Повукао се Меси, одлази и Роналдо!

Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо неће играти за репрезентацију Португала до 2019. године, пренели су португалски медији.

Фудбал 05.10.2018 | 20:00
Повукао се Меси, одлази и Роналдо!
Он ће пропустити утакмице против Италије, Пољске и Шкотске.

Роналдо није био у тиму Португала за утакмице у Лиги нација током септембра, јер је желео да се фокусира и што брже прилагоди новом клубу.

Португалски медији, међутим, сада пишу да је Роналдо тражио да не буде део националног тима и за утакмице у октобру и новембру.

Фудбалска репрезентација Португала овог месеца игра против Пољске у Лиги нација, а потом и пријатељски меч са Шкотском у Глазгову. У новембру, Португал очекује нови меч против Пољске, као и утакмица против Италије.

Да подсетимо, сличну одлуку је донео и Лионел Меси који је у августу, месец дана после завршетка Светског првенства у Русији рекао да до краја године неће играти за Аргентину.

И Португал и Аргентина су стигли до осмине финала Светског првенства. Аргентина је елиминисана од Француске, а Роналдова селекција од Уругваја, док је у Лиги нација Португал до сада остварио једну победу над Италијом 1:0.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар