Ђоковић: Вајда је ту до краја године, а послије...

Новак Ђоковић се након тешких 18 месеци вратио у врх, освојио редом Вимблдон, Синсинати и УС опен, а све након повратка Марјана Вајде за првог тренера.

Тенис 02.10.2018 | 20:30
Ђоковић: Вајда је ту до краја године, а послије...
Новак је током разговора са српским новинарима на Дорћолу причао о плановима са Словаком након текуће сезоне, за коју је тренутно договорена сарадња.

"Много промена се десило. Питате се да ли је то исправно, да ли је требало то да урадите, имате дилему, двоумите се за сваку одлуку. Специфично искуство које пуно вреднујем јер ми је дозволило да научим много више о себи и како да се носим са тим ситуацијама којих ће вероватно бити још до краја каријере, за који не знам када ће доћи. Још имам жеље да играм на врхунском нивоу и део мене је знао да ћу се вратити. Не волим да се враћам нигде, већ да стварам ново. Када сам се вратио са старим-новим тимом, у априлу смо разговарали о дугорочним плановима и направили план да достигнем врхунац форме око УС опена. Врхунац форме се на пријатно изненађење дошао већ на трави. Све иде како треба", рекао је Ђоковић.

"Због резултата сам себе ставио у позицију да се борим за број један до краја године, што да ми је неко рекао у мају, вероватно му не бих веровао. Део мене је увек веровао да могу да се вратим брзо, само да се коцкице сложе. Требало је само да будем стрпљив. После Ролан Гароса се све сложило, заиста велики налет", истакао је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар