Нешић: Борићу се за економију!

Ненад Нешић, носилац листе ДНС за Парламентарну скуштину БиХ у изборној јединици 3, у изјави за Инсајдер. ин каже да ће једна од кључних ствари у његовом парламентарном дјеловању бити економија и борба за бољи животни стандард обичног човјека.

Република Српска 02.10.2018 | 12:13
Нешић: Борићу се за економију!
- Морамо увести више реда при запошљавању, више социјалне правде при запошљавању, а у исто вријеме, учинити све да привучемо стране инвеститоре и започнемо нови инвестициони циклус. Направићемо и програме самозапошљавања и ојачати везе са дијаспором одакле годишње у БиХ стигне чак четири милијарде марака! Направићемо и снажније економски повезану Српску и БиХ са свијетом! То одговорно тврдим, јер ми из ДНС смо људи од ријечи! - каже Нешић и додаје:

- Бићу борац за српске националне интересе у Парламенту БиХ, али и учинити све да помогнем народу свог краја, одакле ми је изборна база. За своје Романијце учинићу све да пут преко Романије добије трећу траку, што ће бити од огромног значаја за народ овог краја! Учинићу све и да народ Подриња, Бирча и Херцеговине у наредне четири године доживи економски просперитет! Дајем ријеч!

Извор: Инсајдер.ин