НФЛ: Само Менинг, Фарв и ОН!

Том Брејди бацио 500. ТД у каријери! Њу Ингланд Петриотси лако су савладали Индијанаполис Колтсе 38:24, на премијери пете недеље НФЛ сезоне.

Остали спортови 05.10.2018 | 13:30
НФЛ: Само Менинг, Фарв и ОН!
Меч у Бостону обележио је Том Брејди који је постао тек трећи квортербек у историји лиге који је бацио 500 тачаун пасова у каријери.

Он је ушао у одабрано друштво у којем су још само Брет Фарв са 508 и легендарни Пејтон Менинг са 539 ТД пасова.

Брејди је меч завршио са три бачена и једним истрчаним тачдауном, 341 јардом и два пресечена паса, за трећу победу Петса.

Јубиларни 500. ТД бацио је за Џоша Гордона, који је недавно стигао у Њу Ингланд из Кливленда, а који је у последње три сезоне због бројних суспензија одиграо само пет утакмица.

Брејди је преостала два ТД бацио за Џејмса Вајта, с којим је комбиновао десет пута за 77 јарди, те повратнику Џулијану Еделману кога је пронашао седам пута за 57 јарди.

Сличан учинак у тиму Колтса имао је Ендру Лак са 365 јарди, три тачдауна, два за Ерика Еброна, и два интерсепшна.

Али за разлику од Колтса који су били немоћни у трчању, Петси су по земљи дошли до два ТД, поред Брејдија који се ушуњао у енд-зону, један је истрчао и Сони Мичел, који је сам освојио више јарди (98) него цео тим Колтса заједно (84).

Петси сада имају скор 3-2, док су Колтси на 1-4. Наредног викенда Њу Ингланд дочекује Канзас Сити, док Индијанаполис гостује Њујорк Џетсима.

НФЛ, пети викенд:
Петриотс – Колтс 38:24

Недеља:
Билс – Тајтенс
Бенгалс – Долфинс
Браунс – Рејвенс
Лајонс – Пекерс
Чифс – Џегуарс
Џетс – Бронкос
Стилерс – Фалконс
Пантерс – Џајантс
Чарџерс – Рејдерс
Иглс – Вајкингс
Најнерс – Кардиналс
Сихокс – Ремс
Тексанс – Каубојс

Уторак:
Сејнтс – Редскинс

Слободни: Берс, Баканирс

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар