Партизан почиње Еврокуп, прва "станица" Италија!

Кошаркаши Партизана ће нову сезону у Еврокупу почети дуелом у Италији са екипом Трента.

Кошарка 03.10.2018 | 14:15
Партизан почиње Еврокуп, прва "станица" Италија!
Црно-бели меч у Италији против екипе за коју наступа позајмљени играч Црвене звезде Никола Јовановић почињу у 20.30.

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Ццанак изјавио је да ће екипа учинити све да буде конкурента за пролазак у Топ 16 фазу.

"Још приликом жреба смо знали да ће нас у Еврокупу чекати тежак посао. То се и потврдило, јер су екипе у нашој групи веома квалитетне. Ипак, верујем да ћемо у тих 10 утакмица прве фазе такмичења бити конкурентни за пролаз у Топ 16. Наш сутрашњи ривал, екипа Трента, има добро укомпонован састав, као и тренера који дуго ради у клубу и има континуитет у раду. Са наше стране, ми ћемо покушати да добро издање из Загреба против Цедевите, нарочито из првог полувремена, потврдимо у Италији", истакао је Чанак. 

Центар црно-белих Дјордје Гагић такодје верује у могућности екипе Партизана. 

"Еврокуп је из године у годину све квалитетније такмичење, самим тим се од нас очекује да будемо на вишем нивоу. Уз максималну пожртвованост и ангажовање, верујем да ћемо бити равноправан ривал свима. Сутра нас очекује први меч, поново на гостујућем паркету, али ја сам убедјен да смо у стању да покажемо и бољу игру него у Загребу и да ћемо направити још један корак напред", нагласио је Гагић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

03.10.2018 13:34

Идемо даље! Само напред црно-бели!

ОДГОВОРИТЕ