ЕК - Томић пред Улм: Да задовољимо и игром и резултатом!

Црвено-бели у уторак дочекују немачког представника у првом колу Еврокупа.

Кошарка 01.10.2018 | 21:30
ЕК - Томић пред Улм: Да задовољимо и игром и резултатом!
Тренер кошаркаша Црвене звезде мтс, МИлан Томић, изјавио је да је изузетно важно да екипа на прави начин стартује у Еврокупу и забележи победу против немачког Улма.

"Желимо да одиграмо добру утакмицу, у добром ритму, јер је почетак важан, посебно због чињенице да је Еврокуп ове године изузетно јако и квалитетно такмичење са пуно добрих тимова. Наш први противник је екипа која је у врху немачке кошарке и која напредује у сваком сегменту. Зато је важно да одиграмо квалитетно, да наши навијачи од којих очекујемо да буду шести играч, буду задовољни на крају и приказаним и резултатом", рекао је тренер црвено-белих за клупски сајт.

Звездин кошаркаш Огњен Добрић, такође, очекује добар старт екипе на европској сцени.

"Налазимо се у врло квалитетној групи Еврокупа, са добрим тимовима. Генерално Еврокуп је ове године изузетно јако такмичење са доста тимова који имају и искуство играња Евролиге и који у ову сезону улазе са високим амбицијама. Ми идемо утакмицу по утакмицу, желимо наравно добар старт и почетак у овом такмичењу. Очекујем да уз велику подршку наших навијача одиграмо добру утакмицу", рекао је Добрић.

Утакмица између Црвене звезде и Улма игра се сутра од 19 сати у дворани Александар Николић.

Извор: мондо.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар