Мурињо брани тим, разумије звиждуке и критикује полицију!

Португалац је похвалио екипу и објаснио зашто је меч Јунајтед - Валенсија почео са пет минута кашњења.

Фудбал 03.10.2018 | 16:15
Мурињо брани тим, разумије звиждуке и критикује полицију!
Манчестер јунајтед још једном је разочарао навијаче и показао у коликој је кризи.

Лошим наступом и у Лиги шампиона, екипа Жозеа Муриња није победила ни у четвртој узастопној утакмици, јер је у уторак одиграла нерешено против Валенсије, после ремија против Вулверхемптона, пораза на пенале против Дерби Каунтија, па лигашког неуспеха против Вест Хема (1:3).

Колико је ситуација лоша на Олд Трафорду могло је да се закључи из само пет минута посматрања дуела "ђавола" и гостију из Шпаније. Навијачи су при крају отворено звиждали свом тиму и позивали га да крене у напад.

Након утакмице, Жозе Мурињо био је упитан за тај детаљ.

"То је слобода говора. Посебно јер су у питању навијачи Манчестер јунајтеда, које поштујем 200 одсто", рекао је Португалац.

Иако његов тим није створио велике шансе, Мурињу се свидело оно што је видео.

"Задовољан сам трудом, задовољан сам залагањем и задовољан сам побољшањем. Наравно да нисам задовољан резултатом, јер то није добар резултат, али није ни лош резултат", додао је Португалац.

Интересантно је да је меч на "Театру снова" почео у 21.05 часова уместо у 21.00, а разлог је било кашњење домаће екипе.

Мурињо је објаснио да је то могло бити спречено да је полиција била ажурнија.

"Напустили смо хотел у седам часова, надајући се да ће нам 30 минута бити довољно да стигнемо. То нам је иначе довољно, али је овог пута полиција одбила да нам да пратњу, па смо дошли сами", рекао је менаџер Јунајтеда.

"Од Лаури хотела до стадиона путовали смо 75 минута. УЕФА је била добра и судија је био добар и дозволили су нам да утакмица почне пет минута касније, јер нам је потребно бар пола сата да се припремимо. То није био проблем клупске организације, јер смо покушали све. Нисмо могли да предвидимо да ће бити опасно по наше кашњење. Али добили смо информацију да полиција није хтела да нас прати (до стадиона)", објаснио је Мурињо, чији ће компликовани дани у Манчестеру бити настављени.

Јунајтед ће следећи меч одиграти у суботу против Њукасла, такође код куће.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар