД ПРОЗИРЕ ТВОЈУ ПОЛИТИКУ .БИО СИ ДОБРО КРЕНУО АЛИ НЕ МОЖЕ СЕ ДУГО ГЛУМИТИ .ЗАТО ВУЧИЋУ СВИЈЕТ И ТРЕБА ДА ТИ ЧУТИ ЈЕР ДРУГО НИСИ НИ ЗАСЛУЖИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

05.10.2018 11:57

Све је управо тако! Нема се шта одузети, али би се имало још пуно чињеница додати. Срећни избори!!!

Name

Албанци

05.10.2018 11:55

добро плацају лазну политику, да продје свијетом кроз медије. Срби немају пара за ту лоповску игру.

ОДГОВОРИТЕ