Лука Аџић разочарао Белгијанце!

Медији критикују. . . ! Аџић "залутао" у Андерлехт – "није бољи чак ни од омладинаца"! Белгијски медији били су немилосрдну према Андерлехту после лошег старта сезоне, а на мети нашао се и бивши фудбалер Црвене звезде Лука Аџић.

Фудбал 04.10.2018 | 08:00
Лука Аџић разочарао Белгијанце!
Криза дрма Андерлехт, а на удару јавности и навијача су сви у Краљевском клубу! Па чак и они који не играју. Међу њима и Лука Аџић. Зашто? Зато што не игра?!

Белгијски медији не штеде критике за разочаравајучи почетак сезоне у највећем тамошњем клубу. Реми без голова на свом терену против слабашног Сен Трона у прошлом колу је опет разбеснео белгијску јавност. Тренер Ванхејзебрук се и даље држи, али прст кривице је окренут ка власнику и председник МаркуКукеу, односно његовом првом сараднику и директору Луку Девроу. Делом и због тога што су промашили са појачањима.

Посебно им се замера што су нису довели праве играче у офанзивној линији и што екипа сада трпи и дала је чак 10 голова мање од лидера Брижа који јој бежи осам бодова. Ту се мисли на Аџића и 22-годишњег АлбанцаКристала Абазаја који су купљени летос, а до сада нису уписали ни секунд на терену.

„Ови момци су јако јако млади, али проблем је што ни на тренингу не остављају никакав утисак и нису успели да се изборе ни на клупи“, пише Хет Ниеуwсблад.

И остали медији су критички расположени.

„Тренер је делимично одговоран. Није крив за састав који му је стављен на располагање и са којим мора да ради. Од 14 играча који су му доведени, тек неколико њих је донело неки квалитет. Према информацијама којима ми располажемо, Аџић и Абазај нису чак бољи ни од омладинаца из Б тима. Нису се изборили ни за место на клупи и зато тренер нема офанзивне опције са клупе“, рекао је главни уредник ХЛН-а, СтефанКејгнарт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар