Конор каснио, па вријеђао, Хабиб га није сачекао!

Дагестанац се задржао само 15 минута на конференцији за медије у Лас Вегасу, да би потом уследио шоу изазивача из Ирске - од претње да ће му сломити вилицу ако "падне" на мерењу, па све до тврдње да је менаџер Нурмагомедова "терористички пацов".

Остали спортови 05.10.2018 | 16:30
Конор каснио, па вријеђао, Хабиб га није сачекао!
Загревање за борбу године полако долази до прегревања. Синоћно сучељавање пред медијима у Лас Вегасу између Конора Макгрегора и Хабиба Нурмагомедова није се догодило и то из два разлога - Ирчеве некултуре и Дагестанчевих кратких живаца.

Наиме, Макгрегор је закаснио 20 минута на почетак, а Нурмагомедов је отишао тек мало раније не желећи да дозволи противнику да му тако укаже непоштовање.

"Крив је саобраћај у Лас Вегасу, а не ја, није ми јасно што овај идиот није хтео да ме сачека! Плаши ме се! Ма, ионако ништа не би рекао као у Њујорку. Надам се само да неће да пребаци тежину, јер ћу му у том случају сломити ону пилећу вилицу", урлао је Озлоглашени  и наставио у свом стилу, "А његов менаџер Али Абдел Азизи је терористички пацов! Човек је ухваћен на лету из Каира за Њујорк са лажним пасошем и то 11. септембра 2011. Мени није јасно како такав човек може да уђе у Америку и како је уопште на слободи?".

Дагестански борац, човек који је ставио на талон свој шампионски појас у лакој тежинској дивизији, али и углед пошто до сада у 26 борби у октагону не само да нити једном није поражен, већ је добио и све рунде које је одрадио, поново је избегао циркус и у суштини се понашао као прави борац "старе школе".

"У почетку морам бити опрезан, он је веома добар у боксу и има одличан тајминг удараца", мирно је договарао на питања Нурмагомедов док Ирац још није био у сали а конференције, "Али ће га моје рвање и притисак зауставити. Морам бити опрезан у почетку меча. Верујем да нећемо одрадити свих пет рунди пошто ће се он предати".

Борба између Хабиба Нурмагомедова и Конора Макгрегора одржаће се у недељу рано ујутру, а време зависи од претходних борби које се одржавају у оквиру УФЦ-ове приредбе бр. 229.Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар