Нешић: Очекујем рекордан резултат

Високи функционер ДНС и нослиац листе ове странке за Парламентарну скупштину БиХ, Ненад Нешић, сумирајући кампању ДНС на подручју Романије, Подриња, Бирча и Херцеговине, каже за Инсајдер. ин да је током протеклих 28 дана кампање владало незапамћено интересовање за изборне трибине ове партије.

Република Српска 04.10.2018 | 12:36
Нешић: Очекујем рекордан резултат
- Заиста, било би право чудо уколико у овим регијама ДНС не забиљежи рекордан резултат! Одзиви грађана на нашим трибинама, сва наша истраживања која смо радили протеклих дана, говоре томе у прилог. Једноставно, имам осјећај да су људи препознали да им је ДНС доказао да ће када преузме Владу РС, препородити нашу економију, а то је оно што, како сам видио на терену, највише инетерсује наше градјане, економија на првом мјесту - каже Нешић и додаје:

- Убијеђен сам да ће наш кандидат у сарајевско - романијској регији, Александар Главаш, сигурно бити нови посланик у Народној Скупштини РС, а ја нови парламентарац из Српске у Сарајеву! Обојица смо млади људи, одговорни, људи од ријечи и бићемо прави народни трибуни кад сједнемо у посланичке клупе! Код нас неће бити издаје српски националних интереса, али хоће бити много борбе за бољу економију, за бољи економски просперитет Српске и обичног човјека!

Извор: Инсајдер.ин