Потребно формирати Владу стручњака

У цијелој држави у којој живимо, проблеме је могуће рјешавати само уз формирање Владе стручњака, речено је на трибини одржаној у Брчанском насељу Грбавица.

Република Српска 02.10.2018 | 12:28
Потребно формирати Владу стручњака
“Знамо са којим проблемима се сусрећу људи у Брчком, знамо да је незапосленост и овдје проблем број 1, као и муке које имају расељени људи који су дом нашли овдје. Покрет успјешна Српска ће се и у наредном периоду залагати да после избора ови проблеми почну да се рјешавају, а то ће бити могуће једино уз стручне људе на руководећим функцијама”, рекао је проф. др Златко Максимовић, лидер Покрета успјешна Српска.

Масован одлазак младих је нажалост наша свакодневица и то мора да се зауставити, рекао је Александар Будиша, кандидат Покрета успјешна Српска за посланика у НС Републике Српске из Брчког.

” Ми само желимо да радимо оно за шта смо се школовали, јер људи овдје не виде перспективу и одлазе у иностранство по сваку цијену па чак и да раде оно за шта нису учени “.

Још једном чланови Покрета успјешна Српска позвали су све гласаче да масовно изађу на изборе и своју подршку дају овој странци.



(БН)