Робен: Нема кризе, нисмо забринути

Фудбалер Бајерна из Минхена Арјен Робен рекао је да његова екипа није у кризи, након што је у последње две утакмице у Бундесиги испустила бодове.

Фудбал 02.10.2018 | 08:15
Робен: Нема кризе, нисмо забринути
Робен је истакао да очекује да ће се већ у мечу против Ајакса вратити на победничке стазе.

Бајерн је прво одиграо нерешено с Аугсбургом на свом терену, а потом је изгубио од Херте у Берлину и пао на друго место на табели немачког шампионата, али то ни мало не брине Робена.

"Аугсбург и Херта нису имали пуно шанси, али су постизали голове. Ми смо имали много више прилика од наших ривала, али их нисмо искористили. Фудбал је толико једноставан. Нисмо забринути због тога и нема потребе да причамо о кризи. Започећемо нову серију победа и све ће опет бити добро", рекао је Робен пред меч против Ајакса у Лиги шампиона.

Фудбалери Бајерна сутра дочекују Ајакс, у утакмици другог кола Групе Е Лиге шампиона.

Обе екипе су победама почеле најјаче европско такмичење, Бајерн је победио Бенфику са 2:0, док је Ајакс славио против АЕК-а са 3:0.

"Драго ми је што после дужег времена играју два холандска клуба играју у Лиги шампиона. Ајакс је добро почео и имају квалитет за пласман у наредну рунду", рекао је Робен.

"Радујем се утакмици против холандског тима, посебно против Ајакса... За све ове године мог играња у Лиги шампиона то ми се догодило једном или два пута... Надам се да ће бити добра утакмица", рекао је бивши капитен Холандије.

Утакмица Бајерн - Ајакс игра се вечерас од 21.00.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар