Ниси ти Милораде Република Српска!

Иако су представници свих нивоа власти благовремено упозорени да своје функције и производе (углавном уочи изборног) рада, у току кампање не користе за партијску промоцију, СНСД је управо још једно свечано “пресјецање црвене врпце” искористио да свог лидера представи као плодоношу и великог доброчинитеља овом народу, а као што видимо и носиоца свјетла на крају тунела.

Република Српска 03.10.2018 | 10:59
Ниси ти Милораде Република Српска!
Аутопут Бања Лука – Добој. Насловна фотографија овог текста није фотомонтажа. Ово је фотографија настала на дионици новоотворене предизборне кићанке СНСД-а.

С којим правом, Милораде ово радиш?

Авај, колико си свечаних врпца пресјекао у посљедњих мјесец дана Милораде, све у сврху личне промоције? Колико си пројеката продужио да ти буду „на руку“, тик пред изборе?

Зашто Милораде, на данашњи дан, од отварања дјечијег игралишта у Клашницама правиш предизборни пир? Не отвараш само игралиште, него „и уличну расвјету“?

Откад се отвара улична расвјета, авај Милораде и то све уз „свечани ручак и ватромет“!?

Откуд ти новац да сутра доведеш 10 путујућих трупа да анимираш народ по „хљеба и игара“ принципу, све на челу са „Јандриним јатом“ и Митром Мирићем, иначе твојим музичким узором? Благо Клашницама, све са Жељком, коју водиш да је промовишеш!

Откуда ти новац Милораде, да доведеш Цецу по други пут да ти навлачи масу на финални митинг?

Знаш ли ти, обични грађанине, ове биједом надојене земље, да ови сви марифетлуци иду из  твог, мог џепа?

Знаш ли грађанине, да се са цифром измузеном за горе поменути пројекат аутопута, што из намета теби и мени, што из баснословних кредита Бањалука могла повезати са Мјесецом?

Знаш ли грађанине, да ће кредитна задужења ове владавине бити ам нашим покољењима?

Боли ли те грађанине када видиш њихову бахату дјецу, како арче и расипају  државни новац?

Боле ли те грађанине пуни одлазни перони аутобуских станица? Боли ли те што ти одлазе рођаци и пријатељи, далеко у неповрат?

Боли ли те грађанине, када у парку видиш ратне војне инвалиде како у шаторима вапе за кором хљеба? А протезе окачили о клин, све уз паролу – „узмите нам и ово“.

Боли ли те грађанине, што су контејнери сламка спаса пензионерима пред крај мјесеца?

Боли ли те грађанине, што су ти отац и мајка деградирани на послу, што им шефују режимске ухљебе, махом необразоване, што их киње и понижавају?

Боли ли те грађанине, када прођеш Тргом Крајине, вапај оца коме је ова држава убила сина?

БОЛИ ЛИ ТЕ ГРАЂАНИНЕ, ВРИШТИШ ЛИ У СЕБИ КАО ЈА?

С којим правом Милораде, прослављаш грандиозне рођендане ове државе, ти који си се бавио “бизнисом” у вријеме рата?

Гдје си био шверцеру, кад се крв просипала и градила моја Република Српска?

Ко си ти, Милораде да се персонификујеш са Републиком Српском??

НИСИ ти Милораде Република Српска. 

Ти си нас у овај тунел повео Милораде. Ти.

И ако си ти то свјетло на крају тунела, ја у тунелу остајем.

Извор: Бука/Дона К.

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

И ја

03.10.2018 09:05

Ако он остане, сви остајемо у тунелу. И ако нам сада не сване, нека нам заувијек смркне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

03.10.2018 09:46

Јест сеоска лола и то она у најгорем смислу; све је деградирао, олоше поставио на функције свјесно, јер олош добро служи (као дресиран пас, који хоће и ујести газду), опустошио све, задужио ...

Name

Реал-ан

03.10.2018 09:47

Не знам ста је спорно овдје?Колико ја видим крај тунела је с друге стране!

Name

ре

03.10.2018 09:57

Чему мржња толика брате. Опусти се.

Name

Бошко Буха

03.10.2018 10:10

Исељавање се наставља, привреда тешко да ће бити боље. А шта ће бити за 20,30 година, када ММФ не буде хтио дати кредит, за пензионо здравствено, за плате ових на буџету. Ко ће враћати кредит за аутопут???

Name

Савез Останак

03.10.2018 10:28

Нека ради, проклет био. Али неће дуго. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ ОВАЈ КРИМИНАЛНИ РЕЖИМ!!!

Name

Кад изадју господа

03.10.2018 10:51

На бину, гадјајмо их јајима! Нек виде колико држимо до њих!

Name

Тамбура

03.10.2018 10:52

Вецина коментатора ме подсеца на ону пјесму: "ИЛ МЕ ЗЕНИ ИЛИ ТАМБУРУ КУПИ..."

Name

Неутрална анализа

03.10.2018 11:02

Овај плакат и многи други са све мајицама излазе из исте пропагандне машинерије. Довољно је упоредити чији су све материјали штампани латиницом. Ко хоће разумеће.

Name

7. октобар

03.10.2018 11:57

СвиЦе!

Name

ЗА И ЈА

03.10.2018 11:58

СВАКА ТИ ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ А И ТРЕБА НАМ ТАКО АКО ТО И УРАДИМО И ГЛАСАМО ЗА ЊИХ. НЕК ИДУ МИТАР МИРИЋ И ЦЕЦА У СРБИЈУ И ТАМО РАЗВАЛЕ СВОЈЕ ЖВАЛЕ НЕК СЕ НЕ РАДУЈУ ТУЂЕМ ЗЛУ. КАКО ИХ НИЈЕ СРАМОТА КРЕВЕЉИТИ СЕ А КРАЈ ЊИХ ОТАЦ И МАЈКА КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА СВОЈЕ МУЧКИ УБИЈЕНО ДИЈЕТЕ ДА САЗНАЈУ ИСТИНУ И САМО ИСТИНУ. НЕК ИМ СВИМА БУДЕ НА СРАМОТУ. ДА ЛИ ОНИ ИМАЈУ СВОЈУ ДЈЕЦУ. СВАКА ЧАСТ СЗП ДАО БОГ ДРАГИ ДА ПОБИЈЕДЕ. ДО САДА САМ БИО СНСД, КАД ВИДИМ ШТА СЕ РАДИ НИКАД ВИШЕ МОЈА РУКА НЕ БИХ МОГЛА ГЛАСАТИ ЗА ЊИХ, НИ МОЈА РУКА НИ МОЈЕ МНОГОБРОЈНЕ ПОРОДИЦЕ, И ЖЕЛИМ ИМ СА СВЕГ СРЦА ДА ИМ ОВО БУДЕ КРАЈ. 7. ОКТОБРА СВИЋЕ.

Name

075

03.10.2018 15:11

Милораде, сви Бошњаци и сви Хрвати и "мањине" ће гласати за тебе јер ти си урадио Србима више зла него куге, колере, WW И, WW ИИ, Турска империја, Аустро-Угарска, НДХ скупа!!

Name

Зворник

03.10.2018 09:05

Умри муски 6 дио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окрсај код О'кеј корала

03.10.2018 09:40

Нецемо остати у тунелу, оловке у руке, али не оне сто испаре за три сата и лијепо их поцистити демократски. А онда из поцетка и провести закон над свима који су гријесили

Name

Ре

03.10.2018 10:05

Уколико ови лудаци побједе опет, ја не видим други нацин него иселити своју породицу из Републике Српске. Ово је толико болесно све постало да нема даље.

Name

Свашта

03.10.2018 11:04

Па сели се, могао си и раније вала посто већ 20 година ништа није како треба, не знам шта си чекао.

Name

За Свашта

03.10.2018 12:10

Или су те купили или уцијенили или си представник режима. Ако побиједе у полицијској држави мораћеш радити шта ти нареде. Мораш и мене убити ако ти нареде. Али запамти имаћеш крваве руке као Лукач. Да ли ћеш с тим теретом моћи живљети?

Name

Сале

03.10.2018 09:06

РОНХИЛУ ПА НИЈЕ ТВОЈЕ И БУДИМИРА СТАНКОВИЋА ВЛАСНИШТВО РЕПУБЛИКА СРБСКА ДОЋИ ЋЕ КРАЈ И ИНТЕГРАЛУ И ТЕБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види Сале

03.10.2018 09:31

Интеграл није власниство Будимира Станковица, него Слободана Станковица. Информиси се мало прије него сто се примис тастатуре.

Name

Мк

03.10.2018 10:04

ИСТИ ИДИОТИ САМО У ДРУГОЈ ПРИЧИ .ЈЕДАН ВЕЛИКИ ДРУГИ НАЈВЕЋИ КРИМИНАЛАЦ.

Name

Каква је разлика измедју

03.10.2018 10:08

Будимира Станковица, Слободана Станковица, Драгана Богданица, Каје Милановица, Горана Талица и слицних - никаква, везе их слицан ИQ (велицине ципела које носе) и наравно покрадени милиони марака.

Name

Сандра

03.10.2018 10:25

Свеједно чије је од њих двојице, није важно, лопов ко лопов. Једино што сигурно знам јесте да је требало бити народно.

Name

Сандра дусо

03.10.2018 11:26

Знас ли ти да смо пресли на капитализам вец пар деценија? На залост насу, али јесмо. О цему ти прицас, ста треба бити народно? Теско нама са оваквим погубљеним људима.

Name

За Сандра душо

03.10.2018 12:13

Тешко нама са тобом ако ово сматраш капитализмом. Ово је отимачина, криминал, корупција, а убиства. Хоћемо слободу, хоћемо правду, хоћемо истину. Напријед, СвиЋе!

Name

Рудоња

03.10.2018 13:25

Све има почетак и крај..

Name

Хљеб

03.10.2018 09:07

Ево буде и синчића чекају фешту сад ће и Игор па сви у кеј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак на Власти

03.10.2018 09:10

Досло вријеме фукара и лопова. Имате ста против?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

03.10.2018 09:10

Тог монструма под хитно у тај тунел.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рале

03.10.2018 17:29

У вртлогу лицемјерја и манипулације. Мисле ли Баја и људи око њега да ће бити остављени на миру ако кажу: "Ми вјерујемо!" и да у искушење неће бити доведени? А Ми смо у искушење доводили и оне прије њих, да би Бог сигурно указао на оне који говоре истину и на оне који лажу. Окривљивање жртава и нападнутих не може ослободити кривње БАЈУ и све око њега који су изневјерили своје одговорности, ни послужити као алиби обездуховљеној КАМАРИЛИ која открива колико је тешко болесна. Чињеница (истина) је „оно што јесте онакво какво јесте, и никакво друкчије не може бити“, а основно је протумачити из којег разлога то „јесте какво јесте“ и зашто „никакво друкчије не може бити“. Човјек, наравно, није Бог, па му ни сви елементи догађаја нису доступни, али то ниуколико не иде у прилог ликовању како Баја (са својим ПОСЛУШНИЦИМА) схваћају сваку статистичку чињеницу тврдњи да су све субјективне истине једнаковриједне. Свакодневно, широм РС , по медијима; новинама, телевизијама, порталима, блоговима, коментарима чланака или напросто у личном разговору, мноштво необразованих "оваца" Бајинг стада се упиње својом властитом "истином" оборити спознаје револуционара БОРАЦА свију врста, руководећи се само топлином гована у које су уваљани и не би је се хтјели ријешити, својим арогантним незнањем којега нити свијесни нису, и личном утопијом углавном повезаном с "америчким сном"; материјалним напредовањем унутар ГРУПЕ у којој ће и даље остати оно што и јесу - овце БАЈИНОГ СТАДА. Богате овце, додуше, што понекима може дозволити прелаз у групу прагматичара, шишача стада из којега и сами потичу Борци (у лику ојађеног Давора) мијењају свијет, а прагматичари га настоје уз помоћ индоктриниране већине што дуље инертно одржавати у стању корисном по себе сама. ТАКВА ВАМ ЈЕ ПИРАМИДА ЗАТУЦАНИХ БАЈИНИ ОВАЦ, А ОН ЈЕ НАЈВЕЋИ ОВАН ИЗ БАКИНАЦА. Нема ничег што би било подлије и што више одговара светињи него дивно говорити о онима о којима нисмо имали високо мишљење прије него што су се уздигли. Лицемјерје је поштовање што га пророк исказује врлини. Треба урлати с вуковима. Једини начин да човјек сачува главу. Знајте људи: праведност ништа тако језовито не кажњава као издајство. Издајник Баја погиба од руке која му је издају платила. Јао издајицама, јер су најгаднија, најнечистија, од свих најпроклетија гамад на земљи. Људима не смета ако издате човјечанство, али ако издате свој НАРОД, мрзит ће вас до смрти.

Name

Ре Рале

03.10.2018 17:37

Судбина лажљивца Баје је да му се не вјерује ни када говоре истину. Човјек иде, пут иде; земља иде, истина иде; лаж стоји на мјесту / ТО БАЈА НЕ МОЖЕ ПОРЕЋИ ЈЕР ГА ЊЕГОВА ЛАЖ ЧЕКА НА ДАВИДОВОМ ТРГУ. Умјетност је лаж која нас тјера да схватино истину. Не заборавимо да насиље не живи само, да је неспособно живјети само: оно је интимно повезано с лажи. Па зар то није у НАСИЛНИЧКОМ И ПРОСТАЧКОМ ПОНАШАЊУ БАЈЕ. Насиље налази своје једино уточишће у лажи, а лаж своју једину подршку у насиљу Сваки човјек који је изабрао насиље као средство неупитно мора изабрати лаж као . ТО СЕ 100% потврдило у БАЈИНОМ случају. Сваки добар разлог лагања, постоји још бољи разлог да се каже истина. Лажи се изговарају упорно, дрско и с невјероватном лакоћом. Па тако то ћини наш БАЈА ИЗ БАКИНАЦА. У томе нам помаже готово стопостотна увјереност да нећемо бити откривени, а томе у прилог говоре и резултати истраживања француске психологиње Цлаудине Биланд, ауторке књиге Псyцхологие ду ментитеур (Психологија лажљивца). Ево савјета, упута и метода које ће вам помоћи да откријете лажљивца на дјелу.САВЈЕТ И МЕТОДА ЈЕ НИКАКО И У НИКОМ ТРЕНУТКУ НЕ ВЈЕРОВАТИ БАЈИ. ЗА ЊЕГА ЈЕ НАШ ЈЕДИНИ ЛИЈЕК ДА ГА ИГНОРИШЕМО И У БУДУЋЕ ЕЛИМИНИШЕМО.

Name

рики

03.10.2018 09:10

Немогу да препознам који су ова два на слици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна,Лазић

03.10.2018 09:13

Лијепо рекао ,ал коме,ко слуса ову истину ,они који овако виде одавно су отисли из овог тунела,остали они који немогу нигдје јер су болесни,па немогу да раде.Зато све здраво и младо Идите ,немојте слуге бити ком неморате.Хаос ,хаос...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвиЋе!

03.10.2018 12:15

Весна, сви на изборе, пад режима!

Name

поп

03.10.2018 09:14

Вуцицу ко се мјеса у изборе ти и Дациц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.10.2018 09:53

Тако је.

Name

БЛ

03.10.2018 09:19

Рудоња је тама на крају тунела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

03.10.2018 09:19

Ако Вам је Миле свјетло на крају тунела јадни Ви онда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Харе.

03.10.2018 10:10

Харе мајсторе,Миле је Србима Бозија казна цовјек их унисти скроз а они крезуби бираци и даље невиде то, него напритив говоре како је Милле једини заститник Српских интереса а цовјек све демолиро. Сваки непријатељ и дусман Р. Српске навија да Миле побједи. Паметном Доста....

Name

Сам свој мајстор

03.10.2018 10:58

Што волим ове што сами себе коментаришу

Name

Гацо-крузни ток!

03.10.2018 09:19

Реклама је потпуно вјеродостојна ако се на страни рекламе излази из тунела, а за оне који у тунел улазе је реклама упозорење да упале свјетла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

03.10.2018 09:21

ЈЕСАМ,ЈЕСАМ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

03.10.2018 09:23

Ха,ха па зар није Вучић политички побачај,љигавче један.Сад ти је добар кад сте увезали своје личне интересе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

03.10.2018 09:24

Тако је, само наслов промијенит " ниси ти Бакире ни ти Човићу ни ти Милораде БИХ". И растјерат банду. Сви 7. Октобра оловке у руке и дизат се из овог дна од државе. Или остајемо у тунелу како рече аутор текста. Поздрав свим напаћеним грађанима РС, Федерације и Бтчко дистрикта. Поздрав БН ТВ и пуна подршка Давору Драгичевићу, његовој супрузи и "Правди за Давида". 8. Октобра свиће свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балван

03.10.2018 09:27

Ако не дође до промјена, онда смо сви заједно..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

03.10.2018 09:27

Бесмислен текст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фебо

03.10.2018 12:03

Тотално...

Name

Радник

03.10.2018 09:30

Заиста не знам који симпатизер СНСД це се наци да казе да несто од овога није овако, ако крене да писе коментар на овај текст, само нека се запита "Паа ееееј, цовјеце, имам и ја мозак и разум"..Невјериватно, народе мој, како ми зивимо и у какво вријеме...нека нам је Бог на помоци, ваљда сване свима и нама и њима за који дан..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисам члан ни симпатизер

03.10.2018 10:08

Ето не мораш бити члан ни једне странке па да видиш да иза овог плаката стоје други а не СНСД, наравно ако разсмислиш својом главом на што и сам позиваш.

Name

@нисам члан

03.10.2018 11:59

Осим СНСД-а, који "други" би имали храбрости и могућности да поставе овај плакат на такво једно мјесто (јавна инфраструктура)? Умјесто да говориш другима да размишљају главом, уради то прво ти.

Name

Ненад

03.10.2018 09:31

Ја се сад питам дали је Додик на крају тунела или Вучић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле Бгд

03.10.2018 09:34

Ми у Србији се стидимо што наша актуелна власт већим делом подржава овог џибера Додика. И нама је нејасно како је Вучић променио однос према Додику обзиром колико је Додик навијао за Тадића против Вучића и Николића. Желимо Вам од свег срца да га смените, јер то је предуслов за мирнију будућност и развој. Нека Додик и Дачић иду да певају под шаторима са Цецом, то им је културни домет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фидел

03.10.2018 09:51

Пара врти гдје бургија неће. проинтер, интеграл...дугачак списак

Name

ре

03.10.2018 11:50

Паре од зграде мтела

Name

Јој

03.10.2018 13:31

Србине ,свака Ти част ,да Додик није џибер ,никад га неби преименовали у Рудоњу ,Међеда итд.. Додик Рудоња нека иде отварати кориду и тамо пјевати са гуменом пјеваљком.. Рудоња ,вјеруј ми није ни да трактор воз,умјесто трактора нека тегли волујска кола ,боље му пашу..

Name

Боки

03.10.2018 09:34

Колику човјек главу има

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брдјанин

03.10.2018 09:37

Зивијо Миле србски краљ. Он је паре од ратниг сверца даво и за храну борцима. И ја сам ратово и не љутим се на насога краља и нек је богат. Ста ви оцете да вама дијели своје милијарде . Не дај им Миле да ме оцерају из центра бања луке. Не дај Милееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.10.2018 11:18

Науци прво правопис гњидо ,па коментариши !!!

Name

Коле

03.10.2018 09:54

Већи проблем је овај натпис испод него слика ова два згубидана. Ипак би се у потпуности сложио са натписом на тунелу: заиста СвиЋе! Текст је више него одличан. Питања да нису реторичка била би апсурдна јер би просјечан члан секте на сва одговорио ладно са НЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слом нације

03.10.2018 09:57

Малоприје процитах, мртва трка... Докле је стигла свијест насег народа ако yолики не виде цињенице. Мозда неки људи из СЗП нису најбољи избор, са друге стране има пар младих људи који су срцем усли у политику. Треба им дати сансу и онда их контролисати. Не дозволити досадасње стање. На најмање неправилности одмах на улице. Казнити адекватно. Па да видимо онда хоце ли се неко од политицара олако усудити крсити закон. Данас поред јавних оптузби у медијима, износења доказа, гузиластво не цини ниста. Права градјана сведена на нулу. Закон јацек-дивљи запад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха - Ха

03.10.2018 10:06

Још латиницом написано!? Дно дна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

03.10.2018 10:16

Ако је по овој објави и памфлету СНСД- а дотични појашњени као свјетло, значи да смо сада уведени од ових истих просвијетљењих у дубоки мрак и тунел

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим професоре

03.10.2018 11:09

Снсд сигурно не стоји иза овог плаката.

Name

халабука

03.10.2018 10:23

Браво за функционере Републике Српске..Република Српска се развија .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леа

03.10.2018 11:48

И ја сам деградирана на послу, а по ослобођењу свог града 92. почела радити, гдје сам и до рата радила. Чист мобинг!!!!! Да и шефују ми режимске нешколоване ухљебе. С Вукотом до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица

03.10.2018 11:53

Ово што видјах је дно дна, мислила сам да је Вучић мало паметнији.....а сада не знам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сналажљив

03.10.2018 12:06

Ако случајно небуде Миле прошо има он Држављанство и Републике Србије добиће он неку функцију код Вучића !

ОДГОВОРИТЕ
Name

амадеус

03.10.2018 12:11

Овако то он види; хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=меУqМбПВТ4w

ОДГОВОРИТЕ
Name

амадеус

03.10.2018 12:33

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=1иТптWХхXxк .... хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=QАЈлнТББy2М

Name

амадеус

03.10.2018 12:37

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Ј-qт-34К3w8

Name

детелина

03.10.2018 12:36

Па није ваљда да це опет плацати Цецу ј... је он.И оног Мирица да заједно певају немозе нам нико ниста .Па кад боље размислим и немозе му нико ниста ради како му је воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преваранти

03.10.2018 14:15

Па кога це, он довести него Цецу,брат И сестра по криминалу. Само болесни умови могу гласати за снсд И бранити Додика који нас је уназадио,упропастио,покрао свој народ. СВИЋЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

03.10.2018 14:47

Свака част аутору текста. Сваку ријеч потписујем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

03.10.2018 17:03

Ако опет побиједе онда патимо од Стокхолмског синдрома......Онда смо болесни дефинитивно.Ско дозволимо да над Додик покраде......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

03.10.2018 17:03

Ако опет побиједе онда патимо од Стокхолмског синдрома......Онда смо болесни дефинитивно.Ско дозволимо да над Додик покраде......

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

03.10.2018 18:35

НИШТА НЕМА ГОРЕ НЕГО КИТИТИ СЕ ТУЂИМ ПЕРЈЕМ.СВЕ ЈЕ ЛАЖ, СВЕ ЈЕ ПРЕВАРА .У РС СЕ НЕ ЖИВИ РЕАЛНИМ ЖИВОТОМ.ЉУДИ ТУМАРАЈУ,ЉУДИ СУ ОБЕЗГЛАВЉЕНИ,ЗБОГ ОВАКВИ КАО ШТО СУ ОВИ.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгце

03.10.2018 18:48

Залосно је само , сто ми обицни градјани ако нисмо истомисљеници и нисмо из исте странке .... пљујемо и вриједјамо једни друге док се они ките насом муком , а сутра опет испијамо кафу као сто и они раде кад се камере угасе .... јадни смо и са једним и са другим ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марqуез

03.10.2018 20:25

Одлази Милораде! Одлази и поведи са собом сву своју багру црвену! Одлази баја и поведи са собом све своје сверцере и профитере. Одлази Миле и поведи своје лоповско потомство са собом. Да се Миле за зелен бор ухватис и он би се јадан осусио! Не дирај се Милораде висе ницега! Иди Миле и поведи своју багру са собом! Цега год си се ухватио пропало је. Ухватио си се Цајевца - пропао. Ухватио се твој кумасин парка у Бањалуци - пропао је. Ухватили сте се старог Храста - осусио се. Иди Миле и повези јос слепера неких цигарета по којима си добио надимак. Иди Миле и поведи са собом своје другове који испратисе све лицитације Медицинске електронике која је неким цудом пропала да би је ти могао купити. Иди Миле и поведи своје потомство којем си дао три милиона народног новца за наводни воцњак. Иди бајуне и води свог потомка сто се неук уплице и урнисе ИТ сектор који нам је могао донијети просперитет. Иди баја, одлази и поведи своје другове сверцере сто у рату непријатељској страни продавасе ратну технику. Иди бајуне и поведи све своје мале бајунцице. Иди баја Путину и трази од њега азил. Ако си ти свјетло на крају тунела - бирам вјецни мрак.

ОДГОВОРИТЕ