Ноле није хтио да прода душу због пара!

"Британци су желели Новака, али како да продаш душу зарад новца?" Отац најбољег српског спортисте Новака, Срђан Ђоковић, открио је како су изгледали преговори породице Ђоковић са Великом Британијом.

Тенис 03.10.2018 | 22:45
Ноле није хтио да прода душу због пара!
Британци су силно желели да Новак Ђоковић заигра под њиховом заставом и већ су га видели како заједно са Ендијем Маријем доминира светским тенисом.

Нуђени су савршени услови, међутим Срђан је рекао да ниједном није био у дилеми.

"Наравно да нисам био у дилеми. Како можеш да продаш душу зарад неког новца? Да будемо Енглези? Па како би то онда било, како би се појавио оцу и да кажем ја сам од сада Енглез и моја децу су... Имали смо разних понуда. Када смо ту понуду (од Британаца) добили ми смо се година дана пре тога уселили у свој стан после 17 година бивствовања у туђим становима у Београду. Новац не може све да плати. Тако се и он понаша. Не може да дâ свој лик и име спонзорима", рекао је Срђан гостујући у емисији Ћирилица на телевизији "Хаппy".

Разговор са људима из Велике Британије водили су отац и мајка Новака Ђоковића.

"Моја жена и ја. Они су хтели да упаре Новака и Марија и да годинама буду победници Дејвис Купа. Што би и били. Али Новак је Србин, рођен је овде. Било би илизорно одмах причати. Нисам им одмах то рекао, него смо после разворара сад децом одговорили. Новак је имао 19, Марко, 16 и Ђорђе 11. Ја сам им рекао да имају шансу да живе тамо, да имају најбоље услове на свету. Знате који је био њихов одговор? Па никакав не постоји та сила да се промени та ситуација. Ми смо Срби и остали смо Срби до краја", рекао је отац Новака Ђоковића.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар