Спријечити диобе у српском народу

- Српско друштво се налази у збиља парадоксалној ситуацији у којој је инсистирање на поделама доведено до нивоа болесног. Ми смо као партија изашли са ставом како је за нас Република Српска важнија од сваког појединца и како ми Срби имамо среће што су и Младен Иванић и Милорад Додик истинске патриоте и ко год да победи на изборима Српска ће бити сигурна. Дакле, ми принципијелно подржавамо процес, а не појединце, саопштено је из Народног слободарског покрета.

Република Српска 04.10.2018 | 16:34
Спријечити диобе у српском народу
"Нажалост, тај наш став је још једном показао друштвену кризу у којој се налазимо па смо се и ми нашли под баражном паљбом медија и појединаца који нас оптужују да смо „британски агенти“, „рушитељи Српске“, „плаћеници“. Тужна је ситуација у којој се плаћеницима проглашавају они који покушавају да спуштају тензије, а да то раде они који из Србије директно учествују у кампањи и подржавају једног кандидата док другог кандидата и око пола становника Српске називају издајницима", каже се у саопштењу НСП-а.

Даље наводе да разумију да траје кампања, али се некада мора спустити лопта.

"Поготово сада када у Српској постоји реалан проблем сукоба Милорада Додика (предсједника РС) и Драгана Лукача (министра полиције РС) који сваког момента може да ескалира због оних ствари на којима инсистира група „Правда за Давида“. Случај убиства Давида Драгичевића и све оно што прати тај случај је отворио пандорину кутију реалних проблема у Српској. Рјешење тог случаја мора бити приоритет нове владе Српске, а Србија једино треба да се укључи у тај процес јер ће од њега зависити оно до чега нам је свима, надамо се стало, а то је стабилна и снажна Република Српска", упозорили су из Новог слободарског покрета.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

АР

04.10.2018 14:45

Ста це се Србија мијесати Дјубради једна мијесали сте се до сад а па гдје сте нас довели говна једна Оставите ову дрзаву на миру Окрените се себи И ријесавајте своју биједу јадници јадни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

04.10.2018 15:48

Милорад Додик брани хрватске интересе. За Ројтерс је изјавио да високи представници у БиХ стварају нестабилност у земљи и навео примјер: "Високи представниц развалил могућност да з ФБиХ постоји квота хрватских гласова за обавезујуће одлуке.!" А то што су ти исти представници смјенили пола српских политичара из СДСа и Радикала то њега не занима. Црко дабогда.

Name

Ре:АР

05.10.2018 06:11

Потпуно си у праву. Третирају нас као своју колонију.

Name

Мато

04.10.2018 14:55

Па милорад стоје помого републици српској то неби уцинио ни највеци непријатељ довео је народ до глади да немају паре низа основне ствари опљацко је све стосе могло стиц опљацкат корупција цвате бисерка лазе отворено сопствени народ док јој главни тајкун и лопов наредзује гдјеце ста слагат и протурит дезиформацију знатели ви колико је то милона људи напало бањалуку и рс паје додик и снсд одбранио колико знам нико и нкада није напао на рс стаје то тоје застрасивање народа и даљња пљацка у убиства

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди

04.10.2018 15:37

Патриота,Додиг,Бозе,Па он је АНТИХРИСТ,ко је мало вјерник зна ,Многи це доци у моје ИМЕ,цувајте се лазних уцитеља,много је крви проливено због њих,"то писе у Светом Писму,зар Давид није примјер ,сколе које су имале по 300 уценика,сад су затворене,око пола милиона,младих отисло од када је он 20г,на целу,од добра сигурно,и Цркве користи да завара народ,а сам је говорио да је атеиста,безбозник,он има хрватске коријене ,и нема везе са Православљем,незнање нас искоријени,

Name

Уф

04.10.2018 15:01

Гади ми се од ових "сабораша".Нисмо исти.Једни образовани,а други са купљеним дипломама.Једни краду а други не.Једни дилају дрогу,други гледају да се од њих одбране дјецу.Једни су нас опљачкали,а други указују на њихов деструктивни криминал и пљачку.Једни нам убијају дјецу,други траже правду за убијену дјецу.Као и свугдје има добра и зла и неможемо сви под једну капу.Када одемо горе неко ће у рај ,а неко у пакао.Маните нас те лажне саборности јер добро мора побједити зло.СВИЋЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.10.2018 16:15

Зато треба сви на улице и сви да отјерано ову власт ,јер нису способни без кредита ништа ,коме треба оваква република српска и аутопутеви нама треба нормалан живот и будућност ......!! ! !

Name

Xxx

04.10.2018 15:23

Гдје Србија мијеша прсте све пропадне Краина у Хрватској Косово у у Босни па и сами у Србији нестоје добро .док пљачкају ресурсе по Босни .Срби су браћа платите све то и ми можемо бити и браћа овако Не Не

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

04.10.2018 15:48

Давно смо ми подјељени и ту нема спаса бар не на начин који се пропагира а то је аболиција свих оних , међу нама , који су радили на штету овог народа. Да , док су радили на штету народа још су се окористили па да им се и то заборави и опрости. Ја не могу а и не желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.10.2018 15:58

Све потписујем осим ово око мијwсања Србије. Политицка сцена у РС треба да сазријева. Са мијесањем било кога па и Србије, прави се медведја услуга РС. 100 година се мијесају други у овој земљи. Мозда зато смо ту гдје јесмо (ниста се ново не десава, осим нове фасаде на зидовима).

ОДГОВОРИТЕ